Close

Rezultati i Sondazhit: Inter - Manchester United

Votues
53. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Fiton Inter

26 49.06%
  • Fiton Mancester United

27 50.94%
Faqja 19 prej 37 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 363
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Sulmi i interit ishte BYK.Te shpresojme se egziston ZOTI.

Se pari dua me dite prej teje si millanist cka je,ne cfar shkronjash jane ato posh qe i ke vendu,se nuk i njoh seriozisht e kam tregom,vetem mos me thuaj se jan greqisht se paksa ashtu me duken,dhe nese jan greqisht ste ngjajn.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Se pari dua me dite prej teje si millanist cka je,ne cfar shkronjash jane ato posh qe i ke vendu,se nuk i njoh seriozisht e kam tregom,vetem mos me thuaj se jan greqisht se paksa ashtu me duken,dhe nese jan greqisht ste ngjajn.
    Jam interist sa per info po nuk jam tifoz egzotik nga ata qe e bejne terkuz.Dhe nga ata qe fluturojne me presh ne By7he.Dhe s ta fishkelleu njeri ty.Sa persa i perket firmes 10 germa.
    E N C R Y P T I O N

Piss of tani.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlooD_VenoM : 24-02-2009 mė 18:45
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e Alex731
    Anėtarėsuar
    06-04-2007
    Postime
    540
    Lereni fjalet, Inter dhe perqendroheni ne ndeshjen e ardhshme, nuk ehste asgje 0-0, prandaj suksese ne ndeshjen tjeter dhe kualifikim ne 1/4finales.
    Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Ndeshje interesante sonte, nė pėrgjithėsi e barabartė si nga njėra anė ashtu edhe nga tjetra, por i favorizuar ėshtė Manchester.
    Sui generis

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    rendesi ka qe nuk hengrem gol cdo gje eshte e hapur per neshjen e e kthimit. atje ne duhet i gol

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Me kte rezultat Inter do e ket veshtire ne ndeshjen e kthimit , loja nuk ishte dicka per ta uruar edhe pse ne shume raste ka dominuar M.U.
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    do kete bo feste ky poru leshi kaqe barzoi interi. ahahahahahah

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Manchester UNITED ka pasur problem me mbrojtjen sepse nuk e ka pasur te kompletuar, ne ndeshje te medha duhen lojtar te medhnje, edhe per kete arsye Manchester nuk ariti te fitoj pasi qe nuk u dha shume ne sulme ashtu sic di te bej lojat, po megjithate nuk ka qen edhe keq sepse kemi pasur shum shanse te mira por nuk aritem ti shfrytezojm. Lirisht mund te them se ato qe e kan ndjekur lojen ne TV gjat pjeses se pare nuk aritem te shohim Van Der Sarin aspak sepse Inter nuk beri asnje gje.
    Mendoj se portierit te Interit do te ket problem disa net ne gjum me super gjuajtjet e Christiano Ronaldos.
    Shof ketu disa qe i urojn fat Interit ne ndeshjen e kthimit ne Angli dhe me bejn te qesh sepse ne Old Traford nuk do i ndihmoj Interit edhe nje Inter tjeter i njejt po te jet! per ndeshjen tjeter jam i sigurt se Manchester pak a shume do ja bej njejt si Romes.

Forza Manchester.
    Sui generis

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Ne ndeshjen e djeshme bindi me shume loja e Mancesterit, mbrojti, organizoi e kundersulmoi dhe pse rezultati ishte i barabarte... mendoj se tani qe humbi pike te rendesishme ne fushen e vet, Interi do e kete shume te veshtire te fitoje kunder Mancesterit ne Angli... dhe pse topi eshte i rrumbullaket e nuk i dihet...

Une jam pro kualifikimit te Mancesterit... meqe shume veta ketu flasin per eksperiencen ne Champions... Mancesteri e mund Interin se ka me teper eksperience dhe me teper kualifikime... te shohim sa do t'i ndihmoje Interistet ne ndeshjen e ardhshme etja dhe uria qe kane per champions.

Ps. Hmmmmmm po nuk u kualifikuat ketu sa vite i bie te kalojne... 50
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga milanistja_el : 25-02-2009 mė 04:27
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar Maska e outlaw_boy
    Anėtarėsuar
    17-03-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    33

Inter

Rezultati 0 - 0 nuk eshte dhe aq i keq sa duket per Interin sepse eshte shume e rendesishme qe te mos pesosh gol ne fushen tende dhe per ndeshjen e kthimit Inter del i kualifikuar me dy nga tre rezultate pra me fitore dhe me barazim me gola (pervec barazimit pa gola qe con ne shtese). Prandaj Inter i ka te gjitha shanset per t'u kualifikuar.

Forca Inter
    Imagination is intelligence having fun

Faqja 19 prej 37 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kombin shqiptar 7 milionėsh nė Ballkan e kanė mbuluar retė e zeza
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  2. Manchester United - Arsenal
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 06-05-2009, 01:45
  3. Manchester United - Porto
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 145
    Postimi i Fundit: 16-04-2009, 06:09
  4. Ngjarjet E Fundit Ne Kosove Ne Optiken E Ny Times!
    Nga Gege Toska nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-04-2004, 02:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •