keto te dyja kam ble kam ble dhe varsen qe shkon me byzylykun dhe fathet po nuk ka me ke swarovski se ate e kam ble para nja 3 muajesh dhe esht shit prandaj nuk e gjej me kurse keto sonte se do i vej kur te behem nuse ne ver![]()
keto te dyja kam ble kam ble dhe varsen qe shkon me byzylykun dhe fathet po nuk ka me ke swarovski se ate e kam ble para nja 3 muajesh dhe esht shit prandaj nuk e gjej me kurse keto sonte se do i vej kur te behem nuse ne ver![]()
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
qyqa mi amon mos me thuj keshtu gjonash se me la burri para se te behet dasma...hahahaha...jo varsen e kam ble por nuk ka me ne internet ose ne dyqan dhe prandaj nuk e fus dot esht nji afersisht po nuk doja ta fusja ketu...te gjiha i kam shyqyr nuk me duhet gje me ke swarovski per momentin![]()
yhyy atje isha une para nje muaji .. mechanical museum ishte ca i cuditshem po shumeeee bukur .sidomos ai muri prej kristali .. ndersa kur po dilnim jashte ishin ca si tip objektesh te mbushura tere kristale dhe ne disa vende mungonin kristaletqe i kishin vjedhur vizitoret ...lol
Nje gazete
1 pakete cigare.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
fund ..........![]()
Krijoni Kontakt