Close
Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 153
    Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    po kur djegin myslymonet flamurin e shteteve perendimore si i behet hallit ??? apo vetem myslymonet qenkan te ndieshem keta te tjeret kane gur ne vend te zemres !!! e pra flamuri eshte gjeja me e shenjte e nje kombi !!! eshte sendi me te cilin identifikohet nje komb !!! une them qe ska pse nevrikoset asnjeri !!! nese polici ka qene ne detyre skishte pse e bente nje gje te tille nese nuk ka qene ne detyre puna e vet qe e ka grisur !!!

Se pari, keto pikecuditese paraqesin bertitje! Merre veten me te mire!

Nje perfaqesues i rendit shteteror, sic eshte nje polic, e sidomos i nje shteti anetare e BE-se qe e ka kusht te respektoje lirite fetare, nuk duhet te beje nje gjest te tille! Arabet kane treguar me kohe mentalitetin e tyre fanatik ne lidhje me fene dhe per ate sot po digjet Greqia! Nuk merzitem une nese digjen te gjitha biblat apo kuranet e botes, mirepo nje veprim i tille nuk justifikohet! Greqia me kohe ka treguar se eshte nje shtet fanatik fetar dhe nuk zbaton as pikat elementare si shtet i BE-se. Pse Greqia pranon emigrante nese nuk zbaton rregullat e BE-se per te drejtat dhe lirite elementare njerezore te emigranteve, mirepo sillet me ta si me kafshe, si me njerez pa dinjitet. Ne kete rast arabet dhe greket nuk po ndryshojne shume, po po tregohen te nivelit te njejte.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga Bizantin Lexo Postimin
    polici nuk njeh arabisht e as ėshtė i detyruar tė dijė kėshtu qė edhe sikur tė ishte kurani nuk mund ta sinte.

polici grisi ca letra kur bėri kontroll pėr drogė edhe njė kafshė aziatike tha se ishin faqe tė kuranit.

nė tė s'ėmės kurani edhe myslot bashkė. edhe njė herė tė dėgjoj allahu ekber nė mes t'athinės do ua ngul kuranin nė vėrėn e sumės.

14 copė deri tani.

vazhdojmė..
    ok ky esht mendimi jot dhe me sa po te kuptoj qenke dhe katolik ortodox ose gje tjeter myslimon jo i her... por me fal icik nuk mendon ti qe cfare na kan ber dhe na bejn akoma deri sonte neve ato apo nuk i mendon...po sikurt te kapin nji nga familia jote dhe ta bejn ty qe as mos ta njofesh me ose mos ta takosh me kurre ta mbysin si do mendoje ti?...ja qe dhe kundra myslimonve jan ato edi shume mire polici se cfare esht kurani se policat nuk jan injorant me duket apo qenkan pa shkolle ne greqi policat...per mendimin tim shume turp kjo qe ke shkruajtur por sic e thash me perpara ky esht mendimi jo....mos i takofsh ne rruge dhe mos ta marin vehs qe je shqiptar dhe ta tregojn qefin ty ato dhe flasim prap bashke ne (e kam per greket)
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Anetare World Forum Maska e Genna
    Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin

Sa kohe kisha pa degjuar kete ta perdorte nje cun.

Persa i perket temes, nqs polici ka qene ne krye te detyres, atehere ka bere shume gabim qe ka bere dicka te tille. Nqs nuk ka qene ne krye te detyres, eshte e drejta e tij personale te grisi ndac Ku'ran-in, ndac Biblen.
    Jam dakord me mendimin Tuaj, jemi ne 2009, dhe gjithsekush mund te mendoj dhe veproj sipas mendimit dhe opiniot te tij!!!!

Anetare World Forum Maska e Genna
    Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Citim Postuar mė parė nga Chingy Lexo Postimin
    Cfare injorance..Akoma digjet bota per dy faqe libri..Po per buken e gojes dalin naiher per protesta keto "kalores" te fese???E vetmja e mire eshte qe greket e meritojn ket qe i kan bo keto muslimanet bile edhe me shum pavarsisht se motivin e quaj primitiv per kohet e sotme...
    Jam plotesisht dakord me mendimin Tuaj, PER DY FAQE LIBRI!!!! ku bota sot po lufton dhe vritet per buken e gojes.
    Edhe qe Greku e meriton jam dakord se e ka ber veten, vetem me vjen keq qe ata njerez humbin kohen e tyre per te ndryshuar rregullat ne nje shtet tjeter, gje qe pse nuk e bejn ne shtetin e Tyre??

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Greket kane bere mekate te medha dhe ato duhet lare dikur.
    Sidomose me ne shqiptaret.
    Ate qka mbjelle edhe korre.
    Te shpresojme qe mekatet e bera te lahen bukur mire.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Se pari, keto pikecuditese paraqesin bertitje! Merre veten me te mire!

Nje perfaqesues i rendit shteteror, sic eshte nje polic, e sidomos i nje shteti anetare e BE-se qe e ka kusht te respektoje lirite fetare, nuk duhet te beje nje gjest te tille! Arabet kane treguar me kohe mentalitetin e tyre fanatik ne lidhje me fene dhe per ate sot po digjet Greqia! Nuk merzitem une nese digjen te gjitha biblat apo kuranet e botes, mirepo nje veprim i tille nuk justifikohet! Greqia me kohe ka treguar se eshte nje shtet fanatik fetar dhe nuk zbaton as pikat elementare si shtet i BE-se. Pse Greqia pranon emigrante nese nuk zbaton rregullat e BE-se per te drejtat dhe lirite elementare njerezore te emigranteve, mirepo sillet me ta si me kafshe, si me njerez pa dinjitet. Ne kete rast arabet dhe greket nuk po ndryshojne shume, po po tregohen te nivelit te njejte.
    perkundrazi po te flas me nje ton te bute sic e shikon edhe vet qe e kam zakon te shkruaj me tre pikepyetje ose me tre pikecuditse !!!

gjithsesi sa per temen po te ishe pak me e vemendshme do e shikoje fjaline e fundit qe kam thene une gjithsesi ste ve faj gjithkush shikon ate qe DO te shikoi !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    perkundrazi po te flas me nje ton te bute sic e shikon edhe vet qe e kam zakon te shkruaj me tre pikepyetje ose me tre pikecuditse !!!

gjithsesi sa per temen po te ishe pak me e vemendshme do e shikoje fjaline e fundit qe kam thene une gjithsesi ste ve faj gjithkush shikon ate qe DO te shikoi !!!

Po, shume e sakte, gjithkush sheh ate qe do te shoh! E jo gjithkush e sheh dhe e kupton se ca do te thote midis Evropes te behen trazira FETARE dhe te shkaktohen viktima ne njerez per shkak te saj! Tung

i/e regjistruar Maska e SAIMIR CAPOJ
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Postime
    17
    e lan nam keta muslumanet kudo qe ven probleme kane , sa per kuranin skan pse te bejne vetegjyqesi pasi nese besojn ne Zot ,Ai ben drejtesi le ti len punet e Zotit ti regulloj vet dhe jo te djegin dhe te bejn protesta me then sikur jan ofenduar ne maksimum , nese jane te ofenduar ata e din shume mire qe greqia eshte ortodokse te emigroj ne nje vend qe ndihen rehat .... dhe sa per diskriminim keta mtrit sa futesh ne aroportin e araabic co femer duhet te jet e muluar ska rendesi ca feje ke ti ..respekti eshte reciprok mos te ca cajne k... se shume po i degjojm ne afganistan , iran arabi , shqiperi , kudo sikur ija kan te gjithe me te futur pertac muti jane (dembel stambolli)
    Hi all....

DR-GR Maska e oliver55
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Citim Postuar mė parė nga Genna Lexo Postimin
    Pershendetje!!!

Ne rradhe te pare ju kerkoj falje ne qoftese nuk shprehem mire ne gjuhen Shqipe, e kam te mesuar vetem nga Prinderit gjuhen nuk kam bera shkoll Shqip!!

Kam ndjekur me vemendje demostratat e kesaj periudhe ne Greqi nga Muslumanet!!

Edhe ne jemi Musluman, po ama nuk jemi me mendimin e ketyre demostratave!!

Te jesh Besimtar do te thot qe te respetosh dhe fen dhe besimin e njerve te tjere!!

Edhe ne kemi emigruar ne Greqi ne 1990, une kam qen e vogel nuk mbaj mend po Prinederit me thon qe nuk u perpuqen me iden e Grekut qe duhet te vaftiseshin per nje dokument, Babi nuk e pranoj kete gje, dhe vendosen te iknin nga aji shtet, nga ajo kohe deri me sot jemi nenshtetas Hollandez, dhe jetojm ne Holland.

Ne e kishim nevoj ate shtet ne shkuam, pse duhet te bejm ligjin ne nje shtet tjeter kur nuk mundemi te bejm dot ligjin ne shtetin tone??

Atyre qe nuk ju perlqejn ligje Greke pse nuk ikin??

Shume te tjere ne Greqi kan pranuar kethimin e BESIMTARIS vetem per dokumentat, dhe kur vin ditet e festave tona Muslumane i festojn dhe ATA, JU DUKET NORMALE KJO GJE???
    Mua jo!!!!

Jane njerez qe hane dhe pin nga te dyja anet!!!
    Jane njerez qe ne fund te fundit nuk e ndjejn veten as Musluman as Kaurra!!!

Dhe keta te tjeret qe sot ngrihen dhe djegin neper rruge, PSE NUK NDEJTEN NE SHTETIN E TYRE ME BARKUN BOSH DHE ME BESIMIN E MUSLUMANIT PLOT???

Pse nuk demostrojn keshtu ne kete menyr ne shtetin e tyre per te krijuar nje te ardhme te mire???

Ne fund te fundit aji shtet ka rregulllat e tij, te pelqejn rri nuk te pelqejn ik!!!
    Ju vinte mir juve nje person te vij ne shtepin tende dhe te te bente ligjin???

Kjo eshte e njejta gje, dhe me Grekun.
    Kan ligjin e Tyre dhe pik.
    Po kam vene re nje gje nga keta EMIGRANT qe te vin ne shtepi dhe kur i mbushet barku me buk duan te nxjerrin te zotin e shtepis perjashta dhe te behen vet zot shtepie, gje qe nuk me duket normale.

Per temen e Grekut per keq trajtimin e Shqipetareve ose shtetas te tjere, nuk jam dakord aspak, sepse jemi ne dijeni qe Greku ka keq trajtuar, ama........ mos te marrim vetem temat qe na interesojn, po te marrim dhe temat qe ne bejm sikur nuk i shikojm.

Dhe emigrantet tane kan vrar dhe kan prer ne Greqi dhe ne shtetet e tjera, kan qen te burgosurit e SALES qe i nxorri nga burgu, te cilet njollosen emrin e SHTETIT TONE hajduta dhe kriminela, po ama qe demin e tyre e kan paguar shume shtrejnt familiar te tjere te emigruar ne shtetet e ndryshme te Botes.

Shume veta mendojn qe kur emigron ne shtet tjeter eshte e leht!!! JO JO JO aspak nuk eshte e leht, po ama nuk duhet qe te futesh ne shtepin e tjetrit dhe o burra te bejm ligjin!!!

Edhe ne ishim ne Greqi, po ama jemi familje Muslumane dhe nuk pranuam kthimin e BESIMTARIS tone per nje cope buk, dhe me sakrifica gjetem rrugzgjidhje tjeter, jo rrugzgjidhjen e DEMOSTRATAVE

Qe te besosh tkekFEJA JOTE duhet te respektosh dhe fen e tjetrit, se ne kete menyr dhe aji ose ajo te respktojn BESIMTARIN TENDE

NE FUND TE FUNDIT ATA KAN LIGJET E TYRE
    NE E KISHIM TE NEVOJSHME TE SHKONIM TEK ATA JO ATA TEK NE
    ATEHERE TE PELQEN RRI, NUK TE PELQE IK

KUR JAN KAQ TE FORT ATA PSE NUK DEMOSTROJN TEK POLITIKANET E STETEVE TE TYRE????
    PO SHKOJN E GJEN SHTETE TE TJERA PER TE DJEGUR E MASACRUAR???

Mos besoni qe nuk jam e mendimit qe Greku vepron keq, perkundrazi jemi nje familje victime e Grekut edhe ne, po ama nuk pranuam ligjet e tyre dhe ikem!!

Kam ca familjar ne Greqi qe te dielen shkojn ne kisha dhe te premten thon eshte NATE E MIRE
    JENI DAKORT ME KETE GJE????
    UNE JO< ABSOLUT JO

Po te ishim te gjith te nje mendimi qe mos te ndryshonin BESIMIN TONE per nje dokument mbase do kishim arritur ne nje zgjidhje tjeter, po ama shume veta e pranuan dhe ne te tjert e paguam!!!!

Greqia eshte i vetmi shtet ne bote qe akoma nuk ka paisur emigrantet me dokumenta te sakta ( pasaporta ) vetem dokumenta nje vjecare, gje qe nuk ka shpjegim, po po te ishim te gjith bash pa djegur e masakrosur po vetem me mendimin qe NUK PRANOJM KETE LIGJ do kishim fituar!!

Po nuk ndodhi keshtu shume veta pranuan kthimin e BESIMTARIS, po ama edhe ata qe pranuan kthimin e Besimtaris sot e kesaj dite akoma me documenta nje vjecare jane, MENDONI QE JA VLEN KJO GJE?????

Shpresoj te mos me urreni nga keto shprehje, ishte mendimi im!!!
    Jam krenare qe Familja ime nuk ju nenshtrua rregullit Grek, vuajtem po ama jemi Musluman me dokumenta dhe me ZEMER!!!!!

Faleminderit te Gjitheve

Per sa i per ket ndryshimit te emrave shqiptar ne ato greke, nuk jam dakort me ato qe thua me siper.nuk ka pasur as nuk ka asnje lloj ligji qe thote se po te maresh emer grek ben dokumenta.ndryshimin e emrit mund ta besh per arsye qe te interesojne ty personalish apo nuk te pelqen emri qe ke, po ne asnje menyre per te bere dokumenta.ne qoftese ke interes te dish se cilat ishin, apo jane kerkesat per te bere dokumenta ne shtetin grek, mund ti shikosh ne faqe te ndryshme te internetit.te jesh i sigur qe ndryshimi i emrit, apo i pagezimit nuk luan as nje rrol ne marjen e lejes se qendrimit apo te punes ne shtetin grek.
    Jam i sigur se trecereku i atyre qe kane dokumenta kan emrat e ty qe kan ne gjendjen civili ne shqiper, per sa i perket atyre qe kane ndryshuar emrin, nuk mun te jap pergjigje se cila ka qene arsya.po ne asnje menyre per te bere dokumenta per sado lloj kohe qofshin ato.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Problemet shqipetaro-greke duhet t'i pastrojme vete s'i kombe, kurse sai perket protestave te dhunshme te muslimaneve ne greqi ,jane te pa baza .

Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si tė bėhesh musliman
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 09:57
  2. Kandidimi i myftiut, Forumi Musliman kritika ndaj PDK-se
    Nga iliria e para nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-01-2007, 05:33
  3. Njė miliard musliman nė krah tė Muhammedit a.s
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-12-2004, 14:12
  4. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-10-2004, 05:01
  5. Nano- Shqipėria nuk ėshtė me shumicė muslimane
    Nga dodoni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 17-05-2004, 17:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •