Close
Faqja 66 prej 106 FillimFillim ... 1656646566676876 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 651 deri 660 prej 1055
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    itali/padova
    Postime
    38
    monitori eshte Philips 170C. Si thash edhe par (per P@R4nOi@C_LorD) driverin e ka instalu dhe agjornu direkt nga siti i Ndivia.
    I ka provu te gjith kombinimet e mundshem te risolicioneve dhe me te gjith eshte i njejti problem, si per disa lojra qe don risolucion te lart dhe si gjat karikimit te windowsit ( si rrjedhoj nuk mund te futem as ne bios e as ne "modalita provisoria" sepse nuk arrij te shoh asgje perveq tabel qe me kerkon te ndryshoj risolucionin.
    Rrofte Shqipnia etnike

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    shkodrani108 disa fjal sti kuptova ne italisht :S
    pasi thu se me driverat e kartes grafike i ke te fundit ateher provo edhe driverat e monitorit
    http://www.p4c.philips.com/files/1/1...00_dwv_eng.zip dhe bej nje restart,Por mendoj me shum ne problemin windows dhe gjithashtu edhe ne bios,
    Po arsyen pse ne bios nuk mund te hysh se kuptova

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    itali/padova
    Postime
    38
    Edge driverat e monitorit i kam provu por pa sukses. Ne bios futem por nuk shoh asgje sepse edhe kur jam ne bios me del e njejta tabel qe me kerkon te ndryshoj risolucionin. Kurse per windowsin nuk di se ca te them por mendoj se jo sepse e kam ri instalu windowsin por pa rezultat pozitiv
    Rrofte Shqipnia etnike

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Citim Postuar mė parė nga shkodrani108 Lexo Postimin
    Edge driverat e monitorit i kam provu por pa sukses. Ne bios futem por nuk shoh asgje sepse edhe kur jam ne bios me del e njejta tabel qe me kerkon te ndryshoj risolucionin. Kurse per windowsin nuk di se ca te them por mendoj se jo sepse e kam ri instalu windowsin por pa rezultat pozitiv
    Nuk e kuptoj si i ke provu driverat, si e ke provu reinstalimin windows, kur thua se monitori nuk te starton ne asnje menyr pra thu se as ne bios nuk arin te hapet !! nese ste kam kuptu gabim.Un mendova se vetem rezulucionin nuk mund ta ndryshosh,
    provo edhe keto, hiq nga rryma shtepizen,pra hic kabllen krejt dhe hic baterin qe esht brenda ne motherboard provo ndeze pa rrym kete beje pershkak se PC ben lirmin e disa kondenzatorve, kete e veren ne driten e vogel kur mund te ndezet per 1 sekond dhe provo hic karten grafike krejt dhe shiko a i punon cooleri bej te gjitha keto, dhe kthej krejt ne vend edhe pse smund te siguroj asgje sepse mund te jet problem vet te karta grafike ose motherboard.

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Citim Postuar mė parė nga P@R4nOi@C_LorD Lexo Postimin
    Besoj se problem driverash eshte!
    Instaloji dhe njiher ato me te cilet ke punuar mire.
    Fiks! Nese i ke drajverat origjinale te kartes grafike (nese perdor CD apo DVD origjinale te kompjuterit, duhet te ndodhen diku ne C) instaloji ato. Versionet me te fundit te drajverave per disa nga keto karta duket sikur hapin probleme.

Kjo faqe ketu liston ca nga versionet e drajverave, edhe ata te meparshmit. Sipas dikujt, versioni joproblematik mund te jete 94.24 (por kete duhet ta provosh vete).

Gjithe tė mirat

Karta grafike ATI apo nVidia?

Cila karte grafike eshte me e mire ajo ATI apo nVidia. Une jam me teper per nvidia dhe me duket e perkryer si karte por ka nga ata qe thojne qe ATI eshte shume me lart se nVidia per kete do doja mendimin tuaj dhe nese mundeni te tregoni per specifikat qe ka njera apo tjetra.

:::))))((((::: Maska e ai_shoku
    Anėtarėsuar
    03-08-2007
    Vendndodhja
    United States Of Albania
    Postime
    247
    Per mendimin tim nvidia eshte nr 1.

Nvidia per mendimin tim eshte me e mira por edhe ATI nuk eshte keq.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Un deri tani gforce kam perdorur dhe nuk e d per ATi-n.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Te dyjat te mira jane por prap mendoj se nvidia eshte me perpara se ati

Faqja 66 prej 106 FillimFillim ... 1656646566676876 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •