Hehe po luan rolin e shqiptarit ne kete mes allailja.
"Dirigjuesit" i kam thene te shkoje ne te semes prej kohesh dhe s'me intereson fare.
Qe kur u be Haxhi Qamili nacionalist?...lol
Shi ca magjypi arab qe i thot vetit shqiptar...
Hehe po luan rolin e shqiptarit ne kete mes allailja.
"Dirigjuesit" i kam thene te shkoje ne te semes prej kohesh dhe s'me intereson fare.
Qe kur u be Haxhi Qamili nacionalist?...lol
Shi ca magjypi arab qe i thot vetit shqiptar...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 11-01-2009 mė 08:13
Po, po... bijat e juaja po martohėn me grek-serb-e-Maqedon o white, tani tipat si ti vien dhe mbrojn interesat e gjysherve te tyre !
Te pengoj ? lol
Ja edhe hoxha "shqiptar" Sabdullah Bajrami
Ky eshte magjyp i paster...lol
Martesat ti kam lene ty me turq,sudanez,arab se jane vellezer te kombit tend islamik.Une se bej nje gje te tille.
Gjaku mbi te gjitha.
Ja prap magjypi...
Ky eshte edhe agresiv mer jahu...Pupupupu ca magjypi...lol
Ja c'fare kulture magjype.
Perate theme se kemi lejuar plehrat e botes te vijne ne trojet shqiptare...
Une edhe nese jam musliman, ndoshta jam i moderuar e jo si keta horrat ketu siper me ato mjekrra te shemtume, si ti them veti shqiptar ?
Une preferoj qe trupin tim te ma djegin ne furre posa te vdes dhe ate hirin le te ma gjuajne aty ku bashkohen dy Drinat, se sa te vije e te ma laje trupin ky talibani me ate mjekerr qe i thote veti shqiptar...
Turp o te pa ftyrė...
Zoti e shpetofte Kombin shqiptar !
Harrova te shtoja; dhe ate trupin tim le te ma djegin ne mes tePrishtines pasi qe jam nga kosova ne shenje proteste kunder ketyre talibanve...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kreksi : 11-01-2009 mė 09:03
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
e dini pse besimtaret mysliman majn mjekerr te gjate???,,
Sepse kan munges burrerie nuk jan burra,e me an te mjekrres duan te duken si burra.
Pse spo shkon tja tregosh ndonje muslimani burrerine pra?!!!
A ka ndonje qe ka qef tja tregoj apo tja thoj ne sy ndonje muslimani keto fyerje qe beni?!! Nese ndonje nga ju ndodhet ne Londer, le te vi dhe te mi thoj ne sy keto fjale se po skam per ta marr zvarre neper londer bij kurvash.
Apo e keni fjalen per burreri virtualiteti?!!!
.
epo me shqiptar si ty po qe se je i tille jan mushur burgjet e londres.ore cuditerisht si ka mundesi me juve nga njera an ju pelqen zoti juaj e nga ana tjeter doni te jetoni ne evrop:
pse zgjidhni evropen per qendrim ku aty nuk ju lidh asgje po shkoni ne vendin ku nuk i duan arbt fare.pale dhe mysliman e shqiptar ne mes te londres. po pervec se drogoheni shisni drog e dergoni goca shqiptare per prostitucion nuk shquheni per gje tjeter aty.fajin qe shume shqiptar familjar jan debuar nga ky shtet e kan ca plera si puna juaj qe nga njera an prishin imazhin e shqiperis me pislliqet qe ju beni e nga ana tjeter demtoni shqiptaret e shkrete qe shihen keq ne syrin e shteteve ku ata kan shkuar per fajin se nja dy apo tre skizofren shkojn e vjedhin e plackitin apo pse jo dhe te vrasin se ashtu ju udhezon zoti juaj mallkuar qofshi o funderinat e botes. e kuptuat tani se keni skaduar e po beni trazira ne te gjith boten ashtu sic ndodh rendomte ne kapitullimin e nje shteti.se sa poshte jeni kete po e tregon izraeli qe po ja u shkerdhen non;;;; arabve nje shtet i vogel po ju ben zbor e keni kuraje ju te ngrini ze ushhhhht ne arabi te gjith magjypat skizofrent e plerat e evropes qe i mban me buk e ja kthejn me gure atje shkoni ne shkretetire se truri juaj i shkret ate meriton plus qe perputhet me se miri me shkretetiren .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sulioti : 11-01-2009 mė 12:36
Sa per te folur nje here te vetme realisht , kur te vini ne Shqiperi tregojeni burrerine me ke t'ju dale rasti se do kini jo vetem nje a dy por te gjithe shtetin shqiptar qe di si t'i trajtoje talebanet .
Ne Shqiperi prandaj s'ka per te pas kurre terrorizem sepse zbulimi dhe evidentimi si dhe eliminimi qe ne lindje eshte nje prioritet duke ua ditur negativitetin qe perfaqson ndaj Shqiperise muxhaidini , si dhe per te treguar gjithashtu edhe zellin tone miqve tane perendimore.
Eshte diēka si lloj sporti kombetar ,
Ashtu siē hiqeshin qafe qente naten nga bashkia
Do thone miqte e kafsheve : Po pse ?
Po se jane zgjebarak e hapin semundje , si dhe prishin qetesine ,
Islamiket naive qe enderrojne per Shqiperi islamike le te zhgenjehen ...
Keshtu di shteti si te trajtoje proarabet ngaterrestare , per ne si shqiptare ata jane qen rruges , dhe shteti yni i trajton pa shume ceremonira . E kam degju vete si kerciste ēiftja ne mes te nates ndaj qenve te rruges si dhe keta antiamerikanet e shoqatave terroriste se si jane zhduk ne aksidente fatkeqe ose pa shkuar deri aty jane bere te urte duke e kap perpara mesazhin .
Arabofilet apo arabe te paster e kane pesuar ne Shqiperi kur e kane mbush kupen e kush te doje le ta provoje ne kurriz te vet se si funksionon , nejse lol
Kete mbrojtjen e vendit tim kundrejt islamit terrorist ndaj e shoh si forme qyfyresh e oratorie komike forumi.
Kalofshi mire si shqiptare te gjithe !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 11-01-2009 mė 12:50
Daniel OO,
po me jepni shpres, mirepo nje gje une se kuptoj ende, si lejon kjo fja islame nje hoxh apo je integrist te tille te dali para nje webkamere dhe te beje propagand, ani me ato mjekrra si lesh arapi mė..;me thuani a din kush se nga i marrin te ardhurat keta njerez, a punojne ndonje punė, prej nga jetojne qe te mbajne familjen, a lodhen keta njerz, a e dijne se ē'eshte ndjersa epuntorit apo jo, apo ndoshta se vetem propaganda antishqiptare i ushqen keta horra ?
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Krijoni Kontakt