Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

Indiani dëshiron të bëj tatuazhe me 220 flamuj në trup

Se sa është i dhënë pas thyerjes së rekordeve tregon edhe fakti se edhe vet emrin e tij e ka ndryshuar në Guinness. Ai shpreson se do të hyj në Librin e rekordeve Guinness duke bërë tatuazhe të gjithë flamujve të botës në trupin e tij.

Indiani 67-vjeçar Guinness Rishi tanimë mbanë katër rekorde botërore. Tani ai ka ardhur tek një ide interesante që trupin e tij ta mbuloj me 220 flamuj të ndryshëm, derisa vlerëson se tërë procesi do të zgjas rreth tre vjet dhe do t’i kushtojë afro 14.00 euro.

Rishi tanimë ja ka nisur dhe ka bërë gjashtë flamuj në fytyrën e tij, e ata janë të Indisë, Britanisë, SHBA-ve, Qipros dhe Partisë kongresiste indiane.

Ai ka thënë se fytyrën e ka rezervuar për flamujt më të rëndësishëm, derisa mendon se në kokën e tij mund të bëhen 60 flamuj me madhësi prej 2.5 centimetrash, shkruan gazeta britanike Metro.

Përveç flamujve të 201 shteteve të pranuara, ai në vete do të bëj tatuazhe edhe të kombeve si Skocia, Uellsi, e ndoshta edhe të shtetit më të ri në botë, Kosovës.

Pasi që të mbulojë kokën, flamujt tjerë do t’i radhis nga qafa teposhtë sipas alfabetit.

Edhe pse plani i tij merr shumë kohë, është i shtrenjtë dhe tanimë i ka nxjerrë telashe me gruan dhe familjen, Rishi beson se krejt kjo ia vlen qëllimit përfundimtar.

"Njerëzit më konsiderojnë person shumë të çuditshëm, e jo të rëndomtë", ka thënë Rish.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ky po meritojka respekt se,ter ata flamuj ne trup.

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Une do ta respektoja vetem ne qofte se e bene sigurte flamurin e shtetit me te ri ne bote, KOSOVES, por edhe flamurin e shtetit tim antik, DEÇANIT !!!
    Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ishalla ben edhe flamurin e Partizanit.

LOL
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Shume mire ben. Vetem te mos vendose flamure ne vend te keq se do merret per fyerje kombetare pastaj.
    -

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    E po tash me vendos edhe te shkijeve keq apo?

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    po ky zotnia duhet me u vu te dera e OKB
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Shume mire e ka menduar. Te pakten nuk diskriminon asnjeri lol
    La vita è bella...

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Inshalla flamurin e shkijeve nuk e vendos hiq, inshalla ska vend me e vendos,e nese e vendos, le ta vendos shume larg flamurit te Kosoves apo te Shqiperise !!!
    Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga zogu dukagjinas Lexo Postimin
    Inshalla flamurin e shkijeve nuk e vendos hiq, inshalla ska vend me e vendos,e nese e vendos, le ta vendos shume larg flamurit te Kosoves apo te Shqiperise !!!
    Flamurin e shkjeve si mbas informatave qe kam, kishte per ta bere tatuazh ne maj te atij senit.

Goxha iniciative kjo qe ka marre ky buddha. Te bjen me u ngaterru me shtete psh imagjino te beje tatuazh ne njeren mullaqe flamurin e Izraelit, e ta konsiderojne antisemit. Ishalla nuk ngel flamuri jon ne brez e posht.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •