Close
Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 146
    UNDERGRAUND Maska e episode
    Anëtarësuar
    30-06-2008
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    50
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    paramendoje ne colluseum haaa haaaa
    paramenoje tuj i jep zor, KAPS!? :
    UNDERGRAUND

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga xx.elixxx Lexo Postimin
    MEhmeti e luan rolin e Kosovarit,gjithe shokte dhe familja e tij kane emra Shqiptar.,Xhelal,HAsan,Shykri,Rrahman Keto Jane emra me origjine shqiptare(Kosovarqe)
    Aq din ti aq fleett
    Ky duhet fut direkt ne PD

po qeke i bute si pamuk er zhelal

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Pash familjen pot nin dikush,rolin e Turkit a..cncncnc A e ke kqyr ti najher a veq po fol?
    E tek puna e idiotave ti tani veq sa u bere idiot qe shkruajte ne kete tem..
    Nuk eshte mir te ofendosh te tjeret..po ke aq pak kulture nuk ta ze per te madhe ty...
    MEhmeti e luan rolin e Kosovarit,gjithe shokte dhe familja e tij kane emra Shqiptar.,Xhelal,HAsan,Shykri,Rrahman Keto Jane emra me origjine shqiptare(Kosovarqe)
    Aq din ti aq fleett
    Pash familjen a je normal ti, a je ksajde. Le ti atë shprehje "kosovar", ai turk osht, e mos përhap këtu propagandë unmikiane, se kishe krejt jena njisoj kosovarë. Ai osht turk, e kom pa sa me ja lshu syt për seri, se nuk e rruj unë për këso filma të idiotav.

Po jav çmendi femrat pra, se i keni budallica.

Edhe Rrahman e Xhelal, na i bane emna me prejardhje shqiptare, ti për besë kokshe ba për spital të nervave, mos paça punë me ty.

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    ke te drejte ti ndjek disa filma spanjollo-braziliane 80 % lakuriqe kjo eshte bota jote,

kur nuk i ndjek keto serriale perse atehere komenton??
    Në shpinë teme nuk shikohet asni TV e Kosovës, a janë gratë e juja çato që e kanë shiku serialet spanjolle deri dje, tash ja kan nis me flirtue me Mehmet Kosovën.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 14-07-2009 më 05:40

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Në shpinë teme nuk shikohet asni TV e Kosovës, a janë gratë e juja çato që e kanë shiku serialet spanjolle deri dje, tash ja kan nis me flirtue me Mehmet Kosovën.

.
    Pse qka ke ti kunder tv te kosoves?.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 14-07-2009 më 05:41

Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Edhe nje gje ,mos i perfshini te gjitha femrat kosovare ,se as ngat su afrohen tjerat per nga karakteri e kultura...............!

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Rtv21 e ka bere Popullin te jetoj me Sistem Telenovelash. Identiteti i Popullit per qdo dite po njolloset dhe demtohet nga veprimtaria anti kombetare e ketij Televizioni qe funksionon me vetem nje Winamp, aq sa per ta paisur Ekranin me programe te pacipa dhe me seriale antivlerash dhe anti popull.

Te puna e Artisteve Turk dhe Influenca e tyre tek Femrat

Para disa vitesh ,me ra permes TV te shikoj pershkurtazi nje koncert te Ibrahim Tatlises, besomni qe rreth 90 % e stadiumit ishte mbushur plot me Femra dhe aso gjestesh benin kur e prekte zemren Ibra sa qe femrat ia kthenin me replike me ndonje gjesend nga trupi.

Sa femra ka qajt dhe vajtu me filmat e Ibres, dhe ato lot Sot do e kishin furnizu ndonje Industri te Ujit Natyral per nje Dekad rresht.

Puna e Mehmet Kosovalis

Aman kur luan ky serial , ka mundesi me hy e me dal Hajni ne shtepiat e atyre qe e shikojn kete serial dhe te merr qdo gje perpos TVs
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    ooo fisnik ky e lun rolin e van daimit edhe femrat me tru te lodhta ngajn mas ktine si qysh ngajn mas princit te kalter

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    Pse qka ke ti kunder tv te kosoves?.
    Jon degjenerim total. Unë shikoj vetëm TV e Tiranës.

Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    ooo fisnik ky e lun rolin e van daimit edhe femrat me tru te lodhta ngajn mas ktine si qysh ngajn mas princit te kalter
    Ngajnnn a po mujn me zan biles

Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •