jemi prekur..
nje dizaj jeshe ne pazar ne qytetin M e po beja sehir miletin..
kalon nje afrikane.. e si i fandaksur qe jam mbas ekzotikes.. pra si te thuash.. pas gjerave te bukura nga zonat ekuatoriale.. e veshtroj me interes kte femer.. nje kinge e vertete nga trupi e fytyra.. e un e pash..ajo me pa.. un e pash e buzqesha.. ajo qeshi e beri nje verdallosje andej e erdh prape e mu afrua..
hau ar ju tha.. nuku di mir anglisht i thash only litlle..
no problem tha po pse me pe tha.. po se je very bjutifull i thash.. edhe qe thoni ju.. bem pak muhabet.. e tregoj nga cvend afrikan ishte.. e un gjeografine e di uje.. edhe.. ja kujtova ca gjera nga vendi i saje intersanto ekzotik.. bregdetaro vap-mos ik.. e i thash se dhe une jam nga nje vend me det e zhuka lol.. po pa elefante e krokodil-hardhuca .. e mir.. edhe thote kjo.. a.. ma jep a ta jap numrin e celos.. merre i thash.. e u ndam..
me mori mbas nja di oresh ne tel e tha ..jam tha filanka.. rimember ju mi.. patjater i thash.. je najomi kembelli e qytetit M i thash.. haha e hihi ajo.. e thot.. aj uant mit ju.. a takohemi neser ne darke tha.. mir i thash.. mirpo..
hmmm.
nuku shkova o shoke..
nuk ma mbajti jo per parime yll pangoiste..por frika.. (plus gerditja) thashe kushedi sa siden e malarjen e tjera semundje do i kete e cpo me duhet.. ik o babam i thash vetes mo u krruaj.. e nje ti fshire i bera numrit te saje..
eh racizem i mallkuar cna bere..
lol
..
Krijoni Kontakt