Tifozat e Vllaznise
Të Kosoves
Të Shqipërisë
Të Maqedonisë
Un jam nga Durrsi po tifozat me te flakt ne Shqiperi i ka Vllaznia dhe nuk e lun as topi..Respekte..
P.S. Ne kushedi duhet te kemi nai emer tip: Pse futboll luhet te ajo ndertesa?..lol
Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...
Rri o Marin mos ja fut kot pash zotin...mbase para 20 vjetesh mund te kene qene...isha para i viti kur lujten kundra Napolit...ishim i grup cunash qe ikem nga Durresi per qef! Me shume bom tifo ne, se sa Shkodranet!
Fatkeqsisht grupi Vllaznit Ultra kane qene ne proteste me presidentin ne ate kohe.
Dhe vazhdojne mos me ba tifozllek per te njejten arsye.
Por stadiumi mbushet me shume se ne ç'do qytet tjeter. Nuk e di kush na qenkan tifozat me te zjarrte kur ne qytetet e tjera shkojne 20 vete ne stadium
ku ka si vllazinia-ja marsha te keqen
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Un jam nga Durrsi po tifozat me te flakt ne Shqiperi i ka Vllaznia dhe nuk e lun as topi..Respekte..
Sot nuk e di,por i ka pasur Vllaznia bile edhe me te kulturuarit!Ne qytetet e tjera haje i tull Kaptines vetem ne Shkoder jo.Sot kush shet makinen per te pare i neshje futbolli nderkombetare?Dhe shkodront shisnin bicikletat e tyre(atehere).Kulture futbolli kan pasur vetem Shkodront,dhe tifozat absolutisht!
RESPEKT dhe SIMPATI![]()
Per momentin ne Kosove tifozet me te zjarrt dhe me te mir jan Arpagjiket nga Prizreni....
™I mencur eshte ai, i cili kujton vdekjen e tij..!
ohh NORMAL QE SKUADRA IME E VLLAZNISE KA TIFOZAT ME TE FLAKTE NE SHQIPERI
P.S.Tashi iishte bere edhe nje kenge e re e frederik ndocit per vllaznine
I DiD NoT AsK 2 B AlBaNiAn , I JuSt GoT LuCkY
AlBaGiRl
Krijoni Kontakt