Close
Faqja 36 prej 51 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 510
    i/e regjistruar Maska e rotullusi
    Anėtarėsuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Citim Postuar mė parė nga Davius Lexo Postimin
    Edhe pėrkundėr fondit tė vogėl tė futbollistėve cilėsorė dhe lojėrave kėtė sezon ''ngrohtė-ftohtė'', klubi mbretėror momentalisht ka njė situatė tė mirė, duke u kualifikuar nė raundin tjetėr nė CH.L. dhe duke mbajtur vendin e dytė nė Kampionatin Spanjoll, vetėm 3 pikė larg kreut. Po tė vazhdohet me kėtė ritėm, jam i bindur se sukseset nuk do tė mungojnė.

Situate te mire e quan ti KATANDINE e REALIT te shushterit??

Hallall.....

Ju jeni bere gabimisht tifoza te Realit , nuk e keni idene se te c'far klubi jeni tifoza....

Ti e quan situate te mire gjendjen ne grup ? mbas 5 ndeshjes mezi arite te maresh 9 pike ? E quan situate te mire 2 humbjet me Juventus ?? Apo quan situate te mire fitoren e fundit ne kampionat ???

Reali ne kto momente eshte ne nje nga momentet me dobeta te historise se tij, shusteri mijatoVICI dhe presidenti jane kriminela dhe duhet te largohen sa me pare se ndryshe do QESHI FSHATI ME REALIN PRAP KTE VIT .......

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Rotullusi,

Ngadalė djali mirė, ngadalė, mere pak veten me tė mirė. Reali i Madridit ka pasur edhe situata shumė mė tė rėnda se kjo, kur kishte 4-5 vite pa marrė asnjė trofe, ku e katandisshin ekipe si Zaragosa apo Recreativo 6:0 apo 3:0 nė mes tė Madridit.... etj, etj. Tė jesh nė vendin e dytė nė Spanjė dhe tė jesh i kualifikuar nė raundin e dytė nė CH.L. me kėtė fond tė vogėl lojtarėsh qė ka nė dispozicion gjermani, ėshtė pėr ēmim Nobėl, zotrote! Por, nejse, unė sa e kam jorganin i shtri kėmbėt, unė e shoh se sa kapacitet ka Reali dhe aq i hidhėrohem apo gėzohem, ndėrsa ju qė pritni se Reali kėtė vit tė bėj ēudira, do tė keni fatin e tifozėve tė Barcelonės qė zakonisht shohin ėndrra me sy hapur.
    My silence doesn't mean I am gone!

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Rotullusi,

Edhe nje gje te shtoj une , po te ishe ti me i menēur se Schuster do te ishe tashme trajner i Realit , e jo vetem nje kritik qe shkruan kot dhe vetem kot.

Real Madrid 4 EVER
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    BATE Borisov 0-1 Real Madrid
    Raul 7'

Real Madrid : Casillas - Torres, Sergio Ramos, Pepe, Heinze - Sneijder , Gago, Drenthe , Guti (Van Der Vaart) - Raul (Javi Garcia) , Saviola (Bueno)

Bate Borisov : Veremko - Khagush , Sosnovski , Yurevich , Kryvets - Volodko (Sivakov) Likhtarovich (Skavysh) , Stasevich (Nekhaychik) , Kazantsev - Bliznyuk , Vitali Rodionov

Kartona te verdhė : Khagush , Sosnovski , Bliznyuk - Torres , Heinze

Goli i Raul Gonzalez :

SPECIAL ONE

RAUL # 7

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Edhe pse lojen nuk kam mund ta shoh.. ( Premiera ) probleme ma haha .. urime fitoren gjith tifozve te realit dhe .. shpresojm qe edhe ne te ardhmen te vazhdojm me fitore :-)

Ajo qe me intereson po ofrohet .. ndeshja e madhe me Barcen :-) .. aty dueht tregohet forca..

niemand
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Anėtarėsuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    [QUOTE=The.ReaL;2087588]Rotullusi,

Edhe nje gje te shtoj une , po te ishe ti me i menēur se Schuster do te ishe tashme trajner i Realit , e jo vetem nje kritik qe shkruan kot dhe vetem kot.

Real Madrid 4 EVER [/QUO

U mendove shume per kte qe shtove ???

Mesa duket spaske fjet mbrem fare , qenke menduar per te me cituar ....Si kritik qe jam , te keshilloj , neteve te flesh ca djalosh , qe te ritesh , jo ne moshe jo, por ne menyren e te LLOGJIKUARIT .....

Une saper dijeni au kam treguar me fakte KRIMET e shushko shusterit

Anėtarėsuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Citim Postuar mė parė nga Davius Lexo Postimin
    Rotullusi,

Ngadalė djali mirė, ngadalė, mere pak veten me tė mirė. Reali i Madridit ka pasur edhe situata shumė mė tė rėnda se kjo, kur kishte 4-5 vite pa marrė asnjė trofe, ku e katandisshin ekipe si Zaragosa apo Recreativo 6:0 apo 3:0 nė mes tė Madridit.... etj, etj. Tė jesh nė vendin e dytė nė Spanjė dhe tė jesh i kualifikuar nė raundin e dytė nė CH.L. me kėtė fond tė vogėl lojtarėsh qė ka nė dispozicion gjermani, ėshtė pėr ēmim Nobėl, zotrote! Por, nejse, unė sa e kam jorganin i shtri kėmbėt, unė e shoh se sa kapacitet ka Reali dhe aq i hidhėrohem apo gėzohem, ndėrsa ju qė pritni se Reali kėtė vit tė bėj ēudira, do tė keni fatin e tifozėve tė Barcelonės qė zakonisht shohin ėndrra me sy hapur.
    Pikerisht ktu eshte ndryshimi , se ne ato 4-5 vite qe smorem gje, Reali bente loje sesa tani, Reali dhe ne dite e tij me te keqija ka luajtur shume her me mir se sot ...

Ate 6:0 nga e nxore ? Ca viti i perket ?? Se i hodha nje sy historikut , dhe nuk e gjeta.....

Cudira une nuk pres nga Reali i shushkos , dhe saper cmimin nobel ja dakort qe e meriton , por per KRIMET ndaj Realit..............

Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Mua mos me thuaj mua djalosh , kur ti je ende duke pirė qumshtin e nenes dhe mos shkruaj ketu fjale te urta popullore thuajse ne nuk dimė shqip.

Ndersa ai rezultat ishte Zaragoza 6-1 Real Madrid ishte zhvilluar me 8 Shkurt 2006 per Copa del Rey.
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Anėtarėsuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Qumshtin e nenes kam ca dekada qe eka lene , saper fjalet e urta popullore, ndaj i ka nxjere populli qe ne ti perdorim ......

Bukur bukur , tani u be 6-1 rezultati eeee?? Ne Madrid ishte ??? dukesh dukesh ca tifozi je .......

Nuk eshte turp te humbasesh nga nje ekip si Saragoza ne ate vit , u beri zbor te gjithve , apo ishte rastesi?? Ne nje ndeshje gjithcka mund te ndodhi , dhe po te shofesh ndeshjen e kthimit Reali duhet te kishte fituar 8-0 me Zaragozen qe ate vit bente spektakel...Ato ndeshje te Realit SHUSHKUA shushter me blerjet qe beri ,as ne endrat me te keqija te tijat nuk mund ti realizoi .....

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Getafe po udheheq 2-1, golin e dyt casilas u tregu si nje amator.

Faqja 36 prej 51 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. FC Real Madrid
    Nga Fittox nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 499
    Postimi i Fundit: 27-08-2009, 18:21
  2. PRIMERA DIVISION 2006/07 - (FC Real Madrid - kampion)
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 217
    Postimi i Fundit: 17-06-2007, 21:16
  3. BAYERN MUNCHEN kualifikohet
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 164
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 18:41
  4. Fotomodelet e dobėta pėrjashtohen nė Madrid
    Nga Fiori nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-09-2006, 13:56
  5. Himni i ekipit.
    Nga bayern nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 28-01-2006, 20:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •