Nje fare te drejte ka ajo shoqja jote. Ajo mbase te eshte hapur per cdo gje ty, ndersa ti jo. E ke zhgenjyer ne nje fare menyre. Te isha une si ajo nuk do ta vija shume ne dukje merzitjen, por do te distancohesha dhe nuk do te hapesha per gjera personale ashtu sikunder bere dhe ti. Duhet te jesh e sinqerte me shoqerine.
Me kujton nje histori. Kisha nje kolege qe me hapej per te dashurin e saj. Dhe e kam mbuluar. U thoshte prinderve jam te filanka dhe ikte me te dashurin. Vjen nje moment qe prishet me te dashurin. Mua me genjeu per arsyen, dhe kur u lidh prape me te mua s'me tha gje se kishte keputur budallalleqe per ate djalin kur u ndane. Arriti te thoshte se ai donte ta nxirrte ne rruge. Te njejten gje i tha dhe familjes se vet.
I'u hap nje tjetre, dhe e merrte ta shoqeronte dhe ne takimet e saj. Perfundimi; Ajo ''shoqja'' ja mori te dashurin.
Degjoja keshillat shoqes, por dhe ti duhet te perpiqesh t'ja shpjegosh asaj ndjenjat e tua. Kjo eshte e keqja jone. E kemi te veshtire te kuptojme dashurine e te tjereve. Ajo nese te do si shoqe ka dhe per te kuptuar, dhe do respektoje dashurine tende, ndjenjat e tua, edhe pse mund te mos e pelqeje shume te dashurin tend.
Krijoni Kontakt