Close
Faqja 7 prej 40 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 392
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    skem fakte ta akuzojm dikand prej udheheqesis sikur rugoven,rugova asht nxan me pel perdore saher., per hajni, edhe asht e kot qka po bisedojm.

por ka edhe mate mdhaj se keta qe kan vjedh , dhe vjedhin .

edhe kur hajni nuk thot qe une kom vjedh, gjdo gje asht e mundshme.

ReaLmadriD
    Anėtarėsuar
    15-02-2009
    Vendndodhja
    Madrid
    Postime
    627
    Citim Postuar mė parė nga injejti Lexo Postimin
    skem fakte ta akuzojm dikand prej udheheqesis sikur rugoven,rugova asht nxan me pel perdore saher., per hajni, edhe asht e kot qka po bisedojm.

por ka edhe mate mdhaj se keta qe kan vjedh , dhe vjedhin .

edhe kur hajni nuk thot qe une kom vjedh, gjdo gje asht e mundshme.
    Kur e pasken nxan Rugoven me pel perdore???

Si me pas fakte kur kta jan te lidhur me policin e me gjykata??? Kush i vodhi ato para e at drgo ne gjykaten e kosoves??? un, tii joo joo i vodhen keta qe kan shtetin ne dor..
    “La filosofķa del Real Madrid es tener a los mejores del mundo”

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    ...me vjene keq per familjaret e Limajt dhe ju uroj sherim te shpejte ...

por shume besoj se Kosova po plaqkitet nga kto banda qeveritare dhe Limaj eshte njeri prej hajdutve ka disa vite me heret kur nga banesa e F.Limajt Sabri Fejzullahu eshte zene me se paku nje milion marka te asaj kohe duke i bartur nga aty dhe kurre nuk u skjaru prejardhja e tyre dhe sot besoj qe eshte njejte hajduti mbetet hajdut...

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    ne gishta kan mbet te numrohen propaganduesit e UDB-es haaaaaaa
    ecni more ne beligrad se paski harrue qe Kosmeti siq keni pas deshir ju ti thoni Kosoves
    tani quhet Republika Kosoves
    dhe kan vdek ata qe ju kan besue ju
    gjynahat e shkret
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Shtimja City Maska e AsRock
    Anėtarėsuar
    31-01-2008
    Vendndodhja
    Shtime-Kosovė
    Postime
    20
    Citim Postuar mė parė nga veli44 Lexo Postimin
    ...me vjene keq per familjaret e Limajt dhe ju uroj sherim te shpejte ...

por shume besoj se Kosova po plaqkitet nga kto banda qeveritare dhe Limaj eshte njeri prej hajdutve ka disa vite me heret kur nga banesa e F.Limajt Sabri Fejzullahu eshte zene me se paku nje milion marka te asaj kohe duke i bartur nga aty dhe kurre nuk u skjaru prejardhja e tyre dhe sot besoj qe eshte njejte hajduti mbetet hajdut...
    Po ti vlla masi po e dishe shum mire se qe paska vjedh Fatmir Limaj dhe Sabri Fejzullahu pse pra nuk shkon edhe i denoncon nė polici apo nė naj Tv edhe qite nė shesh pra. Po kjo pun me kėt popull ėshtė shum interesant, andėrr e sheh edhe thot qė ėshtė shum e vėrtėt edhe i bindun, a met marr qetash met qu me dėshmu kan si beb prej tutės se sen nuk din. Leni vllazėn kto gjėra niher e pėrgjithmon " Jo tha , jo kan than , pa dit sen tė sakt" deri sa nuk tė kesh fakte mos fol palidhje.
    Hajt met mira edhe ishalla bahmi naj her Evropjan me men.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    "Mediat e Beogradit dhe disa qarqe nė Prishtinė, pėrfoljet e pėrdorura nė Prishtinė duke e pėrdorur familjen time, kanė tentuar qė shpifin nė kurriz tė familjes time. Ėshtė shpifur se babai im ėshtė zėnė me para nė kufirin e Jazhincės, ndėrsa babai im ka mėse njė vit qė ėshtė i pa lėvizhshėm. Ėshtė shpifur se nėna ime ėshtė zėnė me para nė kufirin e Bllacės, nė kohėn kur nėna ime ėshtė nė kontrollim intenziv nė qendrėn emergjente nė Prishtinė, nė shokė dhomė dhe parktikisht ėshtė paravdekjes", tha Limaj. Limaj theksoi se bashkėshortja e tij ėshtė me njė terapi tė mundimshme, nė luftė kundėr kancerit. "Kėto janė dhembje tė mėdha, pėr mua dhe familjen time", tha ai.

jo o halit terrnofci e dim qe ti nuk ke zemer per te ardhur keq se qfar i ka ndodh familjes se nji Ēlirimtar ket e dim qysh e dini qe as ne shqiptarve nuk na e nien per nji halit terrnofc basri pllan fatmir sheholl e ndonji shok tanin qe jetoin ne beligrad e shumadi
    po ku ka me te ardh keq ty kur ju e keni pas per detye ta shperndani ket dezinformat
    sa mire qe nji her e pergjith mon u nda shapi nga sheqeri
    keni mbet more te mjer si zojt e qures jetima
    qdo dit po ju han kaqubeti nga nja e ju sini kah e vreni hiq qe
    kini mbet qaq
    pak sa qe ne gishta ju numron njeri
    O bastri pllana
    Lexoje edhe medin shqiptare e mos e lexo veq ato tuat pra te serbis,merre lexo kosovaren nese din naj fjal shqip se shkiet pak din shqip

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    O bastri pllana
    Lexoje edhe medin shqiptare e mos e lexo veq ato tuat pra te serbis,merre lexo kosovaren nese din naj fjal shqip se shkiet pak din shqip
    o halit-pllana po na vllazni nuk jemi more
    haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    te ka kan keq se nuk po te shkon mem thierr basri kur vet me te je mik shok punoni per te njejtin shtet
    per te njejten propagand kunder shtetit te Kosoves etj.
    ndersa mediat shqiptare shkruajn keshetu lexoi :
    ----------

Fatmir Limaj dhe thashethemet 15 Maj, 2009

Para njė jave, bashkė me publicistin Migjen Kelmendi dhe gazetarin Petrit Musolli, ishim duke pirė kafe dhe duke diskutuar pėr temėn e thashethemeve nė Kosovė, posaēėrisht pėr thashetheme pėr pėrfshirjen e familjes Limaj nė njė situatė tė tillė. Duke kuptuar nga ta rastin nė fjalė, pėrkraha idenė qė ministri Fatmir Limaj duhet tė prononcohet publikisht pėr kėtė temė, e cila qė moti ishte kthyer nė ēėshtje tavolinash, pėr disa arsye: e para, sepse Fatmir Limaj ėshtė ministėr, pra ėshtė fytyrė publike. Veprimet dhe vendimet e tij ndikojnė nė miliona njerėz dhe nė miliona euro. E dyta, sepse nė atė thashetheme pėrmenden edhe anėtarė tė familjes sė tij qė u kuptua qė nuk ishin nė gjendje tė mirė shėndetėsore. Dhe, e treta, sepse tema e thashethemeve nė Kosovė ėshtė temė e vjetėr, goxha e gjerė dhe gjithmonė e paverifikuar, andaj ajo duhet diskutuar, pavarėsisht cilėsimeve ose nevojave pėr t’u prononcuar pėr tė.

Nuk fajėsohet askush pėr pėrhapjen e thashethemeve
    Thashethemet e kanė kėtė ndikim tek ne, sepse Kosova ėshtė vend i vogėl, i varfėr, me popullatė mesatarisht tė vogėl, me ekonomi jostabile, me sistem arsimor jostabil, me drejtėsi jostabile, etj., etj. Pra, ekzistojnė tė gjitha predispozitat dhe dispozitat qė thashethema nė Kosovė tė jetė medium nė vete, dhe atė, goxha i fuqishėm dhe ndikues. Por, jo me fajin e qytetarėve.
    Kosova ėshtė vend i sapobėrė shtet, andaj nė tė mungojnė shumica e gjėrave tė domosdoshme pėr njė jetė stabile. Nuk e di se sa ėshtė e argumentueshme kjo situatė, por besoj qė pavarėsia e Kosovės ia vlen tė pėrmendet dhe tė pėrdoret si argument. Nė vargun e gjėrave qė mungojnė ėshtė edhe njė sistem i mirė zgjedhor, por edhe njė protokoll i qartė politik, por tėrė kohėn duke pasur parasysh mediet qė janė tė pėrqendruara nė interesin publik e jo vetėm nė interesin e tyre privat.
    Dua tė them, nuk mund tė fajėsohet askush pėr pėrhapjen e thashethemeve tė tilla. Sepse vjedhja e drogės nė mes tė stacionit policor nuk ishte thashetheme, por veprim qė ka ndodhur vėrtet, veprim qė krejt qytetarėt e Kosovės do tė dėshironin tė ishte asgjė mė shumė sesa thashetheme.

Thashethemet gjithmonė nxisin kureshtje
    Unė e mora vetėm kėtė shembull pėr ilustrim, mes qindra shembujve tė tjerė tė mundshėm. Dua tė them, po tė vidhej droga nė stacionin policor nė cilindo vend tjetėr, besoj qė edhe qeveria do tė jepte dorėheqje. Ndėrsa nė Kosovė, kjo nga zyrtarėt tanė u cilėsua si diēka normale.
    Situata ėshtė e atillė nė Kosovė qė njerėzit duhet t’i besojnė dikujt, duhet tė besojnė nė diēka. Nėse s’mund t’u besojmė politikanėve e policėve tanė, atėherė kujt dreqi t’i besojmė? Dua tė them, sot edhe kisha, edhe xhamia janė shndėrruar nė vende ku njerėzit shkojnė atje tė derdhin dėshpėrimin e jo pėr diēka tjetėr. Por, duhet pasur parasysh qė ata njerėz nuk rrinė aty tėrė ditėn e tėrė natėn. Edhe besimi nė Zot i ka minutat e veta.
    Tema e thashethemeve ėshtė gjithmonė temė qė nxit kureshtje dhe disponim tė kėndshėm, por edhe debate tė nxehta. Mendoj se duhet shfrytėzuar secilėn situatė tė pakėndshme nė mėnyrė qė gjėrat t’i bėjmė mirė. Dua tė them, nganjėherė ėshtė mė mirė tė mos e kemi fare atė strukturė policėsh e ministrash nė Ministrinė e Brendshme. Ose, ndoshta ėshtė mė mirė t’ua heqim revolet, sa s’ėshtė bėrė vonė.
    Skėnder LIMANI
    Gazeta Kosova-sot

---------------------------------------------

Ministri i MTPT-sė, mos ma pėrzieni familjen
    Limaj, historia e parave ėshtė shpifje

“Ėshtė shpifur se babai im ėshtė zėnė me para nė kufirin e Jazhincės, ndėrsa babai im ka mė se njė vit qė ėshtė i palėvizshėm. Ėshtė shpifur se nėna ime ėshtė zėnė me para nė kufirin e Bllacės, nė kohėn kur nėna ime ėshtė nė kontrollim intensiv nė Qendrėn Emergjente nė Prishtinė, nė shok-dhomė, dhe praktikisht ėshtė para vdekjes. Kėto janė dhimbje tė mėdha pėr ēdo familje, e normalisht edhe pėr familjen time”, ka thėnė Limaj 14 Maj, 2009
    Ministri i Transporteve, Fatmir Limaj, ka pėrgėnjeshtruar dje, nė njė konferencė tė jashtėzakonshme me gazetarė, njoftimet e pėrhapura kohėve tė fundit, kundėr tij dhe familjes sė tij. Kėto informacione i ka kualifikuar si dezinformata tė pėrhapura nga Beogradi, tė cilat, sipas tij, fatkeqėsisht po ndihmohen nga qarqe edhe nė Prishtinė. “Para jush do tė pėrgėnjeshtroj sot tė gjitha thashethemet e pėrhapura pėrmes shtypit, tė cilat i janė servuar opinionit tonė pėr qėllime tė ulėta, pėr tė minimizuar sukseset qė kemi arritur gjatė kėsaj kohe. Ky sukses i Kosovės dhe imi, pėr disa ėshtė pengesė dhe tentohet qė nė ēdo formė tė minimizohet, madje duke mos kursyer as familjen si institucionin tim mė tė shenjtė dhe tuajin gjithashtu”, tha Limaj. Nė kėtė konferencė tė jashtėzakonshme, Limaj ka bėrė thirrje qė familja tė mos pėrdoret pėr qėllime politike. “Fatkeqėsisht, kjo po ndodh thuajse tashmė njė muaj nė mėnyrė permanente. Unė jam i vetėdijshėm se ka shumė njerėz qė shohin me xhelozi punėn dhe pėrkushtimin tim personal pėr vendin tim. E them me bindje se ata njerėz janė jashtė Kosovės, mjerisht tė tillė ka edhe nė Kosovė, tė cilėt nuk duan tė shohin rezultate nė vendin tonė’, tha ministri Limaj. “Mediet e Beogradit dhe disa qarqe nė Prishtinė, me pėrfoljet e pėrdorura nė Prishtinė, duke e pėrdorur familjen time, kanė tentuar tė shpifin nė kurriz tė familjes sime. Ėshtė shpifur se babai im ėshtė zėnė me para nė kufirin e Jazhincės, ndėrsa babai im ka mė se njė vit qė ėshtė i palėvizshėm. Ėshtė shpifur se nėna ime ėshtė zėnė me para nė kufirin e Bllacės, nė kohėn kur nėna ime ėshtė nė kontrollim intensiv nė Qendrėn Emergjente nė Prishtinė, nė shok-dhomė dhe praktikisht ėshtė para vdekjes”. “Kėto janė dhimbje tė mėdha pėr ēdo familje”, ka thėnė Limaj, “normalisht edhe pėr familjen time”.

“Beteja ime”
    “Me gjithė shpifjeve”, ai para gazetarėve tha se do t’i pėrkushtohet familjes, pėr t’i mbėshtetur ata pikėrisht nė kėtė gjendje tė rėndė me tė cilėn ballafaqohen. “Jam shumė i bindur se nė betejėn qė bashkėshortja ime ėshtė duke zhvilluar, unė do tė jem pranė saj dhe me emėr tė Zotit do ta fitojmė atė betejė”. Ai ka pohuar po ashtu se megjithėkėtė ai do tė jetė edhe mė tutje i vendosur nė realizimin e projekteve tė mėdha pėr Kosovėn.
    “Ēdo gjė qė kam unė, si dhe familjen time, ia kam pėrkushtuar vendit tim. Prandaj do tė vazhdoj punėn time dhe detyrat e mia pėr t’i pėrmbushur angazhimet tona qė kemi para qytetarėve”. Nė pyetjen e gazetarėve se nga kanė ardhur kėto shpifje, Limaj ėshtė pėrgjigjur se nuk do tė akuzojė askėnd dhe se nuk dėshiron qė problemi i tij familjar tė pėrdoret pėr hesape politike. “Unė nuk drejtoj gisht nė askėnd dhe kundėr askujt, por kėrkoj prej atyre qė nėse nuk janė nė gjendje tė mė ndihmojnė nė punėn qė po bėj, tė paktėn kėrkoj nga ata qė mos tė mė pengojnė dhe tė mos pėrdorin familjen time pėr hesape tė tyre politike”, duke mos emėruar askėnd se kush janė ata qė njollosin familjen e tij. Sipas tij, koha do tė dėshmojė mė sė miri se kush janė ata njerėz, qė s’kanė kurrfarė dinjiteti, e as moral. Ai tha se ėshtė i gatshėm tė ballafaqohet me tė gjithė ata, kushdo qė tė jetė me tė gjithė ‘njerėzit i lig’, tė cilėt i kanė sjellė aq shumė shqetėsim atij personalisht dhe familjes sė tij.
    I.GASHI
    Gazeta Kosova-sot

-----------------------------------
    Thashetheme dhe privaci 14 Maj, 2009
    Na ndodh gati pėrditė qė dėgjojmė histori qė na duken tė pabesueshme, por aq shpejt depėrtojnė nė veshėt e secilit, saqė krijohet ideja qė edhe lajmi mė spekulativ mund tė ketė konotacione tė sė vėrtetės. Kėtij percepcioni i vijnė nė ndihmė plot faktorė tė tjerė, pushteti, karizma e personazhit nė qendėr tė fabulės, suksesi i mundshėm i tij. Jeta private, pa kurrfarė konsiderate, cenohet, ndėrsa ata qė e plasojnė informatėn, apo e endin gjithandej, nuk marrin parasysh pasojat qė mund tė ketė dezinformata. E kėshtu, lajmi kalon gojė mė gojė, derė mė derė, pastaj dalin mediume qė ia japin publicitetin, pavarėsisht mungesės sė burimeve, provave, si elemente kryesore tė plasimit medial tė ēdo informate. Pėr fat tė keq, jo gjithkush ndalet, mendon, e analizon lajmin, por nisur nga motive tė ndryshme, politike apo tė tjera, e merr si tė mirėqenė, e beson, mė pas e shpėrndan. Derisa nuk shkruan askush pėr murmurimat e tilla, mund tė tejkalohet edhe si njė thashetheme i rėndomtė, me histori milionash ose femrash, apo kushedi ēfarė. Por, nė momentin kur njė medium, cilido qoftė ai, e publikon pėrmbajtjen e lajmit tė paverifikuar, me njė zell tė madh, atėherė efekti i "pėrrallės" merr pėrmasa tė tjera. Nė rastin e Fatmir Limajt, plot njerėzve u ka ardhur gjatė ditėve tė fundit informata se tė afėrm tė tij janė zėnė me miliona euro. Shifrat janė tė ndryshme, vendet gjithashtu. Nė fakt, askush nuk jep fakte bindėse, s'ka burrė nėne qė e konfirmon kėtė "scoop" tė jashtėzakonshėm pėr mediet dhe publikun e etur pėr lajme dramatike. Gati nė tension, tė gjithė presin tė flasė protagonisti i rrėfimit spekulativ, ministri i Transporteve dhe i Telekomunikacionit, njeriu i dytė mė i votuar nė Kosovė, ndėr drejtuesit kryesorė tė Partisė Demokratike nė pushtet.
    Dhe, nė fund, ai flet, gati me pėrlotje. Kurrė mė parė s'ka folur pėr familjen e tij, pėr gruan, nėnėn, babanė, tė gjithė tė sėmurė. Iu ka cenuar privacia politikanit tė njohur kosovar, qė edhe mė herėt nuk iu ka shpėtuar lajmeve gojė mė gojė pėr jetėn e tij matanė kostumit tė politikės. Veprimi i ministrit Limaj duhet tė jetė ndoshta edhe shembull pėr politikanėt e tjerė qė tė jenė vazhdimisht mė tė hapur pėr jetėn e tyre dhe tė sinqertė nė raport me popullin.

Gazeta Kosova-sot
    ----------------------------------------------

"Mediat e Beogradit dhe disa qarqe nė Prishtinė, pėrfoljet e pėrdorura nė Prishtinė duke e pėrdorur familjen time, kanė tentuar qė shpifin nė kurriz tė familjes time. Ėshtė shpifur se babai im ėshtė zėnė me para nė kufirin e Jazhincės, ndėrsa babai im ka mėse njė vit qė ėshtė i pa lėvizhshėm. Ėshtė shpifur se nėna ime ėshtė zėnė me para nė kufirin e Bllacės, nė kohėn kur nėna ime ėshtė nė kontrollim intenziv nė qendrėn emergjente nė Prishtinė, nė shokė dhomė dhe parktikisht ėshtė paravdekjes", tha Limaj. Limaj theksoi se bashkėshortja e tij ėshtė me njė terapi tė mundimshme, nė luftė kundėr kancerit. "Kėto janė dhembje tė mėdha, pėr mua dhe familjen time", tha ai.

QIK
    ---------------------------------

Shpifje nga njerėzit e Beogradit

Nga N. Maxhuni mė 13.05.2009 nė ora 14:47
    gazetaexpress

Ministri i Transportit dhe Telekomunikacionit, Fatmir Limaj, i ka pėrgėnjeshtruar tė gjitha akuzat dhe shpifjet qė kanė ardhur nė adresė tė familjes sė tij pėr pėrfshirje nė afera kriminale. Ai ka thėnė se kėto akuza vijnė direkt prej Beogradit dhe qarqeve tė Serbisė qė veprojnė nė Kosovė.

Pa pėrmendur emra, Limaj ka thėnė se ėshtė i gatshėm tė ballafaqohet mė tė gjitha faktet, por ka shprehur bindjen e tij se akuzat pėr pėrfshirjen e tij nė krim janė gėnjeshtra.

“Kėto janė metoda tė UDB`sė dhe koha do t`i dėshmojė tė gjitha”, tha Limaj, nė konferencėn e thirrur pėr gazetarė.

Kohėve tė fundit, nė opinion kanė qarkulluar informacione se familjarė tė Limajt janė kapur me disa miliona euro, nė Aeroportin e Prishtinės, derisa po tentonin t’i transportojnė jashtė vendit. “Lajmi” ėshtė dhėnė edhe nga disa media tė Beogradit.

gazetaexpress

------------------------------------
    Ministri Fatmir Limaj hedh poshtė shpifjet pėr gjoja keqpėrdorim tė parave publike

I nxitur nga informacionet qė po qarkullojnė nė mjedise tė ndryshme nė Kosovė, rreth implikimeve tė familjes sė ministrit Limaj nė keqpėrdorimin e parave publike, sot publikisht ka reaguar vetė ministri, duke i vlerėsuar kėto si shpifje tė trilluara nga qarqe tė ndryshme pėr motive politike.
    Ministri i Post-Telekomunikacionit Fatmir Limaj ka hedhur sot poshtė akuzat e pėrfolura ndaj tij, pėr gjoja keqpėrdorim tė parave publike. Nė njė konferencė tė jashtėzakonshme, qė ministri Limaj e cilėsoi si mė tė vėshtirėn pėr tė, tha se ėshtė detyruar tė reagojė ndaj dezinformatave qė vijnė nga qarqe tė Beogradit dhe qė janė pėrfolur shumė edhe nė mjedise tė ndryshme nė Kosovė.
    Limaj kėrkoi qė tė mos pėrdoret familja e tij, e cila po kalon momente tė rėnda, pėr qėllime politike.

| s.b & RTK staff |
    13 maj 2009 - 16:43:57
    -------------------------------

Limaj am i vetėdijshėm qė ka shumė njerėz tė cilėt me xhelozi i shohin angazhimet dhe pėrkushtimin tim

2009-05-13

Ministri i Transportit dhe Postė-Telekomunikacionit, Fatmir Limaj, mbajti sot njė konferencė me gazetarė. Me kėtė rast ministri tha:”Kjo konferencė ėshtė e pazakontė pėr mua, qė nga fillimi i karrierės sime politike. Jam detyruar qė ta mbajė kėtė konferencė, pasi qė tash e disa muaj kanė qarkulluar lloj-lloj informatash nga qarqet e ndryshme tė Beogradit dhe tė pėrfolura nė mjedise tė ndryshme edhe tek ne.E pashė tė arsyeshme qė tė ftoj kėtė konfrencė shtypi dhe tė jap disa sqarime”.

“Jam para jush pėr tė pėrgenjeshtruar shpifjet e gėnjeshtrat qė i janė servuar opinionit tonė, pėr qėllime tė kėqija dhe tė ulėta, nė mėnyrė qė t’i luftojnė sukseset qė i kemi arritur, sė bashku tė gjithė gjatė kėsaj kohe” theksoi ministri Limaj.

Ministri Limaj gjithashtu theksoi:” Suksesi i Kosovės dhe i imi, pėr disa ėshtė pengesė dhe si e tillė tentohet qė nė ēdo formė tė luftohet, me tė gjitha format madje duke mos kursyer, as edhe familjen time. Mendoj, se ēdo shqiptar, gjithashtu dhe unė e konsideroj familjen si tė shenjtė ajo nuk duhet tė keqpėrdoret dhe tė ulet, pėr tė arritur qėllime politike ose pėr tė denigruar, njė personalitet pa marrė parasysh, pėr kėnd ėshtė fjala”.

Kreu i MTPT-sė, po ashtu theksoi :”Unė jam i vetėdijshėm qė ka shumė njerėz tė cilėt me xhelozi i shohin angazhimet dhe pėrkushtimin tim personal qė kam bėrė pėr vendin tim. Jam i bindur se ata njerėz janė jashtė Kosovės, fatkeqėsisht kėtu po tregohet se tė tillė ka edhe nė Kosovė, tė cilėt nuk duan tė shofin rezultate nė ngritjės dhe ndėrtimit tė vendit tė tyre”.

Sipas ministrit Limaj :”Mediat e Beogradit dhe disa qarqe nė Prishtinė, pėrfoljet e pėrdorura nė Prishtinė duke e pėrdorur familjen time, kanė tentuar qė shpifin nė kurriz tė familjes time. Ėshtė shpifur se babai im ėshtė zėnė me para nė kufirin e Jazhincės, ndėrsa babai im ka mėse njė vit qė ėshtė i pa lėvizhshėm. Ėshtė shpifur se nėna ime ėshtė zėnė me para nė kufirin e Bllacės, nė kohėn kur nėna ime ėshtė nė kontrollim intenziv nė qendrėn emergjente nė Prishtinė, nė shokė-dhomė dhe praktikisht ėshtė paravdekjės”.

Ministri Limaj, para mediave tė shumta tė pranishme, pohoi se e vėrteta ėshtė se bashkėshortja ime ėshtė me njė terapi tė mundimshme, nė luftė kundėr kancerit, kėto janė dhembje tė mėdha, pėr mua dhe familjen time”.

“Duke punuar, unė jam munduar qė nė asnjė mėnyrė tė mos e reflektojė gjendjen time familjare, dhe mendoj se ne tė gjithė kemi probleme familjare por duhet qė ato tė mos i reflektojmė dhe t’i bėjmė tema publike. Kam gjetur njė zgjidhje qė nė asnjė mėnyrė tė mos reflektohet kjo gjendje familjare e imja, nė punėt e pėrditshme tė miat” vlerėsoi ministri Limaj.

Ministri Limaj gjiashtu pohoi:”Jam munduar dhe besoj qė ju e dini se kam qenė nė kapacitet tė plotė, nė detyrėn time shtetėrore dhe institucionale, duke mos reflektuar qė tė paraqes asgjė nga ajo qė ballafaqohem ēdo ditė nė shpinė time”.

“Dua tė them qė unė do tė qėndroj pranė familjes time, dhe jam shumė i bindur se nė betejėn qė bashkėshortja ime ėshtė duke e zhvilluar ndaj sėmundjės unė do tė jem pranė saj dhe me emėr tė Zotit qė ne do ta fitojmė atė betejė me tė bashkė” deklaroi ministri i MTPT-sė.

“ Tėrė jetėn time, ja kam kushtuar qė tė mbizotėrojė lumturia familjet e Kosovės, kam punuar pėr tė pasur lumturi nė familjet kosovare, normalisht jam i bindur se kėtė lumturi do ta kam edhe nė familjen time”.

Ministri Limaj i siguroi tė gjithė se do tė vazhdojė si gjithmonė dhe i vendosur i palėkundur, nė realizimin e projekteve tė mėdha, tė ndėrtimit tė vendit tonė:“Punėn e konsideroj si mision, dhe unė vendin tim nuk e dua allashverishe, vendin tim e kam passion. Ēdo gjė qė kam pas, ja kam dhėnė vendit tim edhe atė familje qė e kam sot, ka qenė e pėrkushtuar dhe e dhėnė pėr kėtė vend. Do tė vazhdoj pėrkushtimet dhe angazhimet e mia pėr tė pėrmbushur pretimet qė u kemi dhėnė qytetarėve” pėrfundoi fjalėn e tij ministri Limaj.[/QUOTE]

Faqja zyrtare e Ministrit
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    GjIlAnAsI_cSi;2256783]Ne kufirin Kosove-Maqedoni nje antari te familjes se Fatmir Limajt i jane konfiskuar 7 milion Euro qe destinacion kishin Zvicren.
    Edhe ne airoportin e Prishtines i jane konfiskuar vellaut te Fatmirit , dhe Sabri Fejzullahut 12.... Milion Euro qe po ashtu destinacion kishin Zvicern.
    Quditerisht po na servohen nga antaret e Forumit informatat qe qarkulljone per momentin ne Serbi.
    Fakte fare por veq sa me fole diqka i thojne kesaj pune.
    Respekt,respekt pak ma shume per ata qe na sollen lirine,nese keni fakte ne gjykate ju lutem e jo rrugeve se ju quajne rrugaqe pastaj.
    Apo ndoshta po mendoni se ne kete forme do arrini diqka,asgje nuk do arrini,do humbeni si serbia ne luften ne Kosove me 1999.
    Drejtesia vonohet por del edhe ate e paster.
    Nuk di ku do ta mshefni ju ate fytyren e flliqur qe mundoheni me qdo kushte te vjellni vnere mbi qlirimtaret e Kosoves.
    Te keni turp per keso dezinformatash,se ju ngjajne atyre te UDB-se,nuk ju pine uje shume tani,koha juaj ka mbaruare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga firaku : 15-05-2009 mė 15:10

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-05-2009
    Postime
    8
    Fejzullahu u kap n aeroportin e Prishtines me gru me nje shume jasht zakonisht t madhe para, kjo eshte e 10000 % e vertet, dhe e kan pas fluturimin per Zvicer.

Tashti kerkush nuk po thot qe Limaj si ka familjar te smuar, por ket lajm as borba se ka qkep dhe as UDB-a se e kan par udhtar edhe stafi .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-05-2009
    Postime
    8
    dhe ma merr mendja qe e lidhin me Limaj-n sepse jan shok te mire, por kjo s duhet me than kurgjo.

Por Sabri-u eshte kap n aeroport me miliona dhe, ky eshte realitet

Faqja 7 prej 40 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Historiku i vrasjeve ne Tropoje
    Nga MaDaBeR nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 14-08-2012, 12:42
  3. Pse Hashim Thaqi nuk e viziton Fatmir Limajn ne Hage?
    Nga Arb nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 01-10-2009, 09:40
  4. Perfundoi gjykimi nė Hagė i Limajt, Balajt dhe Musliut
    Nga Arb nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 470
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 18:56
  5. Fatmir Velaj
    Nga liliella nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 19:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •