Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 69
    Xp Maska e Vista
    Anëtarësuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Nje Kardinal i referohet Allahut??
    Ai duheshte ti referohet Bibles , por ndoshta akoma ska mrri me e lexu te teren ose sdon ta pranon ket pjes te Bibles :

13
    Edhe gruaja, që ka një burrë jobesimtar, në qoftë se ai pranon të jetojë bashkë me të, të mos e lërë atë,

Pra ai kardinali duhet te jet krenar , qe nje femer krishtere martohet me nje mashkull qe beson ne fene Monoteiste dhe qe do ta shpeton ate femer krishtere qe beson ne 3 zotra.

Perndryshe sic shef me lart , Bibla e lejon edhe martesen e femres krishtere me jobesimtar. Ndersa muslimanet jan besimtar , pra edhe nje arsye me shum qe kardinali eshte gabim ( atij i pengon renia e numrit te krishterve , sepse deri me tani tradit ka qen qe krishterja-krishteri ka pranu Islamin dhe jo e kunderta , por ska nevoj ti pengoje , sepse ata femra-meshkuj dot jen te shpetuar , me pranimin e Islamit dot pranojn te besojn Nje Zot dhe jo sikur qe kan ber me par).
    E Verteta është e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anë)

ALLAHU EKBER Maska e unejsa
    Anëtarësuar
    08-02-2009
    Vendndodhja
    SHIJAK
    Postime
    695
    Te besh nje deklarat te till do te thot te mos kesh asnje njohuri rreth islamit, se cilat jan dispozitat e tij dhe se si e trajton ai femrat. Ne islam femra eshte gjeja me e cmuar sa krahasohet me nje gur te cmuar qe duhet te mbahet me kujdes ne nje kuti kristali mos prishet. Per mua kjo deklarat nga ana e kardinalit tregon se ai ka frik nga islami qe sa vjen e po perhapet shume ne gjith boten.
    Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Arber gerguri Lexo Postimin
    Taleban (nxenes) nuk jam tani më! sepse e kam kryer talebanizmin, sa per martes jan te lire...

Bile kshilloj dhe stimuloj qe o ju musliman (burra) merrni sa ma shume per gra (te krishtere), ne menyre qe te nesermen te konvertohen ne islam.
    kush martohet me mu e konvertoj ne fene time.

ps. e ke posht avatarit informacionin.

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Mire e ka kardinali,
    ku qendron e keqja ketu?
    Ai thjesht po ben punen e vet si kardinal.

goca, mendojeni 100 here para se te martoheni me nje musliman, keshille prej meje.
    Po pajtohem me ty qe kleriku e ka be punen e vet edhe une kisha me ju then te gjith Muslimaneve skan pse me mendu dicka keq kjo eshte shum ne rregull dhe e drejt, nga ana e detyres se klerikut.
    Mirpo nuk duhet harruar se te njeten gje me shum te drejt e ka be edhe Shefqeti per terezen edhe ai ka pas te drejt shum bile.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Arber gerguri Lexo Postimin
    Te kam than ty, shko atje te nen forumi i temave te dashnis. Shif sa musliman je, ndersa shitesh i till.

Kush jan prioritet per nje musliman, a nuk jan Allahu dhe pejgamberi i tij?....

Ne jeten e muslimanit, cdo gje qe behet, behet per Allahun s.w.t. pra edhe martesa behet per Allahun, sepse pejgamberi a.s ka then martesa eshte gjysma e imanit.

Ndersa Gostivari femra e ka hallall te martohet me ithtaret e librave te shejt me kusht qe ata te pranojn islamin, por nuk eshte kusht qe nese jo, shkon koka si the ti. Nese jo ateher nuk ka martese edhe qaq.

Pse eshte kusht qe mashkulli ta pranoj islamin, sepse ketu eshte ne pyetje e ardhma e islamit te femres, pra rreziku i fes se saj qe do te mund t'i kundervihej femres . Sepse ne islam mendohet edhe per te ardhmen.
    E kisha fjalen nqs nje i krishter martohet me nje muslimane dhe nuk e ndron fene e tij, ai atehere rezikon qe te shkoj koka , jam gabim ose jo!
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    E kisha fjalen nqs nje i krishter martohet me nje muslimane dhe nuk e ndron fene e tij, ai atehere rezikon qe te shkoj koka , jam gabim ose jo!
    Ti kupton apo jo, qe femra muslimane e ka te ndaluar te martohet me krishter, dhe nese e ka bere do te pergjigjet para Zotit neser, sepse ne shtet Islam ku eshte ne fuqi sheriati femra ska as edhe nje shanc te mar te krishter ose te ndonje feje tjeter, mirpo ne evrop e ben nje gje te till se ska kush e ndalon.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Se portuguezet u cane nga dashuria per libaneze e marokene ne fakt! Ku i gjeni keto lajme idjote njehere? Me keni gjetur nje prift qe nuk keshilloka martesat me musliman, une jam gati te gjej me miliona muslimane qe jane te gatshem te presin kokat e femrave vetem se duan te punojne ose ti japin makines! Ca jane keto idiotesira?
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    Ti kupton apo jo, qe femra muslimane e ka te ndaluar te martohet me krishter, dhe nese e ka bere do te pergjigjet para Zotit neser, sepse ne shtet Islam ku eshte ne fuqi sheriati femra ska as edhe nje shanc te mar te krishter ose te ndonje feje tjeter, mirpo ne evrop e ben nje gje te till se ska kush e ndalon.
    Si duket os eune nuk sqaroj vehten mire, ose ti nuk me kupton mire.
    E kam fjalen ka raste kur mashkulli kristijan aktron sikur me qene musliman vetem e vetem qe te martohet me nje msulimane duke menduar se pas marteses do ta bej ate kristijane.
    Pra ky mashkull shtiret si musliman por nuk eshte i tille, e motra qe e marton ate ajo nuk mund ti shikoj ne zemer se a eshte musliman i vertete ose jo.
    E kur te merret vesht se ky personi ka genjyer kur ka thene se eshte be musliman, kur te merret vesht se ky kurre nuk ka qene musliman, ateher ky person rezikon koken e tij.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Kardinali perdore fene per te perfaqesuar rracen. Ato mysliman qe jane ne Portugali vijne nga afrika, prandaj thote mos u martoni me turkoarbejevgomagjypezezak , por me ato te gjakut tand(kombit tand) rraces tande.

Gjaku ashte gjaja ma e shtrejte, prishe gjakun ke prishe gjithshka.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Si duket os eune nuk sqaroj vehten mire, ose ti nuk me kupton mire.
    E kam fjalen ka raste kur mashkulli kristijan aktron sikur me qene musliman vetem e vetem qe te martohet me nje msulimane duke menduar se pas marteses do ta bej ate kristijane.
    Pra ky mashkull shtiret si musliman por nuk eshte i tille, e motra qe e marton ate ajo nuk mund ti shikoj ne zemer se a eshte musliman i vertete ose jo.
    E kur te merret vesht se ky personi ka genjyer kur ka thene se eshte be musliman, kur te merret vesht se ky kurre nuk ka qene musliman, ateher ky person rezikon koken e tij.

GV_USA
    Qashtu sqaroje bre burr i dheut
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Suedia, aty ku femrat jetojnë parajsën
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  2. Mbi konfliktin në Komunitetin Musliman Shqiptar
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 10:00
  3. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  4. Historia E Shqiptareve, Nga Iliret E Lashte, Ne Eren E Islamit
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 13:02
  5. Nano- Shqipëria nuk është me shumicë muslimane
    Nga dodoni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 17-05-2004, 17:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •