Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35
    =ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    ai qe te linde eshte pridi jote...dhe do dhene me shume vlera
    kurse qe te rrite nuk e svendeson dote se kemi par shume shpeshe qe kur keta femi arrine nje moshe qe kuptojne ata fillojne e kerkojne prindit natural se eshte instikte kjo..
    dhe vete ata se kuptoje pse lind kjo deshira per te njohur nenen qe i vuri ne jete!!
    thuhet sikur kane nevoje i ndihen eren nenes

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    Prindi mund te perkufizohet ne dy menyra :
    Prindi biologjike
    Prindi adaptues

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar mė parė nga necky Lexo Postimin
    Prindi mund te perkufizohet ne dy menyra :
    Prindi biologjike
    Prindi adaptues
    pikerishte kjo qe pyetja e temes ...ke ndihen me prinde ate qe te vuri ne jete apo ate qe te rriti?

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga new-man Lexo Postimin
    Si mendoni ju.....Prind eshte ai qe te lind apo ai qe te rrit?!
    Do te desha te dija mendimet e juaja.
    Ai qe te rrit. Qe te nderron diapers, qe rri pa gjume sa here qe je sick , qe kalon streset e jetes me ty, dhe qe merr kenaqesine ne fund.

Kjo eshte detyra e prindit. So therefore ky quhet prind.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Duhet te jeni qe te gjithe dakort me faktin qe PRIND quhet vetem dhe vetem ai qe te rrit.

Aftesine e pjelljes e ka dhe lopa keshtu qe fare thjeshte mund te kuptojme se te lindesh jo detyrimisht te ben prind.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    prinder jan MAMI dhe BABI im na kan rritur na ka lindur na kan dashur (na duan akoma normal) na ndimojn dhe na kan ndimuar na kan mbeshtetur ne cdo lloj gjeje na kan plotcuar te gjith deshirat etj etj etj...une nuk edi se cfare duhet qe te jesh prind por une edi qe te jesh prind si MAMI dhe BABI im bobob nuk po gjej dot llafet aq te mire te vecant i kam ato prinder qe nuk gjehet fjala si ti pershkruaj cfare njerzish jan.po si MAMI dhe BABI im nuk kam pare ne ket bote.....
    I DUA SHUME
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Pershendetje.
    BAB e NAN ka vetem 1. E vertet asht se jeta nuk asht e leht dhe bahen dhe gabime qe mund ti vujn t'tjeret......
    N'katun tem ka ni thanie: Me e dit fmija se sa e don prindi, rrezikon t'ēmendet.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

capajevja
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    19
    Mendoj se prind eshte ai qe te rrit, te edukon, te meson te cash ne jete, te qendron prane per cfardo lloj problemi qe has ne jete, pra ai qe te rrit. Por them se dhe ai qe te lind dhe per arsye te ndryshme "te ka braktisur" mendoj se ndjen dicka, nuk eshte pa gje.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Prind i vertete eshte ai qe te rrit.

Te gjithe ne fund te fundit mund te bejme fmi dhe ti leme rrugve...e kush do te na quante prind ?
    * Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *

Prind eshte ai qe te RRIT. Eshte pikerisht ai qe po vriste mendjen si te jepte ty nje jete me te mire, te conte ne shkollat me te mira, te mos mungonte asgje ne jete, te conte neper spitale kur ishe semure dhe ta gdhinte me ty me nete te tera, te fshinte lotet dhe hundet kur vrisje gjurin, etj...etj. Po gjaku mund te jete i forte, por ama ku ishte ajo nene qe te beri kur ti po dergjeshe me 40 ne krevat? Me duket se ishte ajo tjetra qe po te nderronte kompresat dhe jo ajo qe te lindi, se ajo po e bente gjumin per shtate pale qejfe.

Me ka bere shume pershtypje historia e Faith Hill kur e pyeten per nenen e saj natyrale, perderisa ajo eshte adoptuar, dhe ajo tha qe nenen natyrale e kerkova thjesht ta takoja qe ta njihja se kush ishte. E kuptova qe nga ecja tha kur u fut ne dere qe ajo ishte, por ama tha une nje nene kam dhe eshte ajo qe me ka bere kjo qe jam sot. Babai i saj adoptues nuk mesoi kurre te lexonte dhe te shkruante por ama beri c'eshte e mundur t'u jepte nje jete me te mire femijeve te tij, dhe ajo sot ka ngritur fondacion ne nderim te te atit. Kur e pyeten nese i mban lidhjet me te emen natyrale, tha se flasin ne tel ndonjehere, por tha nqs me ate flas nje here ne 2 jave, me ate qe me rriti flas 3 here ne dite.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •