Close
Faqja 25 prej 51 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 505
    2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    po te ishe tifoz jo i verber duhet ta dije qe kaka ka qene pjesmarres ne boterorin e 2002 po verberia jote qe ke ne sy nuk te le ta shikosh realitetin !!!

hajde se te falet se je pseudotifoz njehere me milanin njehere me interin shiko kur te behesh me barcen tani pastaj me ndonje liverpul !!!
    si ju nuk jam une qe po beheni me juventusin ju jeni pa byth dhe jo une qe kam qene me milanin kur ka qene van basten dhe me pas doli YLLI BRAZILIAN R O N A L D O.

qe ather jam me INTER edhe me largimin e ronit ngela akoma me inter se luan paster.

se kush ka qene ne 2002 mjafton te shohesh formacionin sulmues me RONALDO RIVALDO se po te jet ashtu roni ka qen edhe ne 94 por nukluajti fare se.

mgjth ku merrni vesh ju milanistet aman....
    vari leshte

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Milani eshte ekip i mbarum fare!
    Dhe fati yne eshte qe nuk arrijne ta kuptojne...dhe vazhdojne kshu.
    Po shshsht...mos thoni gje...,qe te rrine kshu si jane!Dhe mot kshu do jene duke u honger me genoan dhe fiorentinen per vendin e 4.
    Sa klas...!!!Sa me bohet qejfi kur i shof kshu duke u perpilit me Napolin,duke majt 0 0 me kaka dhe ronaldinhon ne fushe.
    Grazie Galliani!!!
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Sa te forte jane kta interistat. Nuk po fiton Milan nje vit, u ba nami.
    Pa dashur tregoni vuajtjet e 20 viteve qe keni kalu pa fitu. Se kur thoni qe eshte katastrofe nji vi pa trofe, po 20? Po 50 pa Champions? Kushedi sa ilaēe atidepresive keni konsumu.
    Edhe fati yne eshte se kujtojne se Champions League eshte vetem fat...... Edhe vitet e ardhshme do vazhdojne te eliminohen nga Helsingborg, Lugano, Dinamo Kiev, Villareal, Valencia. Do vazhdojne te hane nga 5 gola ne S.Siro si me Arsenal. Do vazhdojne te krenohen per nje humbje 2-0 me ManUTD

GALLIANI?
    7 kampinat, 1 kupe italie, 5 superkupa italie
    5 Champions, 5 superkupa europe, 3 botrore
    7 here e kan fitu topin e arte lojtaret qe ka sjelle galliani

Branca
    2 kampionate, 2 kupa italie, 2 superkupa italie
    1 uefa
    dhe shum lojtare dhurata per shum klube europiane : peruzzi, blanc, silvestre, roberto carlos, cannavaro, ronaldo, del vecchio, berkamp, simeone, seedorf, pirlo.... grazie Branca grazie Galliani

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga oliinter Lexo Postimin
    si ju nuk jam une qe po beheni me juventusin ju jeni pa byth dhe jo une qe kam qene me milanin kur ka qene van basten dhe me pas doli YLLI BRAZILIAN R O N A L D O.

qe ather jam me INTER edhe me largimin e ronit ngela akoma me inter se luan paster.

se kush ka qene ne 2002 mjafton te shohesh formacionin sulmues me RONALDO RIVALDO se po te jet ashtu roni ka qen edhe ne 94 por nukluajti fare se.

me juventusin aspak sgezohemi me skuadrat e tjera sic keni bere rendom ju te interit qe ke skeni bere tifo edhe me psv kur ka luajtur kundra milanit !!! po te thuash qe do fitoi interi kundra manchesterit do ishte sakrilegj futbolli prandaj nuk ma nxinte dot goja qe te thoja fiton interi !!!

ti duhet ta dish fare mire qe edhe lojtaret rezerva marrin medaljen e arte ne fund te kampionatit boteror dhe per pasoj quhen kampion bote !!! gjithsesi kaka ka akoma kohe per ta fitur kshu qe mos ia qaj hallin se e keni pare ciu ka punuar juve te interit kaka !!!
    ishalla e fitoni pas dhjete vjetesh ligen e kampioneve dhe jo pas 45 vjetesh
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Pershendetje te gjithve, skam patur mundesin me frekuentu forumet kohet e fundit, por sidoqoft ketu jemi.

Ky vit na iku shume ters me demtimet qe pa fillu sezoni. Edhe pse e filluam me 2 humbje, kur kishim ekip te plot arritem ne fillim dhe ishim te pandlaushem pastaj me fillimin e demtimeve filloj kriza. Qe kur ke dhe portierin e pare jasht sezonit tregon qe jemi gjysem-per-gjysem. Deri tashti kemi 5 lojtar kyc te demtuar qe perbenin formacionin ne fillim te sezonit. Kjo gje na beri te veshtire vazhdimesin e lojes se mire dhe gjendja fizike ra pasi nuk nga demitet e shumta te njejtit lojtar luan 3 ndeshje ne 10 dite.

Te pakten tashti te mbyllim sezonin fort dhe te shikojm merkaton e veres. Deri tashit duket e qarte se Paloschi nga Parma dhe Abate nga Torino do rikthehen tek Milani. Gourcuff qe ket vit ka tregu nje form te mire per mometin nuk eshte i sigurt. Per mua eshte lojtar i madh dhe me Kaka'n sebashku do jen kopje e mire ne qoftese Ronaldinho vazhdon me formen e dobet. Per mbrojtjen duhet te vij Maxwell ose Clichy, secili kushton ndermjet 10-15 mil. Per portier flitet per Marchetti nga Cagliari, portier i se ardhmes me plot talent.
    Milani eshte ne advantazh per te mare nga Chelsea, Mikel pasi i zkadon kontrata dhe mbrojtesin Danez te Liverpool, Agger. Edhe pse kemi Thiago Silva, nje mbrojtes tjeter duhet pasi nesta mund te terhiqet ne qoftese edhe gjate veres ka akoma dhimbje, dicka qe do ta nxjeri jash karrieres. Per Mexes mund te behet vetem ne qoftese Roma del jasht zones champions.
    Per ne sulm nuk dihet akoma, sidoqoft kan then qe edhe pse Paloschi do rikthehet, do bliet edhe nje sulmus.

Emra te tjera jan Mariga (Parma), Kjaer (Palermo), Kanoute (Sevilla)

Nga ekipi do largohet , Maldini, Shevchenko (Dinamo Kiev), Emerson, Viudez, Cardacio, Dida?, Favalli?
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Classifica

Pos Squadra P.ti
    1 Inter 69
    2 Juventus 62
    3 Milan 55

Kush ka nje makine llogaritese......minus 14....brrrrr...sa ftohte!!!!
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    dhe shum lojtare dhurata per shum klube europiane : peruzzi, blanc, silvestre, roberto carlos, cannavaro, ronaldo, del vecchio, berkamp, simeone, seedorf, pirlo.... grazie Branca grazie Galliani
    Ronaldo sikur ka qene te PSV , me pas te Barca ku shenoi rreth 42 gola ne 45 ndeshje , me pas te Inter , te Real dhe pastaj te Milan.
    Lojtaret qe ke permendur jane dhurata NGA klubet europjane jo PER klubet europjane
    Megjithate jam dakord , Galliani eshte me i miri ne bote per transferime.

......l'INTER
    Puroshkodran te lutem mos bej provokime sepse cojne ne perjashtimin e anetareve te tjere ne fund. Te kam dhene te drejte ne disa raste por mos abuzo.

Mua me duket se je me Eurolloton ti , hahahahaha
    Nejse , Interi po nuk bleu ndonje mesfushor krijues nuk ka per te ecur ne Europe. Ka vetem fuqi fizike si ekip dhe i mungon totalisht fantazia ne mesfushe. Edhe Ibra qe eshte lojtar i zgjuar eshte sulmues. Po e shiti Chelsea Deco-n merreni me te dyja duart se ndryshe do ngrini frenat e dores edhe vitin tjeter.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    o berber o tifoz i zgjuar i futbollit!!!!
    ju eshte prishur terezia shume me murinjon se ju la pa asnje trofe me duket per kete vit dhe beni sikur jeni te qet qe inter nuk fiton ne champions dhe per ju ajo eshte fitorja e madhe....

kakan e kish marr malli shum per skudeton por nuk ka faj e keshilloj te kaloj njeher nga lagja e interit se po ja falim nje kampionat se eshte gjynaf ka ngel duke luajtur me pleqt koleget e babait te tij.

milanista rrini urt se jeni jashte luftes per trofet e futbollit.....
    oliinter, ta kam thene edhe here te tjera e po ta them prap, mua mos me bej ironira. E po te them edhe diēka tjeter se je bere per te ta thene, nese do te besh ironira me mua, hajde beji drejt per se drejti e jo ketu se nuk eshte vendi i pershtatshem. Nuk te kam ofenduar as ty as ndonje tjeter ketu dhe nuk duroj ofendimet e askujt. Kalama i keq.

Sa per ato qe ke thene per Kaka, e di qe e keni enderr qe ta shikoni njehere te vetme zikalter, por per fatin tuaj te keq, ajo do mbetet vetem nje enderr, ashtu si ka mbetur edhe ne shume raste te tjera.

Ta kam thene edhe njehere, Milan nuk gezohet kur nuk fitoni jo, gezohet kur fiton vete. Eshte e vertete qe ne nuk fitojme asnje trofe kete sezon, por nuk prish pune, siē e kam thene edhe me siper, nje klub mund te deshtoje ne nje apo 2 sezone edhe ne 3 sezone mund te deshtoje, por ju keni deshtuar ne 19 sezone radhazi, gje e cila eshte e pafalshme per nje klub qe vetequhet "i madh". Juve edhe keto kampionate qe i keni fituar tani se fundmi, i keni fituar gjithe polemika. Pra, te gjithe dyshojne per menyren se si keni fituar, dhe ēdo dite e me shume po thone qe juve jeni me keq se ato qe akuzoni per shit-blerje ndeshjesh.

Dhe nje gje doja te shtoja. Boll me ate Murinho-Mania se late nam. Nuk krahasohet dot ai Murinho me asnje nga trajnjeret e klubeve te medhenj te Europes per momentin. Kur te fitoje trofe aq sa ka fituar Anceloti, Ferguson, Rafa Benitez e ndonje tjeter, atehere keni te drejte ta krahasoni me keto, deri tani i sheh me dylbi keta emra qe te kam permendur, dhe disa emra te tjere po ashtu.

Edhe kujdes ne postimet qe do besh ne vazhdim, mos u bej ordiner me lojra fjalesh.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga Xingaro Lexo Postimin
    Classifica

Pos Squadra P.ti
    1 Inter 69
    2 Juventus 62
    3 Milan 55

Kush ka nje makine llogaritese......minus 14....brrrrr...sa ftohte!!!!
    1965-2009=44 vjet pa Champions League

Citim Postuar mė parė nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Ronaldo sikur ka qene te PSV , me pas te Barca ku shenoi rreth 42 gola ne 45 ndeshje , me pas te Inter , te Real dhe pastaj te Milan.
    Lojtaret qe ke permendur jane dhurata NGA klubet europjane jo PER klubet europjane
    Megjithate jam dakord , Galliani eshte me i miri ne bote per transferime.
    Ronaldon e shiten te Reali se e kujtonin te mbaruar si lojtare. Moratti duhet te zgjidhte mes sulmuesit me te mire te botes dhe nje traineri medioker si Cuper. Zgjodhi te dytin....... dhe pas nje viti e shkarkoi.
    Lojtaret qe permenda jane dhurata qe i ka ba Inter ekipeve te tjera. Jane lojtare qe drejtusit e ketij pseudoekipi i kane cilsuar si lojtare kot ose te mbaruar.

Puroshkodran te lutem mos bej provokime sepse cojne ne perjashtimin e anetareve te tjere ne fund. Te kam dhene te drejte ne disa raste por mos abuzo.
    Ku eshte provokimi? Vjen nje interist te tema e Milanit dhe shkruan: "Ekip młti...." (per Milan, natyrisht) dhe un i pergjigjem "....Interi". Un qenkam provokuesi?
    Te kjo teme vijne dhe shkruajne himnin e Interit, e shajne Milanin e bejne młt. Un nuk them gje, le ta shajne Milanin, mjafton te mos me shajne mua. Por mos prit te mos replikoj, se jam tifoz i ketij ekipi.

Antaret qe thua ti, u perjashtuan se me ofenduan mua dhe gjysmen e forumit. Dhe duhet te ishte perjashtuar me kohe. Kulmi eshte se u perjashtova edhe une padrejtsisht, dhe ky eshte nje turp per ate qe e beri
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga puroshkodran : 28-03-2009 mė 12:53

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Ku eshte provokimi? Vjen nje interist te tema e Milanit dhe shkruan: "Ekip młti...." (per Milan, natyrisht) dhe un i pergjigjem "....Interi". Un qenkam provokuesi?
    Te kjo teme vijne dhe shkruajne himnin e Interit, e shajne Milanin e bejne młt. Un nuk them gje, le ta shajne Milanin, mjafton te mos me shajne mua. Por mos prit te mos replikoj, se jam tifoz i ketij ekipi.
    Antaret qe thua ti, u perjashtuan se me ofenduan mua dhe gjysmen e forumit. Dhe duhet te ishte perjashtuar me kohe. Kulmi eshte se u perjashtova edhe une padrejtsisht, dhe ky eshte nje turp per ate qe e beri
    Ate "ekip m*ti" e fshiva me duket , por po i hedh dhe nje sy dy faqeve te fundit.
    Une futem te pakten kater here ne dite keshtu qe mund te ma besh punen me te lehte duke i raportuar ato lloj postimesh. E kontrolloj edhe vet here pas here dhe fshi postime , por ti besoj se futesh me shpesh te tema e Milan sesa une

Jam i detyruar ti fshi postimet provokuese te te dyja paleve per te parandaluar sharjet nga cilado pale.
    Nuk e di se kush te perjashtoi ty , por dhe ti nuk ishe pa gje. Ne fakt ti ke filluar te postosh te tema e inter 1 ne 2 postime pastaj kan ardhur edhe interistet ketej.
    Nese MICHI te shan raportoje , mos ju pergjigj me te njejtat fjale.

Oliinter , edhe ti te lutem evitoji provokimet se nuk ke ca fiton.
    As Milan dhe as Inter nuk forcohen ose dobesohen prej postimeve tuaja provokuese.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Faqja 25 prej 51 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Veshjet per sezonin e vjeshtes....
    Nga Fiori nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 01-10-2023, 17:25
  2. Parashikimet tuaja pėr sezonin vijues!
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 07-09-2005, 15:54
  3. Kalendari i Formula 1, me 19 gara pėr sezonin 2005
    Nga VAZELOS nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 29-07-2005, 08:22
  4. Ronaldo perandorė i ri Interist nė sezonin 2005/06.
    Nga asteri nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 31-03-2005, 14:54
  5. Shejtani
    Nga Albin nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 21-04-2004, 11:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •