O linda te lutem yllo mund te ma shpjegosh pak se ne ckuptim me ka kjo mu fiksim se lloj lloj mendimesh po me vin ndermend u bona corap kom pi 2 dopio raki sa e lexova hahahha
hahahahahahha do me than se je nje nga qunat qe vlersoj shum ne kete forum ....kaq
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
O linda te lutem yllo mund te ma shpjegosh pak se ne ckuptim me ka kjo mu fiksim se lloj lloj mendimesh po me vin ndermend u bona corap kom pi 2 dopio raki sa e lexova hahahha
Varet se ēfar pike te rakis ka pi Omelsina ,qe te ka fiksim kaq shume ..tani ene ti menoje se kush osht pika me e mire e rakis ..hahahahahahahahah
Po kujdes se Shkodra e ka rakin e but ,nuk e ka si te Skraparit
Te bofte mire rakia
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Varet se ēfar pike te rakis ka pi Omelsina ,qe te ka fiksim kaq shume ..tani ene ti menoje se kush osht pika me e mire e rakis ..hahahahahahahahah
Te bofte mire rakia
hahaahahah po pse mi qa ka me e pas rrespekt per nje person u dashka me pi raki sesbon eee pupupupupu
skrapo lene rakin se don me na deh kjo se ka hall me ne shti ne sherr me duket ahahahahahhaha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Te bofte mire rakia
Besoj se ajo do jet tek ajo pik e rakise ku robi flet ashtu sic ja ndjen zemra kshu mendoj une tani se di o e vertet apo jo hahahahahha
O linda si thu ti jan tmira shokdranet moj ti futem apo jo thell keti muhabeti une se jom ne mes te kater rrugve sdi ca me bo
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Krijoni Kontakt