Ky Ramosi eshte ai qe e perzune prej Tottenhemit per sukseset qe i kishte me ekipin?
Ky Ramosi eshte ai qe e perzune prej Tottenhemit per sukseset qe i kishte me ekipin?
Mancini do ta kishte fituar barcen,do ta ntrashte kurbanin per nje nate haha.
Deshiroj te korni fitore edhe pse me mungesa te teperta jame anti Barcelon.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Ky trajneri i ri direkt ne lojen e pare dote humb 4 me 0pervec se Fabio Capello-s ne Real num mund te korr sukses asnje trajner tjeter.
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
I njeti berllog eshte ene ky ... ne Totenham gje s'beri.. po as ne Real madrid sdo te bej gje te hajrit pervec se do na lej ene neve sikur Milanin vitin tjeter te luajm ne UEFA Cup!
niemand
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
goldo, ndaje mendjen tani! Ēdo bėje Reali kundėr Barcės?
(Reali do fitojė atė qė fiton nusja natėn e parė nė CAMP NOU tė Shtunėn)
Tė kam thėnė re, mos u shtyni kundėr NATO-s (Barcelonės, se jemi tė fortė sikur NATO) hahahaha.
P.S
Ta gėzoni trajnerin e ri o tifozėt e Realit, e ja pafshi hajrin!
(Edhe ky Juande Ramos nuk do ta mbėrije fundin e kampionatit, vitin tjetėr Reali prap me trajner tė ri lol).
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 09-12-2008 mė 15:35
Se prita qė posaēėrisht Ramos do tė ishte trajner i ardhshėm i Realit, mendoja nė njė transferim tė ndonjė trajneri tjetėr mė tė suksesshem se ky, kur dihet 2 skuadrat e fundit qė i udhėheqi ky e pėrzunė pėr shkak tė punės sė keqe qė bėnte dhe rezultatet negative.
Sui generis
Juande Ramos eshte strateg i mire, besoj se reali pas pushimit dimror do te kthehet ne forme.
lol, vallahi mė mirė tė jesh me Getafen se me Realin.
P.S
Une t'kom tregu ty me kė me u bo,(dhe s'ta nin pėr humbje :P) po ti s'do! C'tė them unė.![]()
#VamosArgentina
Perfundimisht tek reali nuk e ka fajin traineri.
Reali ka pasur dhe shume demtime te rendesishme si snaider, robben, nistelroy etj etj. Nuk ke ci ben kur ke gjysmen e ekipit te demtuar. Faji eshte dhe merkato e dobet qe ka bere reali kete vit. Sic e kam permend dhe ne nje teme tjeter, robihno sduhej larguar nga reali. Ishte ujk dhe mbetet, por reali gjithmone ska dit te beje merkato te bukur, pervec se di te hedhe lek me thase.
Shnet e tmira.
P.S : Ramosi ka per te ec. Eshte shume e veshtire te drejtosh nje ekip anglez, ndaj dhe tottenhami s`eci.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Krijoni Kontakt