Close

Rezultati i Sondazhit: A NDJENI RRACIZEM?

Votues
115. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

56 48.70%
  • JO

59 51.30%
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 101
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    jemi prekur..
    nje dizaj jeshe ne pazar ne qytetin M e po beja sehir miletin..
    kalon nje afrikane.. e si i fandaksur qe jam mbas ekzotikes.. pra si te thuash.. pas gjerave te bukura nga zonat ekuatoriale.. e veshtroj me interes kte femer.. nje kinge e vertete nga trupi e fytyra.. e un e pash..ajo me pa.. un e pash e buzqesha.. ajo qeshi e beri nje verdallosje andej e erdh prape e mu afrua..
    hau ar ju tha.. nuku di mir anglisht i thash only litlle..
    no problem tha po pse me pe tha.. po se je very bjutifull i thash.. edhe qe thoni ju.. bem pak muhabet.. e tregoj nga cvend afrikan ishte.. e un gjeografine e di uje.. edhe.. ja kujtova ca gjera nga vendi i saje intersanto ekzotik.. bregdetaro vap-mos ik.. e i thash se dhe une jam nga nje vend me det e zhuka lol.. po pa elefante e krokodil-hardhuca .. e mir.. edhe thote kjo.. a.. ma jep a ta jap numrin e celos.. merre i thash.. e u ndam..
    me mori mbas nja di oresh ne tel e tha ..jam tha filanka.. rimember ju mi.. patjater i thash.. je najomi kembelli e qytetit M i thash.. haha e hihi ajo.. e thot.. aj uant mit ju.. a takohemi neser ne darke tha.. mir i thash.. mirpo..
    hmmm.
    nuku shkova o shoke..
    nuk ma mbajti jo per parime yll pangoiste..por frika.. (plus gerditja) thashe kushedi sa siden e malarjen e tjera semundje do i kete e cpo me duhet.. ik o babam i thash vetes mo u krruaj.. e nje ti fshire i bera numrit te saje..
    eh racizem i mallkuar cna bere..

lol

..

i/e regjistruar Maska e ani-d
    Anëtarësuar
    18-11-2006
    Postime
    208
    Jo.

Braro, mire e ke bo...thone qe kane dhe ere ato mavrite e zinj, pa te tjerave edhe ja u ben dermanin
    The biggest difference between people is those who have had love in their life and those who haven't

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Pashe Sondazhin edhe ishte 49,38%PO edhe 50,62 JO.

Keta qe kane votuar JO mund te thone vendndodhjen te spostohemi edhe neve te tjeret pasi ketu ne Itali ku jam aktualisht eshte rracizmi i tepruar.
    po me ta them une une jetoj ne gjermani dhe nuk me ka ndollur personlaisht..
    po me te then te drejten u shokova shume kur pash tani votimin sa kan votuar per po...pupupupupu
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    jemi prekur..
    nje dizaj jeshe ne pazar ne qytetin M e po beja sehir miletin..
    kalon nje afrikane.. e si i fandaksur qe jam mbas ekzotikes.. pra si te thuash.. pas gjerave te bukura nga zonat ekuatoriale.. e veshtroj me interes kte femer.. nje kinge e vertete nga trupi e fytyra.. e un e pash..ajo me pa.. un e pash e buzqesha.. ajo qeshi e beri nje verdallosje andej e erdh prape e mu afrua..
    hau ar ju tha.. nuku di mir anglisht i thash only litlle..
    no problem tha po pse me pe tha.. po se je very bjutifull i thash.. edhe qe thoni ju.. bem pak muhabet.. e tregoj nga cvend afrikan ishte.. e un gjeografine e di uje.. edhe.. ja kujtova ca gjera nga vendi i saje intersanto ekzotik.. bregdetaro vap-mos ik.. e i thash se dhe une jam nga nje vend me det e zhuka lol.. po pa elefante e krokodil-hardhuca .. e mir.. edhe thote kjo.. a.. ma jep a ta jap numrin e celos.. merre i thash.. e u ndam..
    me mori mbas nja di oresh ne tel e tha ..jam tha filanka.. rimember ju mi.. patjater i thash.. je najomi kembelli e qytetit M i thash.. haha e hihi ajo.. e thot.. aj uant mit ju.. a takohemi neser ne darke tha.. mir i thash.. mirpo..
    hmmm.
    nuku shkova o shoke..
    nuk ma mbajti jo per parime yll pangoiste..por frika.. (plus gerditja) thashe kushedi sa siden e malarjen e tjera semundje do i kete e cpo me duhet.. ik o babam i thash vetes mo u krruaj.. e nje ti fshire i bera numrit te saje..
    eh racizem i mallkuar cna bere..

lol

..
    Brari je i madh hahahaha
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Me thene te drejten me kane thene nja ca here 'negro'...po s'besoj e kane pas me te keq!
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga Xingaro Lexo Postimin
    Me thene te drejten me kane thene nja ca here 'negro'...po s'besoj e kane pas me te keq!
    Je prek te jevgjito hahahaha?
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Jo sepse rracizmi eshte reciprok,madje jam shume me teper se keta rracist,Italiane te shkurter me lekure te zeshket,shumica me 8 vjecare dhe per me teper tutti cornuti e contenti.
    Nje gje e di me siguri te plote,jemi rraca me e forte ne bote,te gjithe paperjashtim dridhen perpara nesh,con gli Albanesi non si scherza.
    .ne planin individual flas se shtetin Shqiptar e kemi bloze ne.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 29-06-2009 më 13:46
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Buddy Lexo Postimin
    Jo sepse rracizmi eshte reciprok,madje jam shume me teper se keta rracist,Italiane te shkurter me lekure te zeshket,shumica me 8 vjecare dhe per me teper tutti cornuti e contenti.
    Nje gje e di me siguri te plote,jemi rraca me e forte ne bote,te gjithe paperjashtim dridhen perpara nesh,con gli Albanesi non si scherza.
    .ne planin individual flas se shtetin Shqiptar e kemi bloze ne.
    Zbato ligjet,ji korrekt me te tjeret ske asnje problem dhe vleresohet individualisht.
    Gjermanet kane nje proverb popullor:si ti mua edhe une ty.
    Sa per shtetin tone nuk e di.
    lg

i/e regjistruar Maska e La_Fenice
    Anëtarësuar
    27-05-2009
    Postime
    143
    Ne itali ka racizem sidomos ne veri por tani po vihet re dhe ne zonat e kuqe te qendres.Une i injoroj kur e shikoj se ku duan te dalin dhe ju them qe me vjen keq per ju dhe qesh.Nuk ja vlen te vrasesh mendjen,mendoj qe do jem per nje periudhe kohe ketu dhe kaq.

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar më parë nga La_Fenice Lexo Postimin
    Ne itali ka racizem sidomos ne veri por tani po vihet re dhe ne zonat e kuqe te qendres.Une i injoroj kur e shikoj se ku duan te dalin dhe ju them qe me vjen keq per ju dhe qesh.Nuk ja vlen te vrasesh mendjen,mendoj qe do jem per nje periudhe kohe ketu dhe kaq.
    ESHTE MENDIMI I DUHUR PASI ITALIA NUK ESHTE ME AJO PERALLA E VITEVE 90TE..
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A jeni prekur nga kriza botërore ekonomike?
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 173
    Postimi i Fundit: 21-05-2010, 00:34
  2. Berisha: Shqipëria është prekur nga kriza boterore ekonomike
    Nga ILMGAP në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-03-2010, 08:40
  3. Rritet numri i njerezve te prekur nga stresi
    Nga EDUARDI në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-04-2005, 06:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •