Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
Tė shtrėngova dhe bėre mirė - vėrtetė ndonjėherė edhe pėrkundėr vullnetit e dėshirės sė madhe tė sajuesit tė anagramit, ditės historike apo personalitetit tė merituar, vetė shkronjat, nuk japin shumė mundėsi pėr krijimin e anagramit - ndėrrimorit tė mirė...
Pėrshėndetje Mister Enigma...
Ky intelektual, ky atdhetar, ky kėngėtar... meriton epitete shumė mė tė mėdha, por ne nė kėtė temė, kaq mund tė bėjmė pėr tė...
BESAT I. RRUCI,
SEAT I BRRUCI,
E vranė bishat gjakatar –
Kėtė kėngėtar gjakovar!
Zgjidhja?.........................
Pėrshėndetje, i nderuar.
Megjithatė edhe kėshtu nuk doli keq, apo? Prishtina ėshtė pjesė e Kosovės qė ėshtė pjesė e Shqipėrisė ehehehe dhe Ana O. (Oksa) ėshtė njė kėngėtare italiano-shqiptare.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mister Enigma : 03-04-2009 mė 16:56
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
QAMIL A. MARME,
Simpatik, s’ka fjalė;
ALIM MEQ RAMA,
Ky aktor i ri shqiptar!
Zgjidhja?...................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Agim Metbala : 03-04-2009 mė 16:57
SHENAJA DAMIRA,
MARAJA DISHANE,
NASHIDE J. AMARA,
Ėshtė e talentuar me tė madhe
Kjo aktore kosovare!
Zgjidhja?....................................
E nderuar Yllėza, miku im - enigmati i nderuar Riza Bėrbatovci - alias Mister Enigma, ia ka qėlluar pa kusht:ejani tė bėjmė anagrame, por kujdes mos anagramohemo! - pėrafėrsisht po e parafrazoj...
Para se ta sajoj anagramin e cituar, ia shkrova emrin dhe mbiemri e poetit nė fund nė vend tė shkronjės A, kam shkruar pa vetėdije shkronjėn I, dhe kėshtu jam anagramuar totalisht (edhe pse me gjithė zemėr ia sajova anagramin e gabuar kėtij poeti tė ndjerė)... E kam parė edhe unė dhe ja tash po e dėrgoj me pėrmirėsim:
LAMA GAMI,
ALIM MIGA,
IMAN GALA,
Vėrtetė ishte mendimtar –
Ky poet i ndjerė kosovar!
Zgjidhja?.........................
Krijoni Kontakt