Moniken do ta vejme krietare bashkije ne vend te dushkes,
rrofshin ato quna qe do e kene shefe
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
pse jo ? une vdes te jap urdhra lart e poshte .
po si mua, sa femra te tjera ka ? plot akoma me te egra. Lol
Nga aftesite mendore them se ka sa te duash!!.Ka plot gra inteligjente qe konkurojne burrat.Po qe te meret nje grua me karier dhe te behet lidere heee ose do mbeshtetjen e burrit ose duhet te rije beqare.Se vet nga natyra femra ka edhe nje barre te veshtire te mbaje familjen duke punuar brenda saj .Ajo mban barren me te rend ne rritjen dhe edukimin e femijeve.kshuqe ..........Po dhe ju burrat drite e keni bere punen e liderit ,koruptoheni si nga ana morale ashtu dhe nga ajo materiale.pffffffff![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Edashur Saura !Pershendetje njehere!Une nuk jam Korcare dhe nuk i njoh mire te gjithe njerzit po ate Elden dhe Raqin [Stratoberdho] i njoh shume mire kurse kete Elfriden e njoh c'me ka lidhur puna per te ndihmuar ndonje grua per shoqatat ,ne ndonje mbremje grash qe e ftonim dhe nuk di me se e kujt eshte etj.Do pyes dhe te them.Tek mamaja e Raqit kam qepur se ka qene njesh si rrobaqepse.
Si lidere lokale sigurisht prefektja ka qene e mire dhe eshte me mjaft bagazh,nuk fitoi per tjeter pune...![]()
Po Elonaa, ke te drejte!Eshte barra e dyfishte qe i ka mbetur gruas ne kurris pa te afta ka sa te duash dhe ne shoqerine tone eshte veshtire te arrihet barazia gjinore nga vete temperamenti qe ka populli ballkanas ,impulsiv,patriarkal akoma.Grate nga natyra jane me korrekte dhe me pak te manipulueshme ,apo korrupsioni eshte me pak i pranishem tek grate.Pse? E para nga vete natyra e femres e cila ka friken te pranishme kudo ne jete dhe varesia nga burrat...Faleminderit dhe respekte.![]()
Krijoni Kontakt