Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Valbona Selimllari
![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
une pervete shyqyr e kam gjertur fustanin dhe nuk e vras mendjen shume...dhe kur nuk e kisha gjet nuk e vrisja shume se ka fustane te bukur sa te duash vetem lek te kesh...shpresoj qe ta gej fustanin ajo goc sa me shpejt...se mos e kena dasmen me nji dit;-)
te geraldina sposa i kam par ne internet nuk me kan pelqyer fort me dy mendje dhe nuk e kam mare te asaj dhe pse e kisha mundsin po nuk me pelqyn...ka te bukura por per mua per tipin tim nuk kishe...kur ta kem ber dasmen do e fus dhe fustanin tim ketu ta shikoni;-)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 14-03-2009 mė 12:08
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Nuk ka gje me te bukur se nje fustan nuserie nga Eve of Milady, sidomos fustanet organza te saj. Edhe pse eshte shume e veshtire te gjesh nje fustan te sajin te tille ne me pak se $2,000, they are so worth it!
Ky i fundit njehere qenka shume i ekzagjeruar... megjithate ju goca... me ato cmime qe i paskeni aty i paskeni ultra fare... blijini menjehere se ketu di ju shkoje $500 vetem ti merrni me qera![]()
Krijoni Kontakt