Postuar më parë nga
sulioti
Shqiperis i duhet nje fe (cila do qofte ajo, pervec islamit) e them kete pa u marre per keq nga anetare qe i perkasin kesaj feje.Bota sot eshte ndare ne linja qe duken qart per ata qe kan sy largpames,dmth;evrop,rusi,arabi qe te treja keto grupime formojn nje trekendesh qe per fat te mire apo te keq, pika e takimit i bie ne territorin ton kombetar,dhe kjo nuk eshte gje e mire, per vete faktin se gjithmon lufta zhvillohet ne vijat ndarese.Ne nuk kemi mbeshtetjen absolute te askujt, per vete faktin, se nuk i perkasim 100% asnje grupimi, gje qe krijon mosbesim ne palen qe do te na futi nen influecen e vet,pra eshte e qart qe na duhet te ndryshojm dicka per tu ber nje ne te gjitha drejtimet.
Ju thoni se feja tek ne eshte ne rang te dyte pas atij kombetar, dhe une them se Shqiptaret kan humbur aq shume na keto fet saqe eshte absurde te thuhet e kunderta,po ju jap nje shembull te fresket, ne kohen qe NATO bombardonte armiqt tan,dalin ca trima fetar( tradhetar dhe dashakeqes do ti quaja une)dhe duna ti ven zjarrin atyre qe na dolen krah dhe na dhan ndihm per Dardhanin ton, dhe kjo nuk eshte asgje, se deri me sot Shqiptaret kan vuajtur me shume per buke, po kure te mbushin barkun mire do fillojn keto punet e fes dhe ruajna zot nga budallenjt(flas per nja 20 vjetet e ardheshme).
Kijeni mire parasysh nuk do gjejm kurre HARMONI kombtare nese nuk rishohim mire keto punet e FEO_STRATEGJIKO_DIPLLOMATIKO,(Mos harroni cfare ka then Pashko Vasa koh me par)
Mua personalisht ajo qe me cudit me shum eshte se;cfare duan Shqiptaret ne islam???
1 JEMI RRACE E BARDH DHE EVROPIANT PERENDIMOR JAN FEMIJET TAN
2 NA PELQEN TE JETOJM SI EVROPIANT DHE MARIM SHEMBULLIN E TYRE NE TE GJITHA DREJTIMET
3 NESE DUAM QE BOTA TE NA BESOJ ne rrradhe te pare do duhet qe vete ne te besojm njesoj, ne kohe paqeje feja tek ne ka efekt te ngadalshem, por kure vjen fjala per luft, historia na tregon, se ne kemi vellavrasje ne emer te fes dhe shtyses se atij qe na vje per te na pushtuar,dhe lufta eshte koha kure shfryhen inatet e mbajtuara gjate e te mbuluara me nje hipokrizi te madhe,ate hipokrizin ton te poshter qe spo na hiqt kurre.
PS;mos i merrni keto qe thash me lart per te keq, une nxierr ne pah historin ton te kaluar dhe flas ne emer te saj, dhe gjerat perseriten nese nuk ndrushon drejtimi i rrjedhes, (fakeqesisht)
Krijoni Kontakt