Postuar më parë nga xhamia Pershendetje Une mendova ne cilat dege studimi do behet gara , apo vetem ne ekonomi ?? Po vetëm në ekonomi.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Postuar më parë nga ClaY_MorE Po vetëm në ekonomi. Aha te uroj pra sukses , te fitoni kete gare .
Postuar më parë nga xhamia Aha te uroj pra sukses , te fitoni kete gare . Faleminderit.
Postuar më parë nga xhamia uauu vajz me vetbesim te madh ee? hhahahhahahaaha si sjem aty afer te te shikoj se si shenderrit kam vetbesim se e njoh veten
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga bombona kam vetbesim se e njoh veten Por shendrritjen tende spo shof hahahahah
Postuar më parë nga xhamia Por shendrritjen tende spo shof hahahahah te kam thene qe ti heqesh syzet e djellit
Postuar më parë nga bombona te kam thene qe ti heqesh syzet e djellit kam hjekur por vetem po shof bombona se tjeter asgje
Postuar më parë nga xhamia kam hjekur por vetem po shof bombona se tjeter asgje eeeeeee tani dhe ti po je qerru ti mor qe nuk e sheh shkelqimin ne syt e mi hahahha
Postuar më parë nga bombona eeeeeee tani dhe ti po je qerru ti mor qe nuk e sheh shkelqimin ne syt e mi hahahha hahahahahhahahahh po ti te ishe e mira do tregojshe bukurin hahahahhahhaha
Postuar më parë nga xhamia hahahahahhahahahh po ti te ishe e mira do tregojshe bukurin hahahahhahhaha kot e ke se don me me ba me u shfaq po nuk ke shanse
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt