Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 38
    Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Edhe une te njejten gje do ta kisha bere(sikur duket me keqkuptove postimin tim)
    Por kjo nuk vlen per kreret qe na udheheqin.
    Ata po tuten (po u vjen mare) te thone se Shqiptaret ( Shqiperi, Kosove, Maqedoni) jane shumica Muslimane.

Ky konstatim i yti eshte nje paragjykim
    Me behet vone mua se cka do te thone Europianet.
    Le te thone cka te duan, une nuk e ndroj fene.
    Une me fe jam Musliman kurse me Komb jam Shqiptar.
    S'mund te behem ndryshe.
    Europa si ta kete punen.
    Une nuk mund te pranoj asimilim
    .

mos dalim shum jasht temse se nuk eshte tema per Muslimanet ose Krishteret me fjale te Shkurtra.

Ne jemi musliman por ne jemi Evropian ne drejtohemi kah evropa jo kah Arabija koha e vetme kur une drejtohem kah Arabija eshte koha e Namazit perndryshe syte time jane drejt evropes edhe drejt e races sime jo Racave Arabe sepse te jesh Shqiptar eshe nje previlegj te jesh Shqiptar do te thote te jesh Europian me Kulture EUropaiane sic jena edhe me Gjuhe Europiane edhe me Race Europiane kurse Arabet edhe Turqit nuk mund te jene Europjane ne jemi Evropain Muisliman askush nuk te ndalon te predikosh Islamin sepse edhe Islami edhe Krishterizmi pa mar parasysh jane fe Jo-Europaiane sac kane te drejt Gjermanet te jen Katolik kemi edhe ne te drejt te jemi Musliman edhe feja eshte nje ZGJEDHJE PERSONALE jo zgjedhje e domozdoshme sepse fene mund ta zgjedhish edhe Besimi varet prej njeriut ne njeri sikush fejen e ka per vete sa me Besimtar aq me mir per shpirtin tend edhe per qetsine shpirterore aty askush nuk te perzihet,

Nese disa Shqiptar mendojn se ne shkojm kah tradita Turko-Arabe jan shum gabim dhe e kan keqkuptuar se cka do te thote te jesh Shqiptar.

Ne duhet ta ruajme traditen tone dhe GJAKUN tone kete e kemi te drejt nga zoti dhe kete e kemi detyre ndaj kombit tone, skam azgje kunder Arabeve ose Turqve ose Gjermanve vetem se duhet mos hyme shume ne trillime edhe te mbahemi Arabe te Fallsifikuar se une per vetje di shum veta i kan lidh kokat edhe vishen si Beduinet e Arabis qe nuk eshte nje gje e mire.
    Mia San Mia

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Bashkeatdhetare te nderuar dhe te acaruar..

Komentatori i BBC quhet Graham Norton. Per ato qe jetojne ne Britani, eshte i tepert sqarimi rreth ketij prototipi, ndersa per te tjeret qe s'e kane idene (s'e kane degjuar ndonjehere) dua t'ju siguroj qe zoti Norton, eshte degjenerata me e madhe ne Britani. Eshte pufte i zjarrte fare, perversi me i cakerrdisur qe mund t'ju qelloje te shikoni, ka nje emision te tijin ne Channel 4 (ne oret e vona) ku ju mjafton te ndiqni vetem minutat e para dhe do bini mjaft dakort me keto qe sapo pohova. Humori i tij eshte gjithnje i prirur drejte banalitetit dhe jo te gjitha kategorite te njerezve e pranojne apo perceptojne shakane e tij. Prandaj, prej ketij njeriu cfare nuk pritet, madje dua te shtoj qe ne komentin per Shqiperine, ka qene teper i rezervuar. Nga ana tjeter, per ato qe kane ndjekur Eurovisionin nder vite, dua t'ju kujtoj per prezantuesin e meparshem te ketij emisioni, zotin Terry Wogan. Duke qene se Eurovizioni ne Angli, konsiderohej si nje konkurs muzikor sa per te kaluar rradhen, Wogan historikisht (flas ne vite me rradhe) eshte talluar me cdo kengetar/e pa perjashtim dhe ishin pikerisht komentet e tij ofendues, talles, perbuzes, demaskues ndaj votave te pamerituara qe shtetet fqinje u jepnin njeri-tjetrit per arsye qe dihen, qe benin kete emision pak me terheqes. Wogan iku, ja la Norton-it...prandaj futini nje gote vere dhe mos e vrisni mendjen shume. Anglezet nuk duan asnjeri ne bote pervec vetes. Ky eshte fakt. Deal with it!

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Une them se duhet t'i hapim lufte Anglise prej ketij provokimi te paster qe na eshte bere dhe ju bej thirrje te gjithe emigranteve shqiptare ne Angli qe te protestojne me akte vandale .

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    Citim Postuar më parë nga xani1 Lexo Postimin
    Mos u ngutni në vlerësime-komente-fyerje. Ju e dini çfarë përkrahje i dha Anglia Kosovës edhe në luftë edhe pas luftës. Për shkak të një "plere" që tha dikush, nuk bën tash të urrehet gjithë Anglia. Atij farë moderatorit, si e kishte emrin, mos ia dëgjofsha zërin, por as BBC-inë më nuk e simpatizoj si më parë.
    bravo ket e rrespektoj ket mendim koment
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    236

Graham Kunder Popullit Shqiptar!

ne Gjygj! Nuk ka kerku falje asnjeri! Kot thone!

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Ofendoi këngën shqip në Eurovizion, BBC falje shqiptarëve për Norto

BBC u ka kerkuar falje gjithë shqiptarëve për fyerjen që iu gjatë transmetimit të festivalit Eurovizion. Prezantuesi i njohur Graham Norton, i cili ne fakt Eurovizionin e komentonte per here te pare, ka shkaktuar nje incident diplomatik, duke bere nje deklarate fyese per kengen shqiptare te kenduar nga Kejsi Tola.

Norton tashme eshte nen nje presion e madh publik. Rreth 1200 firma jane mbledhur ne nje peticion ku denohej komenti i prezantuesit britanik. Shqiptaret gjithandej ne gazeta, kane vazhduar te komentojne fyerjen e bere nga prezantuesi Norton, duke e quajtur nje koment me ngjyrime raciste dhe jo shaka, per te cilat ky prezantues njihet, pasi profesioni i tij i pare eshte aktor komedian e me pas gazetar. Ne BBC jane depozituar 117 ankesa kundrejt Graham Norton.

Graham Norton eshte shprehur keshtu kur ka ardhur radha e kenges shqiptare ne finalen e Eurovizion te zhvilluar me 16 maj ne Moske: “Lajmi i keq tani eshte se ku do te shihni Shqiperine. Kudo qe jeni duke pare Eurovizionin, ku eshte momenti qe ju duhet te largoheni nga televizioni. Cfare? Ndoshta ju jeni larguar tashme”.

Ironia dhe tallja e prezantuesit per kengen shqiptare te kenduar nga 17 vjecarja e shoqeruar me nje njeri te maskuar ishte jashtezakonisht e dukshme. Kaq ka mjaftuar qe shqiptaret ne Angli te zemerohen me prezantuesin e Eurovizion, Graham Norton. Edhe sot pavaresisht faljes se kerkuar nga BBC, perseri shqiptaret jane te shqetesuar pasi kembengulin se cfare kishte te keqe kenga e Kejsi Toles, kur ajo u vleresua dhe doli e 17 nga 25 kenget finaliste. Graham Norton e prezantoi per here te pare Eurovizionin, pasi zuri vendin Terri Vogan qe e bente kete detyre per 30 vite. ( Ballkanweb)
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Po kur nuk dim ne shqiptaret askush nuk na ka faj,sepse ketu eshte dashte qe BBC ta padisin ne gjugj dhe jam i sigurt ky far gazetaruci do te paguante lek dhe vetem ateher ishte bind se edhe shqiptare nuk e mbajn koken per hater te frizures por din te logjikojn ,fatekeqesia eshte se ne kete rast i fituar del prap ky gazetar dhe kam bindjen qe prap do provokoj.
    Eshte dashte qe emigrantet te perpilojn nje aktakuz dhe te paditet kete do ta benin popujt e menqur , e ne vendosni vet te dashur forumista se a jemi te menqur apo jo

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    ma racista se shqiptaret nuk jan as shpikesit e racismit jaudit,po lene se na e kena prish pamjen e europes prej vitit 1990,para ketyre viteve europa ka qene e civilizuar po me dyndjen e shqiptareve nonshallant e plakem dhe e monotizuam europen shtrige

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga daja shneq Lexo Postimin
    ma racista se shqiptaret nuk jan as shpikesit e racismit jaudit,po lene se na e kena prish pamjen e europes prej vitit 1990,para ketyre viteve europa ka qene e civilizuar po me dyndjen e shqiptareve nonshallant e plakem dhe e monotizuam europen shtrige
    Po pra, me gomar si puna jote u prish imazhi i shqiptareve. Po ik o shpirtzi mos na qaj kokën.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga Shijaksi-London Lexo Postimin
    Komentatori BBC-së ofendon Shqipërinë dhe Kejsi Tolën

Nga Londra
    Muhamed Veliu

Emigrantët shqiptarë në Angli, nëpërmjet telefonatave dhe postës elektronike kanë nisur t’i shprehin ankesat e tyre stacionit televiziv BBC-i, pasi komentatori britanik në Eurovizion, pak përpara hyrjes në skenë të Kejsi Tolës tha se "Ja tani një lajm i keq. Është radha e Shqipërisë për të interpretuar”.
    Ky koment i prezantusit Graham Norton ka indinjuar komunitetin shqiptarë, pasi ishte tërësisht i panevojshëm madje ofendues.
    Menjëherë pas bërjes së komentit, kanë nisur të qarkullojnë mes emigramntëve mesazhet e para telefonike duke i bërë thirrje njëri tjetrit për të kontaktuar numrin e pasacëm që BBC-i ka, në të tilla raste, kur publiku ka ankesa.
    Viola Abëria një finaniciere shqiptare që jeton në Londër pasi e ka dëgjuar këtë koment, është ndjerë e nënvleftësuar dhe e fyer pasi sipas saj, kultura shqiptare dhe arritja e Kejsi Tolës për të mbërritur deri në finalen e Eurovizionit, është nëpërkëmbur, nga ky komentator.
    Kontaktuar nga Top-Channel një zëdhënëse e BBC tha se “Ne kërkojmë ndjesë pasi nuk kishim qëllim të ofendonim. Komentimi Graham Norton ishte sipas stilit të tij unik”.
    Nuk është hera e parë që BBC përballet me një mori ankesash nga emigrantët shqiptarë që jetojnë dhe punojnë në Britani.
    Në vitin 2004 BBC-së ju dërguan me mijëra enkesa pasi humoristja Jo Brand u tall me himnin kombëtarë shqiptarë gjatë një programi festiv me aktorët e tele-dramës “East-Enders”.
    Ky rreagim i komunitet shqiptarë detyroi drejtorin e atheshëm të BBC Mark Bajford të kërkonte falje publike.
    Gjatë muajve të fundit BBC është ndeshur me një sër ankesash nga publiku në drejtim të prezantuesve radiofonik dhe televiziv të cilët kanë bërë komente ofenduese ndaj individëve të caktuar.

Persh Muhamet,

Nuk duhet qe ne Shqiptaret e Anglis te indinjohemi apo te ndermarrim fushate ankimi tek BBC per nje pederast/gay te deklaruar sic eshte ky Norton....

une i bej thirrje Shqiptareve qe te mos merren me kte njeri, ishte nje humor pederastesh qe nuk ja vlen te merremi me te, nuk meriton as kohen dhe as ankesat tona ky lloj llumi shoqeror.

Me vjen habi Muhamet, qe vet Anglezet nuk kan ndermarre nje fushate kunder Norton, pasi qe Eurovizioni eshte nje okazion per gjith familjen...dhe te kesh djalin tend po e zeme 8, 9 apo 10 vjec dhe te degjoj kte Norton duke u eksitu pergjat vallzimveve te meshkujve eshte nje barr e rende per cdo prind...

vet anglezet duhet te cohen kunder kti llumi,,,ne SHqiptareve sna takon te merremi me pederaste te degjenerum....ju lutem mos na beni te biem pre e ksaj gracke te flliqt.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Jezuiti italian që adhuronte Shqipërinë
    Nga PLaku-i-Detit në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 06:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •