Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 47
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Një këshillë :

Para se të vish në Forum, shko te Mjeku (Psikologu) ...

Shiko temen njëherë dhe pastaj komento ktu ... e di ... komentin tënd duhet kaluar pa marrë parasysh i keq apo shumë i keq ... tjetër koment nuk di të nxjerrësh ti.
    Idiot mos justifiko ata zgjebjet islamike te pakistanit,shum bukur grisen kuranin e ca pastaj,te dhjevsha kuranin ty debil.krahason ti ca copa letrash grumbull me jete njerezore.dhe per me teper djegien e femijeve qe nuk kane pune fare as me kuran e as me myslymon,femija eshte femije,ka te drejte te jetoje ,pavaresisht idiotizmave te truthareve islamike qe ju esht bo truni 72 virgjeresha.
    plus qe grisja e kuranit eshte pretekst.

ja u ka ras sallamin deri ne tru te vogel muhameti qe te gjithve nga i pari tek i fundit
    Ndryshuar për herë të fundit nga strider : 04-08-2009 më 11:09

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga siegfried Lexo Postimin
    asnje lloj qenie njerezore nuk meriton te digjet per cfaredo libri qofte cdo kush ka te drejte te grise cfardo libri qe te doje pik,mjaft qe ta kete te tijin.
    Një këshillë :

Shiko temen njëherë dhe pastaj komento ktu ... e di ... komentin tënd duhet kaluar pa marrë parasysh i keq apo shumë i keq ... tjetër koment nuk di të nxjerrësh ti.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Ja ku te con fondamentalizmi e idjotsia...
    La vita è bella...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Sa e frikshme veprimi i pakistanezeve! Me kujton nje ngjarje qe ka ndodhur ne kohen e komunizmit me njerin me c'me kane treguar. Shkeli foton e Enverit kur ishte ne gjendje te dehur dhe hengri burg per tere jeten. A din te falin keta njerez? A kane meshire? Duhet patjeter te arrijne gjer ne ate ekstrem?!
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga siegfried Lexo Postimin
    Idiot mos justifiko ata zgjebjet islamike te pakistanit,shum bukur grisen kuranin e ca pastaj,te dhjevsha kuranin ty debil.krahason ti ca copa letrash grumbull me jete njerezore.

ja u ka ras sallamin deri ne tru te vogel muhameti qe te gjithve nga i pari tek i fundit
    Normalisht si Ateist që je, nuk më duhet të të replikoj, tregon dituria jote mbi besimin tënd.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    Një këshillë :

para se te vij ne forum do djeg nga nje kuron dhe ti te me rrush lesht taleban mjekerpalam

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Pse dreq breh pi mroni muslimant ata e kan qit kët ren si justifikim ku ka me djeg ni pakic Kuranin leni breh kto sene un po quditna sdi sdi hej njerzt jan djeg për së Gjalli a din kush djeg per sgjalli njeri qe ska shpirt edhe më shumë qe nuk asht njeri phaa ej në vend se te jepni ngushllime per Viktimat ju i perqeshni i tallni e perkrahni veprën e tyne si të mirë ncnc mizerje asht kjo :s

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    O kronike , po flet kodra pas bregut me duket ...

Me njerez injorante se pakit ne indjont skam pa ..

dhe irani , lebanoni , arabia jan pak me mire se kta ...

kta jan ai llumi fare ...
    ashtu sic jan i ka len zoti .. me mbrapa nga te gjithe ...

Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Më tepër se 160 të vrarë në jug të Sudanit

Gjate luftimeve mes fiseve në armiqësi në jug të Sudanit janë vrarë më tepër se 160 vetë, shumica e tyre gra dhe fëmijë.

Sipas njoftimeve të një zyrtari të rajonit Akabo, gjatë luftimeve të së djelës mes fiseve të Mureleve dhe Lu Nuerve u vranë 100 gra dhe fëmijë, 50 civilë meshkuj dhe 11 ushtarë. Tani gjendja është qetësuar, por dhuna mund të shpërthejë përsëri.

Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së Ban Ki Moon e dënoi dhunën dhe u bëri thirrje autoriteteve sudaneze t'i nxjerrin fajtorët përpara gjyqit dhe ta mbrojnë më mirë popullsinë civile.
    Shtojcë nga ana e ime ...

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    E po kur jane 0.0001% le te mbajne koken ulet e mos shkojn te grisin faqet e Kuranit haptas.
    E gjith kjo ka filluar si pasoje e provokimeve te bera nga kristijanet te cilet gjat nje martese kane grisur faqet e Kuranit.
    "Ti" vlerën e Kur'anit, e më pas ta krahasosh me Flamurin Amerikan.
    Autoritet thone:

Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin

Ministri pakistanez për pakicat, duke e konsideruar këtë akuzë të rreme thjeshtë pretekst për gjestin barabar, ngriti zërin për të denoncuar policinë, e cila nuk e mbrojti si duhet bashkësinë e vogël të krishterë.

Dhe sidoqoft puna, nuk merret jeta e njeriut as per Kuran as per Bibel, po ju brekshkymt kshu jeni, tregoni trimnin 99 vs 1
    D'Oh!

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •