Pash familjen a je normal ti, a je ksajde. Le ti atë shprehje "kosovar", ai turk osht, e mos përhap këtu propagandë unmikiane, se kishe krejt jena njisoj kosovarë. Ai osht turk, e kom pa sa me ja lshu syt për seri, se nuk e rruj unë për këso filma të idiotav.Pash familjen pot nin dikush,rolin e Turkit a..cncncnc A e ke kqyr ti najher a veq po fol?
E tek puna e idiotave ti tani veq sa u bere idiot qe shkruajte ne kete tem..
Nuk eshte mir te ofendosh te tjeret..po ke aq pak kulture nuk ta ze per te madhe ty...
MEhmeti e luan rolin e Kosovarit,gjithe shokte dhe familja e tij kane emra Shqiptar.,Xhelal,HAsan,Shykri,Rrahman Keto Jane emra me origjine shqiptare(Kosovarqe)
Aq din ti aq fleett
Po jav çmendi femrat pra, se i keni budallica.
Edhe Rrahman e Xhelal, na i bane emna me prejardhje shqiptare, ti për besë kokshe ba për spital të nervave, mos paça punë me ty.
Në shpinë teme nuk shikohet asni TV e Kosovës, a janë gratë e juja çato që e kanë shiku serialet spanjolle deri dje, tash ja kan nis me flirtue me Mehmet Kosovën.ke te drejte ti ndjek disa filma spanjollo-braziliane 80 % lakuriqe kjo eshte bota jote,
kur nuk i ndjek keto serriale perse atehere komenton??
Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 14-07-2009 më 05:40
Edhe nje gje ,mos i perfshini te gjitha femrat kosovare ,se as ngat su afrohen tjerat per nga karakteri e kultura...............!
Rtv21 e ka bere Popullin te jetoj me Sistem Telenovelash. Identiteti i Popullit per qdo dite po njolloset dhe demtohet nga veprimtaria anti kombetare e ketij Televizioni qe funksionon me vetem nje Winamp, aq sa per ta paisur Ekranin me programe te pacipa dhe me seriale antivlerash dhe anti popull.
Te puna e Artisteve Turk dhe Influenca e tyre tek Femrat
Para disa vitesh ,me ra permes TV te shikoj pershkurtazi nje koncert te Ibrahim Tatlises, besomni qe rreth 90 % e stadiumit ishte mbushur plot me Femra dhe aso gjestesh benin kur e prekte zemren Ibra sa qe femrat ia kthenin me replike me ndonje gjesend nga trupi.
Sa femra ka qajt dhe vajtu me filmat e Ibres, dhe ato lot Sot do e kishin furnizu ndonje Industri te Ujit Natyral per nje Dekad rresht.
Puna e Mehmet Kosovalis
Aman kur luan ky serial , ka mundesi me hy e me dal Hajni ne shtepiat e atyre qe e shikojn kete serial dhe te merr qdo gje perpos TVs![]()
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
ooo fisnik ky e lun rolin e van daimit edhe femrat me tru te lodhta ngajn mas ktine si qysh ngajn mas princit te kalter
Jon degjenerim total. Unë shikoj vetëm TV e Tiranës.Pse qka ke ti kunder tv te kosoves?.
Krijoni Kontakt