Titulli asht palidhje. Mendova se naj grue e etun për seks, ose naj homoseksual e ka xhvesh e ka përdhunue. Ka mundur të shkruhet "rrahet Kryetari.....", dhe jo "përdhunohet".
Titulli asht palidhje. Mendova se naj grue e etun për seks, ose naj homoseksual e ka xhvesh e ka përdhunue. Ka mundur të shkruhet "rrahet Kryetari.....", dhe jo "përdhunohet".
Po ne fakt ishte kandidat per deputet ne parlament ne radhet e ORAs(dhe jo i AKRs siq thash me heret),dhe madje Bashkesia Islame e kishte perjashtuer kete ,per shkak te thyrjes se rregullores qe sanksionon anetaret e ketij insitiucioni ne rast pjesmarrje ne Politike.
Dhe madje kam pasur rastin te diskutoj me nxenesit e tij ,dhe vlersimet e nexenesve per kete person ,nuk me lenin mbresa ,thoshin qe eshte shume kontraverz dhe mjaft jo serioz ne punen e tij.
keshtu qe nuk do quditesha nese me pare do kisha menduar se do perfundonte ne nje gjendje te tille.
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Ky ja fut kot per mendimin tim , as vet nuk e din se kush e ka rreh dhe e akuzon ate ose ate, ku e merr ky te drejten te akuzoj persona pa kurfar baze kur as vet nuk e di se kush tek . Me e keqja eshte ketu kur akuzat behen edhe nepermjet mejteve te informimit dhe nese del e kunderta nga organet e hetuesis ky meriton nje "dajak" te mire siq themi sepse po akuzon njerez pa kurfar baze ose le te mirren organet kompetente me te se kerkush nuk lejon te akuzohesh pa kurfar baze gjithashtu nese del e kunderta meriton shkarkim nga qdo pozit qe e ka .
Arsyet mund te jene te shumllojta por ky as vet nuk po e dijka i shkreti se per qka e kane rreh . Shtrohet pyetja a e meritojn shum nga ta ? Sipas mendimit tim po . Jo vetem keta por edhe nga politikanet e meritojn por sa do te duroj ky popull me ta veq nje Zot e di .
Me e mira eshte te priten lajmet se qfare do te thojn organet e hetuesis e jo te akuzohen njerezit pa kurfar baza .Ndoshta dhe ka tendenca te tjera ketu . Me kalimin e kohes do te zbardhen gjerat . Per personin e rrahur ne fjal s kam qfare te them nuk e njoh , s di shum per te .
Ju pershendes
Ndryshuar për herë të fundit nga eldonel : 04-12-2008 më 16:05
KOSOVA E MADHE
Gallat gallat spo meret vesh ca bohet,po rifen me njoni tjetri,po tregojn cfar lloj feje jan...
Krijoni Kontakt