Sigurisht qe po.
Rezultoi me nje varg te papriturash...
Qe i hoqi me sukses me te madh se antiviruset aktive te medha e te levduara si psh top 10 number one BitDefender etj; - pa nevoje ristartimi!
~~~~~~~~
Per ju qe keni krijuar shtekun per editimin e Hsot fajllit ju propozoj nje hap te metejme ne utilizimin e tij.
Editoni fushat e rrethuara ne menyre te ngjashme:
Dhe klikoni apply.
Tash e tutje mund ta aktivizoni edhe me tatkombinimin CTRL + ALT + H
Po deshet mund ta terhiqni, dhe ta leshoni ne "quick launch" (me maus). Dhe te beni te mundura dy menyra shtese te ekzekutimit. 1klik ne Q.L. 2klik ne desktop dhe kombinim tastiere.
Mund ta dergoni edhe ne "start" menune po deshet ... me rightclick ne taskbar \ Properties \ Advanced ...
dhe me copy paste ne folderin e hapur te behet edhe pjese e Start menuse...
Por : "cka eshte teper - teper eshte"![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Jo eshte tabela per editimin e shortcut properties.
Paskam harruar te jap hollesite si te hapet ky prompt. Right-click ne shtekun qe krijuat per editimin e Host file te dhene ne postimin e pare \ zgjidh "Properties" dhe do te dale nje tabele shume e ngjashme me kete qe shihet. Per te arritur efektin e spjeguar thjeshte shtoni apo editoni te dhenat e rrethuara ne ate tabele. [te dhenat per keboard shorcut "CTRL+ ALT+H" futen duke ndrydhur tastin H ne tastature.]
----------
Per cilin link behet fjale (se nuk kam dhene shume) dhe nuk e besoj? E provove ate anti-trojanin qe preferova, a jo?
Provoje - nuk do te zhgenjehesh.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Ate siten e kontrollova po adresa m'u duk shume e dyshimte. Gjithashtu di ka njerez ne biznes qe te fusin virus me qellim qe te shesin softwares qe i kane parapergatitur po vete.
Linku nuk me kujtohet, me mbaj mend qe nuk ishte ne temat kompjureike. Ishte nje nje nga temat e historise.
Une te them provoje [ndodhe qe nuk gjen asgje(!) por sepaku ndonje gabim ne ne "celesat e regjistrave" eshte e pamundur te mos gjeje],
Nuk e besoj! Une nuk dergoj linka qe nuk i kam hapyr vet e aq me pak nese i kam hapur dhe me kane rezultuar si adresa falso.Linku nuk me kujtohet, me mbaj mend qe nuk ishte ne temat kompjureike. Ishte nje nje nga temat e historise.
Aeneas Dardanus
Nga karantina:
Time Module Object Name Threat Action User Information
1/28/2009 6:47:45 AM IMON file http://lstate.biz/kiosk/?h=9a.0gi?89...40900000000170 a variant of Win32/Injector.HB trojan
Injorimi ne skedarin HOST eshte i domosdoshem dhe efektiv. Por serish ZoneAlaram, kur i bej scan kompjuterit nje here ne jave, me kap ndonjehere edhe ndonje ad nga BannerConnect.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Duhet te jete facebook. Ne fakt, ky clearswift m'i ka zhdukur fare reklamat e forumit, dhe vendi ne postimet perkatese me del i zbrazet, si postim bosh.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Krijoni Kontakt