Close
Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 130
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Po jo mi goce se nuk e coi mafia ne pushtet ate,une nuk e di sa e njeh Italine ti,por nje gje di ta them me siguri,ketu shteti e lufton mafien,eger fare bile,ktu nuk eshte Shqiperi qe pushteti dhe mafia nuk ka asnje lloj dallimi.

ps.Qe te ta kujtoj une ty,kreu absolut latitant(klandestin,i fshehur) i mafies siciliane Provenzano qe per shume dekada nuk kishte mundur ta kapte askush,u kap kur ne pushtet ishte berlusca.

Berluskoni punon per shtresen e industrialisteve biznesmeneve,menjefjale te pasurit si dhe per Italine,sepse gjerat jane mjaft te nderlidhura,nese industria hecen,sigurisht te pasurit fitojne para por hapin vende pune,perfitojne shtresat e mesme ekeshtu me radhe.

Mafia thjesht punon per interesat e veta duke u bazuar tek krimi.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga Buddy Lexo Postimin
    Po jo mi goce se nuk e coi mafia ne pushtet ate,une nuk e di sa e njeh Italine ti,por nje gje di ta them me siguri,ketu shteti e lufton mafien,eger fare bile,ktu nuk eshte Shqiperi qe pushteti dhe mafia nuk ka asnje lloj dallimi.
    .
    ktu ja fute kot ...

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    Pirolla i qoftė. Pse jo?

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    ktu ja fute kot ...
    Eshte keshtu Eni ,nuk ja ka fut kot,degjoje ēunin.
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    ktu ja fute kot ...
    Ndoshta.......nuk e ve doren ne zjarr dhe nuk me intereson shume
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Berluskoni si cdo qytetar i veriut te Italis eshte shum Ironik ne shprehjet e tij.
    Nga komentet e qytetarve te veriut kam kuptuar qe si intereson aspak jeta e tij private.
    Sot ne kte krize ai eshte duke bere nje lufte disfatisve e eshte duke i mbyllur gojen.
    E ben mire me ate qe lexova dje ne gazeten (qe flet mbi ekonomin):24 ore ne Amerik jan shtuar kohet e fundit Kursimet ne bank deri ne 16%,pra nje bum,ndersa konsumi u ka rrit vetem 0.3%.
    Keshtu se njerzit nuk konsumojne ekonomia ngel ne vend,perse njerzit kan frik...
    Keshtu qe ne kete krize duhen njerez si imprenditor e minister Berluska,edhe pse um po Sfaciato.

don leone Maska e don caplo
    Anėtarėsuar
    14-05-2009
    Vendndodhja
    greqi
    Postime
    10
    po pse per ne kur vemi me nje femer eshte dicka e thjeshte dhe kur vete nje politikan eshte e ndaluar te kujtojme qe pervec politikes ka dhe jeten e ti personale BRAVO BERLO. SEMPRE COSI VAI ALLA GRANDE .

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Berluskoni eshte nje njeri spektakeli ,eshte per te bere Sanremon,festivalbar e ku di ēfare tjeter ,nuk eshte politikan .
    Ka nje elektorat te djathte te pasur e injorant etj ,nuk po flasim per bilancet fallco ,ose censurimin qe i ben shtypit te lire ,gafeve ne politik ,ku sillet pa edukat duke ulerire mister Obama tek Mbreteresha ,o kur e la te priste ne tapetin e kuq Merker ,as kur ''sputato ''ne nje takim me angela Merker mbas nje statuje dhe ajo e sheh dhe i thote ''Silvio?'e shume e shume fjale te tije qe jane qesharake dhe vulgare ,qe tashme mbushin faqet e shtypit boteror.
    Atehere ,ka bere seks Berluskoni ,e po pastaj ? eshte ndaluar ta besh?
    E bejne punetoret ,kasapet ,tatimoret,rojet e pallateve dmth te gjithe njerzit,ēfare ka per tu skandalizuar ,eshte divorcuar nga e shoqa .
    Si burre Berluskoni ka te drejte te jete i lire te sillet si mendon ai qe eshte me mire sipas etikes dhe moralit te tij,por ajo qe me shqeteson eshte qe paguhen putanat me vende ne listat e zgjedhjeve e me vende pune neper ministrira ,kete nuk mund ta beje ,sepse kjo eshte private .
    Ky eshte nje degjenerim ne pergjithsi qe i ka kapur njerezit ne pushtet ,tani jam per gjumesh ti futesha sociologjis pse ndodh etj etj ,ka ndodhur dhe do te ndodhi kur ka k...klasi me falni per fjalet per sido qe te jene prap k...mbeten qe shkojne dhe per 1000E e ne takime me regjistrator ne dore ,femra jane ato ?,i kemi pare neper punera me drejtorat ,shefat e zyrave etj.Hipokrizi Kokekatrori ,hipokrizi ,dhe nuk eshte vetem ne Itali ,mos e ngaterroni te gjith Italianet me Berluskonin......
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saura : 28-06-2009 mė 16:55
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar mė parė nga Buddy Lexo Postimin
    Mafia thjesht punon per interesat e veta duke u bazuar tek krimi.
    Ajo asht mafia e dikureshme.
    Mafia e sotme asht pjese e sistemit industrial dhe bankar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Puna e Berlusconit asht qe ai ka nji siguri ne vetvete dhe e din ke ka perballe. Si imprenditor u ba ma i madhi, si politikan ne nji nate ndertoi partine kryesore ne Itali. Kjo e ban me u ndie i sigurte e mos me e ēa kryet per ato qe ka perballe, qe jane njerez qe s'kane ba kurre asgja ne jeten e tyne (si politikanet tane), qe s'kane pase asnji sukses e asnji pervoje. D'Alema, Veltroni etj jane vec do pioniere te Partise Komuniste qe s'kane punue kurre (Si Metat e Majkot tane), pa asnji pasion e aftesi.
    Prandaj edhe Berlusconit i asht mbushe mendja se italianet i sjell ne gisht si te doje.

Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •