Bardhok me pelqejne shume fotografite e tua. Te lutem vazhdo dhe posto perseri, se ne refugjateve na nxjerrin mallin disi.
Bardhok me pelqejne shume fotografite e tua. Te lutem vazhdo dhe posto perseri, se ne refugjateve na nxjerrin mallin disi.
Kruje, o qytet i bekuar
prite prite Skenderbene....
![]()
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Valbone
Kjo e dyta eshte marre nga Aurel Duka me aparatin tim, nderkohe qe une fotografoja me aparatin e tij.
![]()
Urime Bardhi... pres te tjerat. Por mire thane siper, pak me te medhaja!![]()
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Faleminderit Diesel, por permasat kesaj radhe i kam ulur per arsyet qe kam sqaruar me siper. Me vjen keq.
Pranvere ne Shqiperi
![]()
Pergezime per temen Bardhi, shume fotografi te bukura dhe ju e dini qe un jam nder te shumtet qe vlersojne lart punen tende, dhe kam mesuar shume nga ju..
Respekte,
Samir.Sh
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
shume te bukura fotot. Congrats, te mrekullushme
p.s. ai cuni qe po ben foto ne valbone kush eshte ti ? si ty po me duket sjam e sigurte dhe nese je ti, kush e shkrepi kameran atehere ?![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Faleminderit shume Samir. Vlersimi eshte reciprok, dhe per juve nga ana ime, sigurisht.
PINK, faleminderit shume. E kame shenuar siper asaj fotos, fotografia eshte shkrepur nga fotografi Aurel Duka, nderkohe qe une (ne foto) fotografoja me aparatin e tij Canon.
Malet i kam adhuruar gjithnje, dhe Shqiperia ka male teper te bukura. Malet kane egzistuar shume kohe me pare qe njerezit te vinin dhe do egzistojne shume kohe pasi njerezit te jene larguar nga kjo toke. Jane si te thuash deshmitare te shume epokave neper te cilat toka jone ka kaluar.
Duke soditur majen e Qikes (foto nga maja e Qorres, siper Llogarase)
Mali i Shkelzenit, Tropoje
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BvizioN : 22-04-2009 mė 12:22
Kruje
Shkoder
Tirane
![]()
Ke bėrė njė punė tė shkėlqyer. Kjo ėshtė edhe Shqipėria ime, unike dhe madhėshtore, perla e Mesdheut![]()
Elegance is an attitude.
Krijoni Kontakt