Close
Faqja 8 prej 22 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 220
    ***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    keto te dyja kam ble kam ble dhe varsen qe shkon me byzylykun dhe fathet po nuk ka me ke swarovski se ate e kam ble para nja 3 muajesh dhe esht shit prandaj nuk e gjej me kurse keto sonte se do i vej kur te behem nuse ne ver
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    vetem 6 cop akullore

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    keto te dyja kam ble kam ble dhe varsen qe shkon me byzylykun dhe fathet po nuk ka me ke swarovski se ate e kam ble para nja 3 muajesh dhe esht shit prandaj nuk e gjej me kurse keto sonte se do i vej kur te behem nuse ne ver
    Kur te shkosh ne Gjermani do kalosh nga Austria ,ktheu ne muzeun e Swarovskit ne Innsbruck ,ku eshte dhe fabrika ,atje behen dhe shitje dhe gjen sa te duash ,mund dhe ta porositesh ,shendet rrusho.
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Peshqi kam blere sote.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Kur te shkosh ne Gjermani do kalosh nga Austria ,ktheu ne muzeun e Swarovskit ne Innsbruck ,ku eshte dhe fabrika ,atje behen dhe shitje dhe gjen sa te duash ,mund dhe ta porositesh ,shendet rrusho.
    qyqa mi amon mos me thuj keshtu gjonash se me la burri para se te behet dasma...hahahaha...jo varsen e kam ble por nuk ka me ne internet ose ne dyqan dhe prandaj nuk e fus dot esht nji afersisht po nuk doja ta fusja ketu...te gjiha i kam shyqyr nuk me duhet gje me ke swarovski per momentin

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin

Qyqe mi e paske shkun burrin...pupupupuppupp ēpo heq ai....po ēju desh martesa atij mi ......hahahahahahahahahh
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin

yhyy atje isha une para nje muaji .. mechanical museum ishte ca i cuditshem po shumeeee bukur .sidomos ai muri prej kristali .. ndersa kur po dilnim jashte ishin ca si tip objektesh te mbushura tere kristale dhe ne disa vende mungonin kristalet qe i kishin vjedhur vizitoret ...lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Nje gazete

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    1 pakete cigare.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

tHeKtHi MaMa :P
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    fund ..........

Faqja 8 prej 22 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •