Close
Faqja 616 prej 1135 FillimFillim ... 1165165666066146156166176186266667161116 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 6,151 deri 6,160 prej 11341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Belgjike
    Postime
    73
    hahah bora uje eshte .
    Po per retė ka shkruar? H2O-ja H2O ngelet

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Sepse nuk ka pare kurre debore me sy.
    Dhe kur dikush nuk di dicka, ai per ate nuk shkruan.
    Fatkeqsisht ketu ne forum ndodhe e kunderta. Mbi 80% te anetareve shkruajne pikerisht per gjerat qe nuk i dijne!
    Nė Palestin bie borė, Ne Liban, Libi e Siri ! Kur'ani famėlart pėrmend edhe ujėrat e detit tė cilat ndahėn nė fund t'Atlantikut, pėr provė qė Muhamedi a.s. kurr se ka par detin atlantik e aq me pak qe i ka kontrolluar fundin e detit, por kjo iu eshte shpallur nga Allahu, Zoti i Gjithėsis !

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Nuk thuhet as qe eshte uje , nuk permendet fare

Sikur te mos i njihej ekzistenca

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Mos deshe te na thuash qe Arabėt si tregtar te asaj kohe mos te kishin par kurr borė ?? :P hahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahaa

Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    A e sheh si e kundershtove vete veten si tregtar e jo prej Allahut por une nuk kam nevoje ta them .
    Perderisa nuk ka lene as zbulimet e hipokratit pa citu per te permend femijen ne barkun e nenes e meqe nuk le asgje shkencore qe ka qene e qe do te vije , thjesht me erdhi pak kureshtje per boren .

Pra Kurani famelart veper tregtaresh apo Allahu ?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    A e sheh si e kundershtove vete veten si tregtar e jo prej Allahut por une nuk kam nevoje ta them .
    Perderisa nuk ka lene as zbulimet e hipokratit pa citu per te permend femijen ne barkun e nenes e meqe nuk le asgje shkencore qe ka qene e qe do te vije , thjesht me erdhi pak kureshtje per boren .

Pra Kurani famelart veper tregtaresh apo Allahu ?
    Ti a fjal-lodrash po luan a ?

Arabėt jan popuj te lasht, kurse Allahu ėshtė Zot pra nėse nuk trurin aq te zvhilluar per ti dalluar keto dya, s'eshte dashur as pyetjen qe ta parashtrosh !

Ndoshta nė Kur'an nuk eshte permend, por bora eshte permend nė Hadithe !

Hadithėt jan fjalet e Pejgamberit. Do e gjej, dhe do e postoj kete hadith, histori, per deshmuar injorancėn tende.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    pyetja eshte: pse Allahu xhsh ne librin e ti te shenjte KURANIN permendi gjithcka per ceshtjet edhe me te imta te kesaj bote.por nuk e ka permendur askund BOREN. DHE NUK KA PERMENDUR SE SI ESHTE KRIJUAR BORA, PER CFARE ARSYE?????
    sepse nuk ka qen noiher n'europ,dhe gjuh te huaja nuk di ai,di vetem arabisht

Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Shiko se mos del Al-Boukhari me i zgjuar se Pejgameri pastaj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 16-12-2008 mė 09:59

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    po ai budalla qe ka shkru kuranin ka harru me shkrujt per boren se do e mos ja kishte nxjer nje histori edhe asajt sipas qefit qe i ka bere te tjerave.

ju jeni vertet per te ardh keq more musliman, i vetmi njerzim qe nuk ju don jane bashkfetaret tuaj qe akoma nuk ju kan mbeshtetur ne pavarsine e kosoves,edhe ju akoma flisni arabisht.
    ksajt i thojne futma se mpelqen se te kam mik.
    jeni te pa par
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Raporton Abu Hurajra (Allahu e mėshiroft) qė I Dėrguari i Allahut (Paqja dhe mėshira e Allahut qoft mbi tė) mbante njė qetėsi, pushimi, (pėr njė moment tė shkurtėr) mbrenda tekbirit dhe recitimit tė Kur'anit. E pyeta pse kėte pushim, dhe ai mu pėrgjigje :

"E lusė Allahun me kėto fjalė : "O Zoti Im, mė pastro mua nga mėkatėt e mia sikurse pastrohėt pishqiri i bardhė nga llomi i saj, O Zoti Im, mė pastro mua nga mėkatėt e mia me ujė, borė dhe breshėr "

ps: Siq shihėt, jo vetėm borėn, por edhe breshėrin e pėrmend ! Dhe aludimi qė kinse Profeti a.s. nuk ka par borė, pra nuk e ka permend nuk zė vend !

Allahu ėshtė mė i Madhi !

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •