Postuar më parë nga bombona po ju qeras dhe un me nje embelsir se me vjen turp te vi me dua bosh nga ana e anes ahhahahah Vet e ke gatuar ??
Postuar më parë nga xhamia Vet e ke gatuar ?? po normal,vajz per shpi qe di te gatuaj hahahhaha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga bombona po normal,vajz per shpi qe di te gatuaj hahahhaha a ka far mundesie me provu hahahhahaha
Postuar më parë nga xhamia a ka far mundesie me provu hahahhahaha ke ......embelsiren..??????????
Postuar më parë nga bombona ke ......embelsiren..?????????? bashk me ty
Postuar më parë nga xhamia bashk me ty hahhahahahhahahhahahhha jo se nuk ban dy embelsira njeheresh hahaahahha
Postuar më parë nga bombona hahhahahahhahahhahahhha jo se nuk ban dy embelsira njeheresh hahaahahha hahahahahahhahahaha ani pra zgjedh te paren ty
Postuar më parë nga xhamia hahahahahahhahahaha ani pra zgjedh te paren ty mir se po vi e shoqerume,e ke problem?
Postuar më parë nga bombona mir se po vi e shoqerume,e ke problem? Une te dua vetem ty aman
Postuar më parë nga xhamia Une te dua vetem ty aman po dhe un nuk te thash me gjuj shoqen po e mora sa per shoqeruese se dote me ardhe ne sofer edhe ajo hahhahah
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt