Close
Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 178
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Modero fjalorin se nuk po flet me shoqet e tua. Se ca them une , kur e them apo si e them nuk eshte puna jote. Sic mbetet ju per kometet tuaja idjote qe perhapin vetem vrer gjithandej ashtu dhe kurani juaj mbeti per tu komentuar nga une. Kaq nuk kuptoni, turperoni veten dhe "fene" tuaj me keto cfare shkruani. Kushtu u meson islami, shani ku te mundni e si te mundi. Nqs doni replika do i keni ne pafund, mesoni te respektoni qe tju respektojne ,si juve dhe besimin qe perfaqesoni, u morem vesh?
    apapap,ngadal se aq hov qe ke mare,me tute pakes

Ti thuaj cka te duash se mu sme behet vone,mirepo ti mos thuaj kurani thote keshtu ne nje sure...........edhe tani ja fut fjalet tua,kete nuk e tolerojm,edhe un ste kam nencmuar asnjeher ty,dhe as qe kam pasur me ty dicka ndojher,vetem mos mer aq hov e te na mbash ligjerat per etiken,sepse njeher akoma duhet veten ta edukosh,nese smundesh vete,kerko ndihme se te ndihmojme sesht pr

sa per replikat tua te pafundta mua sme ze gjumi nga gajlja e madhe qe kam
    ne respektojm por kur na shani fenn ateher respekti ska vend me askund

u morem vesh-????

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Ne fakt edhe mua nuk me rrihet nga halli i madh per te tu pergjigjur ty apo te tjereve si ty. Ik e bej "te zgjuarin" tjeter kend, jo me mua,jam personi i gabuar.

Nqs ke njeri per te edukuar, ki miresine te edukosh shokun tend (edhe veten pse jo) , mqs syte te shkojne vetem tek ato shkrime qe s'iu pelqejne. Nqs shani u shajne. Nqs njerezit jane kunder disa gjerave te kota qe ju besoni me verberi,atehere i lini te qete,le te mendojne ē'te duan, nuk kane nevoje per ju per tua mbushur mendjen, besoj se u kuptuam. Dhe per mos tu bere i bezdisur , evitoni te zgjasni debatin sepse ne statusin e moderatorit u kujtoj qe postimet dalin jashte teme dhe si pasoje fshihen.

Gjithe te mirat.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Per veti e kan mos u merzit shum, ne e kemi obligim me ja tregu te verteten, rrugen e Allahut, pastaj keta se a pranojn apo jo eshte tjeter gje, une e lus Allahun qe ti udhezoj qe ta kuptojn se qka po bejn se hiq nuk jan te vetdishem se cfar demi po i bejn vetvetes.
    po qfar obligimi kie ti more talibani i flliqt
    po pikerisht tipat si ti edhe i largoin njerzit nga feja islame
    kur te lexoin e te ndegjoin ty ty se sa antikombetar je
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Paqe me shqiponjat. Maska e Korbi999
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Postime
    355
    Nuk besoj se djegia e nje ''Flamuri te shpirtit", shamia tradicionale e Lindjes se Mesme, apo nje "Flamuri kombetar" ne rastin me te njohur prej te gjitheve(Shqiperi-Greqi) , eshte rruge e zgjuar per te shfaqur mospelqimin, kundershtimin apo urrejtjen ndaj nje ideje, regjimi apo kombi.
    Sara fare mire mund te dale lakuriq neper Oslo dy tre dite dhe ka derguar keshtu 100 here me shpejt mesazhin qe deshi ne destinacionin qe deshiron. Nuk digjen , ofendohen keshtu sendet simbolike fetare apo me tej, shteterore, kombetare apo skuadre. Megjithate All-llahu asht zemergjere ai ka vend ne gjirin e Tij edhe per ata qe e urrejne, pavaresisht se ne c'gjendje do te prehen ne paqen e perjeteshme.
    Salam!
    Bese dhe hakmarrje.

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Mendoj se grate duhet te permbajne gestin heroik te Sares, dhe nje here e pergjithmoni ti japin fund tiranise qe ushtrohet mbi ta fantiket musliman!
    Ferexhja kurre nuk ka qene dhe kurre nuk do te jete tradite islame. Ne asnje vend Kurani nuk detyron grate te mbajne ferexhe!
    Eshte e vertete qe i urdheron qe te vishen me modesti , por nuk i detyron te vejne ferexhe.
    Ferexhja, hixhabi, burka jane tradita arabe qe kane mbetur ne kete popull qe nga koha e xhailise (injorances) , kohe para se te shpallet feja islame.
    Dhe arabet te cilat i kane praktikuar keto vese kae be c'mos qe perseri ti integrojne ne jeten e muslimanve keto tradita dhe kete e kane arritur permes haditheve ultra te rejshme qe ia kane atribuar profetit.
    Por e verteta vonon, por asnjehere nuk haron!
    Kjo moter e nderua ka gjetur te verten dhe si pasoje e kesaj ka reagur ne menyre heroike!

GV_USA
    Cudi, nje anetar te i cili nen pseudonim shkruan "Besimtar Musliman" te shkruaje fjale te tilla! Masakrin qe je duke ja bere Islamit me tastieren tende sinqerisht me ben te ndjej vetem keqardhje per ty. Do te ishte mire ti ulesh mesimeve dhe te jesh i kujdesshem ne ate cka shkruan, nese metevertete je musliman.

Allahu te udhezofte!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Dritė Lexo Postimin
    Cudi, nje anetar te i cili nen pseudonim shkruan "Besimtar Musliman" te shkruaje fjale te tilla! Masakrin qe je duke ja bere Islamit me tastieren tende sinqerisht me ben te ndjej vetem keqardhje per ty. Do te ishte mire ti ulesh mesimeve dhe te jesh i kujdesshem ne ate cka shkruan, nese metevertete je musliman.

Allahu te udhezofte!
    Jetojm ne shekullin 21 moj injorante

help help edhe pak ndihme ju lutem.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Hallall ja befte zoti.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Dritė Lexo Postimin

Allahu te udhezofte!
    Drite cfar te te them une ty se nuk e di edhe cfar je mashkull ose femer, problemi i njeriut se si i percepton gjerat ka te bej bagazhin intelektual qe ai mbart me vehte, ne rastin tend kisha thene qesen intelektuale qe mbart me vehte.
    Une nuk masakroj asgje dhe asken , ate qe bej une, eshte se ti mbroj te drejtat e grave qe ti vet nuk je ne gjendje ti bejsh, dhe tani ti me kritikon mua pse po mbroj drejtat e nenave tona.
    Ne fakt , ti je rast i humbur. Ashtu qe me duket e pa baze me e zgjat me shum kete bisede me ty.
    Fillimisht te kisha keshilluar te lexojsh me shum!
    Se per dallim prej meje qe masakroj fene islame , une te pakten nuk i besoj disa gjera qe ata te tjeter qe sipas teje jane duke e lartesuar fene islame i besojne, si psh se GRATE JANE ME TE META INTELEKTUALE DHE ME TE META FETARE!!!
    Si duket ti me shum i respekton tipat qe te quajne nenat tona me te meta dhe budallaqe se sa tipat qe mundohen te ti mbrojne te drejtat e tyre.

GV_USA
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gostivari_usa : 17-03-2009 mė 09:32
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Kam qene nje muslimane edhe une, por kur e pash masi me kallxuan do shoqe tmija se cka po thojne per Nene Terezen, kam hy edhe vete ne forum.Dje kam hy dhe e kam pa realitetin.Hallall I kofte asaj qike qe e ka djege ferexhen, a ala ne shekullin 21 me jetu si robe na…
    Me falshin ato ish motra muslimane se une e kam kuptu dhe me sdua te jem pre e tille…

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-03-2009
    Vendndodhja
    tu pi pi pi. DoLLi Qe Paraqet Rrezik.. RaKi_BMW@hotmail.com
    Postime
    374
    e po ca me rrejten mua re,

po te ndryshoshe shkronjat e kuranit , ngel sakate ?

apo jan rrena kto ?!

Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Muslimanet ne U.S.S.R (ish Bashkimi Sovietik)
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-11-2008, 20:23
  2. Njė tezė greke: Problemi i ēamėve myslimanė
    Nga DYDRINAS nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-05-2006, 18:19
  3. Nektari I Vulosur I Xhennetit
    Nga Arrnubi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-04-2006, 10:47
  4. Qëndrimet e Perëndimit ndaj Islamit dhe mulimanëve
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-02-2006, 17:46
  5. SHBA deklaron: I forti te rreh dhe nuk te le te qash!
    Nga DeuS nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 20:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •