Close
Faqja 802 prej 1135 FillimFillim ... 302702752792800801802803804812852902 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 8,011 deri 8,020 prej 11341
    -
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga albani1 Lexo Postimin
    Patjeter qe Ai me ka dhene mendjen dhe e falenderoj dite per dite per kete , sepse eshte i mire dhe i meshirshem dhe me bekon cdo dite ne menyra qe nuk mund ta marre askush dot me mend, njeriu qe ka mend ka friken e Zotit sepse fillimi i njohurise eshte frika e Zotit

uroj qe ti te perdoresh jo vetem mendjen por te kesh mundesi te studiosh sepse studimi nuk i ben keq askujt por perkundrazi te sjell ne nje njohuri me te thelle e kam fjalen per cdo fush, keshtu eshte edhe me Zotin kur ti e kerkon Ai te zbulohet dhe do ta njohesh , kjo eshte lutja ime per ty.
    Ja ke shkly nonen biologjise. Po bioogjia tregon lidhjet biologjike mor lum miku. Nejse varja faleminderit per sqarimin e "qeskave te ajrit" nuk e dija. Se mesuesja e biologjise me kishhte thene qe u fryn shejtani nga poshte prandaj fluturojne.
    Hej pike e zeze. Une i tregoj ujkun ky me thote gjurma.
    -

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    hahahahhaahhaha ma ke shtu gazim mor alibaba

te thash edhe me siper po sdon me kuptu ti , ngrit ka at kuptim sikur fjala zgjeroj

ndesh kuptoje ndesh jo alibaba ma shum per kete gje(per kete fjal zgjeroj=ngrit) skom nerva me fol
    oj minare, e cka me t'kuptu ty?
    -qysh me t'kuptu, kur sdi as vet cka po flet -se ti flet permendesh pa ia dit hic kuptimin asaj qe thu.
    -e prej kah ideja ty se u dashka me t'kuptu te tjeret?

kchyr n'mujsh me e kuptu veten njihere, -vec ruj'se po rxohesh kah t'zhdrypsh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 10-06-2009 mė 00:44
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Citim Postuar mė parė nga arberbarca Lexo Postimin
    une e kam lexuar disa her kuranin dhe nuk kam par gjera te tilla
    keto jan perkthime qi ti i ke shkruar ketu sipas mendjes sate
    je shume larg te vertetes
    Jo jo, i keni me paragrafe, hapni paragrafet qe kam cituar une dhe lexoni mire, apo ndoshta ju islamiket shqiptar jeni munduar te ndryshoni ndonje gje per t'a zbukuruar permbajtjen e Kuranit, nga ai qe perdorin arabet.
    Po mundohuni te shkoni neper shkolla apo te edukoni femijet tuaj, do te ishte me mire se te beni propagande fetare neper forume, sepse vendi ka nevoje me shum per ndonje doktor apo inxhinier se sa njerz me 4 klase qe mesojne nje liber permendesh. E them kyte ne pergjithesi per te gjithe.

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    lexoni kete shkrim se eshte interesant

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=110762
    "Shoku Mjekesise"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    kam thene edhe me larte .ne kete forum njerezit nuk dine telexojne

ata dine vetem te shkruajne

e kur shkruajne nuk dine gje tjeter vetem te ofendojne nencmojne

dhe ne kete rast tregojne injorancene tyre

jane te kufizuar mbrenda trurit te tyre si breshka ne shpine e vete.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    xhamia mos ia tepri tash.

Mbaj veshėt: Kush tė tha ty se teoria e Bing bang osht pėrfundimtare???
    Ja une te them !!! Teoria E Big Bangut 99.9 % eshte e vertete. Dhe kjo teori nuk ka per te ndryshuar aspak ose do te ndryshoj shum pak.

Nga ana tjeter sa per info Kurani flet edhe per nje teori tjeter , e cila ne boten moderne ne te cilen jetojme neve akoma eshte ne studimin e siperm.

Pra flet per teorin e quajtur BIG CRUNCH!!!!

Tani shko bej detyrat e shtepise dhe lexo me shum

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga gerrard73 Lexo Postimin
    Jo jo, i keni me paragrafe, hapni paragrafet qe kam cituar une dhe lexoni mire, apo ndoshta ju islamiket shqiptar jeni munduar te ndryshoni ndonje gje per t'a zbukuruar permbajtjen e Kuranit, nga ai qe perdorin arabet.
    Po mundohuni te shkoni neper shkolla apo te edukoni femijet tuaj, do te ishte me mire se te beni propagande fetare neper forume, sepse vendi ka nevoje me shum per ndonje doktor apo inxhinier se sa njerz me 4 klase qe mesojne nje liber permendesh. E them kyte ne pergjithesi per te gjithe.
    Si puna jote ashtu ?!!!

Lexo mire ore i uruar, lexo. Se te gjitha ato vargje qe folin per lufte, nese i analizon mire do te shikojsh se folin per LUFTE VETEMBROJTESE !!!!!

Pse cfar mendon ti, dikush te te vij ne shtepine tende , te te mari shtepine, pasurine , nuk do te luftojsh ti a ?!!! Nuk do te mundohesh qe ti presish koken atij qe te vjedh shtepine dhe pasurine?!!! Nuk do te mundohesh qe ta zhdukish nga pasuria jote a?!!!

Ik ore , shko bej detyrat e shtepise aman.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ja une te them !!! Teoria E Big Bangut 99.9 % eshte e vertete. Dhe kjo teori nuk ka per te ndryshuar aspak ose do te ndryshoj shum pak.
    Ke sjellur njė fakt tė fortė, shumė tė fortė.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Si puna jote ashtu ?!!!

Lexo mire ore i uruar, lexo. Se te gjitha ato vargje qe folin per lufte, nese i analizon mire do te shikojsh se folin per LUFTE VETEMBROJTESE !!!!!

Pse cfar mendon ti, dikush te te vij ne shtepine tende , te te mari shtepine, pasurine , nuk do te luftojsh ti a ?!!! Nuk do te mundohesh qe ti presish koken atij qe te vjedh shtepine dhe pasurine?!!! Nuk do te mundohesh qe ta zhdukish nga pasuria jote a?!!!

Ik ore , shko bej detyrat e shtepise aman.

GV_USA
    i paska shit gostivarsi
    -o gostivars a do pak dinamit?
    Shko vetmbroju diku...
    -por sa me larg shqiptareve te lutem!!!

po cke ke ore? pse sillesh si t'i kishe pjerdh trute - a je ne vete ti?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Baptist propaganda anti-islamike duhet te perfundoj. Sidomos ajo prapagande a bazuar ne genjshtra.
    Ai personi qe i harova nofken ne kete moment, pik se pari nuk i permbahet temes, dhe se dyti po ben propagande anti islamike edhe ate te bazuar komplet ne genjeshtra!!!

Pse ti Baptist nuk i thua atij cunit qe kur te foli dicka te mos genjej?!!! Por me drejtohesh mua ne kete menyre!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •