Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 52
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    "DO NOT ENTER"
    Kte shenje nuk e gje as neper banjo, ti thua autostrade. Ne po hyme ne banjot e femrave sepse ska asnje tabele,.

Ja ta tha xhuxho.. Me ca lekesh u ben bossa skrraparrllinjte!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Paska pas makine te skadume goca shkret, se vallaj qe te ndahet ne dysh, duhet goxha pune.

Nje djale i ri (r.i.p.) ne Florida , e kishte Benz te vitit te fundit dhe iu nda ne dysh nga perplasja. S'ka te beje viti e prodhimit, por shpejtesia. Te gjithe makinat perfshire edhe mercedesin me sa di une, ne ane e kane piken me te dobet.
    Mjere ai qe e ka kismet thuaj. Mos na provo o zot !
    Ngushellime familjeve ...
    Where does a thought go when it's forgotten?

Xhuxhumak, te them te drejten as nuk e kam idene fare se si jane autostradat aty, por thjesht pyeta se me beri pershtypje se si ajo u fut ne ane te kundert te autostrades. Neper autostrada ka shenja qe te lejojne ose jo hyrjen, por me c'po shoh ne Shqiperi shenja rrugore qenkan lluks dhe jo nevoje. Ja tani qe erdhi prape ne pushtet Ilir Meta, ndoshta do i therrasi mendjes qe i duhet te veje dhe ca shenja aty. Jo se do i vij keq per njerezit qe po humbin jeten, por se do i duhet t'i mari ndonjerit token dhe t'ja kthej ne varreza.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    mos ki merak fare, per ktej,

ne rradhe te pare seshte autostrade, s'e spaguan njeri,

eshte te themi superstrade, dhe te themi per sigurine rrugore ne Shqiperi s'e ca askush nga t gjitha palet e politikes,

se vjedhja me e madhe, eshte ne ndertimin e rrugeve, jo ne berjen me aksesoret e tjere te nevojeshem.

problemi eshte qe edhe kta te huajt qe jetojne ktu, qe te cajne farfallen per cdo spiun qe hiqet nga puna, neper tv dhegazeta per kete pune s'thone asnji fjale, megjithse edhe vete kane pesuar nga aksidentet ktu...

zoti na ruajte ...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Kte shenje nuk e gje as neper banjo, ti thua autostrade. Ne po hyme ne banjot e femrave sepse ska asnje tabele,.
    Apollyon, pse kam nje parandjenje qe te duket ty sikur nuk ka shenje te banjua ose ben sikur nuk e shikon per t'ju bere shoqeri gocave? lol

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Apollyon, pse kam nje parandjenje qe te duket ty sikur nuk ka shenje te banjua ose ben sikur nuk e shikon per t'ju bere shoqeri gocave? lol
    Ku ta di un pse e ke kte ndjenje ti.

Vere eshte..

There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Ku ta di un pse e ke kte ndjenje ti.

Vere eshte..

S'thashe ndjenje une, apo dhe tani i mbylle syte ti?

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    S'thashe ndjenje une, apo dhe tani i mbylle syte ti?
    Harrova te shtoja ate "para" LOL

Pse e kishe kte PARAndjenje ti kshu?

Harrova te shtoja ate "para" LOL

Pse e kishe kte PARAndjenje ti kshu?
    Syte e tu qe te dalin. lol

P.S. Te na falin moderatoret per kete dalje nga tema por fajin e ka Apollyon qe paska ca probleme shume alarmante. Do ndodhi ndonje e cmendur ne banjo Apollyon dhe do ta kepusi me kapakun e WC-se ne koke.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    por fajin e ka Apollyon
    Po or po, gjithmone ujkut bishtcub i ngel faji! LOL

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •