SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlooD_VenoM : 24-02-2009 mė 18:45
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Lereni fjalet, Inter dhe perqendroheni ne ndeshjen e ardhshme, nuk ehste asgje 0-0, prandaj suksese ne ndeshjen tjeter dhe kualifikim ne 1/4finales.
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!
Ndeshje interesante sonte, nė pėrgjithėsi e barabartė si nga njėra anė ashtu edhe nga tjetra, por i favorizuar ėshtė Manchester.
Sui generis
rendesi ka qe nuk hengrem gol cdo gje eshte e hapur per neshjen e e kthimit. atje ne duhet i gol
Me kte rezultat Inter do e ket veshtire ne ndeshjen e kthimit , loja nuk ishte dicka per ta uruar edhe pse ne shume raste ka dominuar M.U.
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
do kete bo feste ky poru leshi kaqe barzoi interi. ahahahahahah
Manchester UNITED ka pasur problem me mbrojtjen sepse nuk e ka pasur te kompletuar, ne ndeshje te medha duhen lojtar te medhnje, edhe per kete arsye Manchester nuk ariti te fitoj pasi qe nuk u dha shume ne sulme ashtu sic di te bej lojat, po megjithate nuk ka qen edhe keq sepse kemi pasur shum shanse te mira por nuk aritem ti shfrytezojm. Lirisht mund te them se ato qe e kan ndjekur lojen ne TV gjat pjeses se pare nuk aritem te shohim Van Der Sarin aspak sepse Inter nuk beri asnje gje.
Mendoj se portierit te Interit do te ket problem disa net ne gjum me super gjuajtjet e Christiano Ronaldos.
Shof ketu disa qe i urojn fat Interit ne ndeshjen e kthimit ne Angli dhe me bejn te qesh sepse ne Old Traford nuk do i ndihmoj Interit edhe nje Inter tjeter i njejt po te jet! per ndeshjen tjeter jam i sigurt se Manchester pak a shume do ja bej njejt si Romes.
Forza Manchester.
Sui generis
Ne ndeshjen e djeshme bindi me shume loja e Mancesterit, mbrojti, organizoi e kundersulmoi dhe pse rezultati ishte i barabarte... mendoj se tani qe humbi pike te rendesishme ne fushen e vet, Interi do e kete shume te veshtire te fitoje kunder Mancesterit ne Angli... dhe pse topi eshte i rrumbullaket e nuk i dihet...
Une jam pro kualifikimit te Mancesterit... meqe shume veta ketu flasin per eksperiencen ne Champions... Mancesteri e mund Interin se ka me teper eksperience dhe me teper kualifikime... te shohim sa do t'i ndihmoje Interistet ne ndeshjen e ardhshme etja dhe uria qe kane per champions.
Ps. Hmmmmmm po nuk u kualifikuat ketu sa vite i bie te kalojne... 50![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga milanistja_el : 25-02-2009 mė 04:27
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Rezultati 0 - 0 nuk eshte dhe aq i keq sa duket per Interin sepse eshte shume e rendesishme qe te mos pesosh gol ne fushen tende dhe per ndeshjen e kthimit Inter del i kualifikuar me dy nga tre rezultate pra me fitore dhe me barazim me gola (pervec barazimit pa gola qe con ne shtese). Prandaj Inter i ka te gjitha shanset per t'u kualifikuar.
Forca Inter
Imagination is intelligence having fun
Krijoni Kontakt