pak shtrejt breeee
pak shtrejt breeee
Cmenduria e rradhes e Real Madridit, po e shkaterron futbollin..
o nanen ha .. ku e qon Reali ate legen.... e dhjesen ekipin pas firmosjes se Kaka..ps akoma nuk ka firmosur ..Man Utd ka pranuar oferten e £80 milion por ka akoma bisedime per rrogen dhe gjera te tjera qe mendohet se to zgjidhen ne 2 a 3 ditet e ardhshme..prap mbaj shpresen se dicka do dal dhe nuk do ta firmosin se me te vertet ai e prish futbollin me pordht e mdhaja qe ka ...ha ha tifozet e Man Utd e kan ulur koken si legena ...nuk ka me Premier League per next 5 years te pakten
ku i merr ky perez keto lek
sja kam emailin ti them se me duhen nja 800 euro lol
JO SEKS PARA MARTESE
A mos ndoshta po ja ki friken tani realistave?
Premier league nuk varet nga koka,por nga trupi!Bile kete transfer e deshiroje qysh veren e shkuar!
Ekip te tille ka pasur Reali edhe para disa viteve,ekip ky qe nuk ka patur aq fort suksese sic e pershkruan ti.Te mos themi edhe me 'galaktik' se tani!
hahahahahah e fort kjo....
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
nuk ka lojtare ne bote qe te kushtoje kaqe se per 80milion pound ai duhet ta fitoje ndeshjen i vetem ,urime mun utd qe e blevi per 12 fitovi disa kupa dhe e shet 80
ke Reali shume gjela po behen dhe gjelat nuk shkojne shume me njeri-tjetrin
O ēuni ju lutem mos merreni me gjera femijerore.Keto gjera mund ta zene ēdokend,sidomos ata qe percillen gati per ēdo sekond nga kamerat.
Po keto gjera nuk na lejojne te ecim perpara! lol
Kam edhe plot te tjera ky ronaldo show per ksi sene asht
Pakėz gay edhe mund tė jetė... : D
![]()
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt