Postuar më parë nga mondishall Dhe tani dy të tjera.... 1. Kur njeriu kuletën e ka plot, .... 2. Foli dada nëpër buzë, ..... Detyrohem ta bej plotesimin... 1. Kur njeriu kuletën e ka plot, gjithshka bën e gjithshka thotë. 2. Foli dada nëpër buzë, se kjo punë u bë tërkuzë.
Postuar më parë nga mondishall Detyrohem ta bej plotesimin... 1. Kur njeriu kuletën e ka plot, gjithshka bën e gjithshka thotë. 2. Foli dada nëpër buzë, se kjo punë u bë tërkuzë. Përshëndetje Mondi, e keni freskuar temën me fjalë popullore shumë cilësor... Vazhdo me dërgimie...
Postuar më parë nga Roi -E mban fjalen si shosha ujin............. -Ruana zot prej prej ores se lig...... -Dikush rritet pej mendje e dikush nga trupi ........... Kjo eshte zgjedha , keshtu thuhet te ne.. Peshendetje..
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
- Kur t'jep Zoti...
Postuar më parë nga Agim Metbala - Kur t'jep Zoti... S'ti merr dot njeriu....
Postuar më parë nga Roi S'ti merr dot njeriu.... Saktë i nderuar Roi, por përdoret edhe ky version: - Kur t'jep Zoti, t'jep për dere e për penxhere!
- Jep me dorë...
Postuar më parë nga Agim Metbala Saktë i nderuar Roi, por përdoret edhe ky version: - Kur t'jep Zoti, t'jep për dere e për penxhere! Faleminderit Mik Agim por ne ne Tasajn ashtu e perdorim.. Ja nje per ju.. -Nusja e mire ...........
Postuar më parë nga Agim Metbala - Jep me dorë... E nxerr me këmb........
-U tund mali...... -Me i shpejt tele pupulli se............. -Me mik ha e pi , ....................
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt