FC Bayern Munchen eshte kampion i Gjermanise ne fuqi dhe pjesemarres ne 1/8.e pse ishte niveli i futbollit me i ulet kur lunte ne CL vetem nje skuader?
atehere futbolli ka qene me klasik dhe me me sense. sikur quhet ''liga e KAMPIONEVE'' kjo kupe apo jo?
s'shoh ndonje kampion une ne 8 pervec man u dhe portos . kjo skeme e ka dhjere fare rendesine e kesaj kupe , sepse ca ekipe i japin hakun e vertete si kampionatit e kupes se kampioneve , e ca ekipe u japin hapun vetem CL . a pse keshtu duhet te jete ne princip?
une prape me sa kam pare kupe kampionesh , smund te krahesoj ,per nga bukuria , ndeshjet qe kam pare kete 10 vjecar ne kupe kampionesh , apo me pare kur ishte vetem nje skuader ne te.
a ka mundesi ndonjeri te ma krahesoje finalen e 94 ne athine , me finalet e 10 vjecarit te fundit?
a ka mundesi njeri te ma krahesoje gjysem finalen ndermejt Crvena zvezdes me Bayerin e 91 , me gjysem-finalet e 10 vjeteve te fundit?
apo te me sjelli sikurse nje te vetme atmosfere te tille sikurse ajo ndeshje?
smundesh dot as ti e askush tjeter.
futbolli i vertet me zemer dhe me klas eshte lujt vetem atehere kur paraqitej nje skuadet e vetme. tani luhet me shume per lek , duke u mbrojt shumica e ekipeve ne zone te repsise si e si te kaloje nje faze tjeter ne kete kupe , which means, me shume lek ne xhepat e tyre.
futbolli i sotem e ka humb vleren e tij. por kete vleresim e ben vetem nje person qe i ka perjetuar te dyja periudhat. ca njerez se kan pase fatin ta jetojne nje gje te tille.
Krijoni Kontakt