Une kam dy cop Vodafone 527, dhe keto mi ka dhene puna. Nuk kam pasur shpenzime per celular, kan treguar zemergjeresi te madhe.
Une kam dy cop Vodafone 527, dhe keto mi ka dhene puna. Nuk kam pasur shpenzime per celular, kan treguar zemergjeresi te madhe.
Une duhet te kem celularin me te lodhur te forumit... Siemens C62 te 5vjetve me pare
Ama ishte shume fico kur doli :PPPPPPPPP
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Ja kshtu nje e kam une:
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Zëu_s : 06-01-2009 më 20:03
Un Perdor Nje Sony Erikson Po Me Mire Mos Te Kishin Dale Fare Se Me Sa Kam Lexuar Jan Shum Te Demshem Per Oragnizmin .po Me Duket Se Lexova Diku Se Kan Gjetur Nje Zgjidhje Per Kete Problem.
..hiq asnji ,,, nuk perdori ...
Ndryshuar për herë të fundit nga Hard_Style : 06-01-2009 më 20:22
besoj te gjithe u qe perdorni nokia jeni ne europe , se paska me shumice . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
e meqe hyra , kam kete . per text eshte purrfekt .
Une kam disa, por per momentin, meqe ma kerkon puna, e perdor kete "budallain" qe shihni me poshte:
E keqja eshte se s'na lejojne te futemi ne Forum, Facebook, e faqe tjera me kete. Vetem emailin e punes dhe telefonatat.
Kur te kthehem ne Tetove, dua ta blej kete telefon:
E ka dikush kete? C'mund te me thoni? A ka ndonje "difekt softuerik" apo funksionon mire?
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
nje gje nuk kuptoj me ju shqipot e europes , si mund te keni disa cells ? Se marr vesht , what's the point of having "disa" ?![]()
PINK
Behen "disa" sepse nje e kisha para 2 vitesh, me pas bleva nje para vitit te ri 2008 (u bene 2), me pas puna me dha nje Nokia (u bene 3) - I got promoted dhe me dhane BB. Tani me vete i kam 3. I perdor vetem 2. I treti ne valixhe - do e le ne shtepi kur te kthehem. Ne fakt dua te blej ate qe kam vene me siper... dhe te mbaj vetem ate dhe BB.
Une personalisht nuk eshte se i kam shume qejf, por puna me kerkon te kem kamere dixhitale, GPS, internet, e gjera te ngjashme. Tani ne vend qe te mbaj te gjitha keto me vete, nje smart phone mund t'i kryeje keto pune, prandaj - pse jo?!
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Krijoni Kontakt