Postuar më parë nga xhamia ih Stambollin me te madhe e Gjilanin me te vogel respekt ahhahaa Prej nga jan ata nga Gjilani apo rrethin ? pse ti nuk e ke shkru vllaznia me te vogel a?
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga bombona pse ti nuk e ke shkru vllaznia me te vogel a? po vllaznia eshte skuader futbolli e jo qytet
Postuar më parë nga xhamia ih Stambollin me te madhe e Gjilanin me te vogel respekt ahhahaa Prej nga jan ata nga Gjilani apo rrethin ? Gjilani...Bislimi mbiemrin njeni..tjetri sia maj mend ...mduket se Qerimi... O kshu bastin o ska...nuk vij ma un ma,mas ki marak...pa ca ke ma ba ti??? P.S. mfal po jan ne stamoll e jan prej GJILANIT ( a e rregullova )
Really Dude... Get A Life!!!
Postuar më parë nga Adaes Gjilani...Bislimi mbiemrin njeni..tjetri sia maj mend ...mduket se Qerimi... O kshu bastin o ska...nuk vij ma un ma,mas ki marak...pa ca ke ma ba ti??? P.S. mfal po jan ne stamoll e jan prej GJILANIT ( a e rregullova ) Nuk di a vlen me "besa e shqiptarit " hahhahaah po e pranojm se eshte ne rregull
Postuar më parë nga xhamia Nuk di a vlen me "besa e shqiptarit " hahhahaah po e pranojm se eshte ne rregull Dmth nuk i njifke ???
Postuar më parë nga xhamia po vllaznia eshte skuader futbolli e jo qytet dhe......,ti nese e ndjek rregullin e drejtshkrimit duhet te dish se te gjith emrat e perveqem duhet te shkruhen me te madhe.
Postuar më parë nga Adaes Dmth nuk i njifke ??? Jo njof me mbiemra te tille por sme ha mendja qe i njof keta
Postuar më parë nga bombona dhe......,ti nese e ndjek rregullin e drejtshkrimit duhet te dish se te gjith emrat e perveqem duhet te shkruhen me te madhe. hallall Bombona je e madhe...hahahaha... A kan fillu me ju ba Gjuh Shqipe si land ne gjimnaz aaaa?
Postuar më parë nga bombona dhe......,ti nese e ndjek rregullin e drejtshkrimit duhet te dish se te gjith emrat e perveqem duhet te shkruhen me te madhe. Me te thene te drejten gjithmon i kam urryer gjuhet sepse ne shkenca natyrore kam qen me i mire
Postuar më parë nga xhamia Jo njof me mbiemra te tille por sme ha mendja qe i njof keta Ndoshta...se di me than te drejten kta kan ken ne Prishtin se kan maru kolegjin turk atje...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt