N' finale te Das Supertalet jane dy Shqipėtar Vannesa Krasniqi dhe Duri Krasniqi , finalja do te mbahet mbas dy jave .
Duri Krasniqi
Vannesa Krasniqi
N' finale te Das Supertalet jane dy Shqipėtar Vannesa Krasniqi dhe Duri Krasniqi , finalja do te mbahet mbas dy jave .
Duri Krasniqi
Vannesa Krasniqi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga visari9 : 16-11-2008 mė 07:25
1.Arsenal
20.Tottenham
po e forta ishte
se prezantusi thoshte
vanesa krasniqi kurse per durin
duri krasniki
i lumte ketyre dy talenteve se na nderuan
ishalla vanesa do e tregoje ne finale veten se eshte shqiptare se duri e tregoi nje gje te tille
teksa bohlen tha djali nga kosova
JO SEKS PARA MARTESE
Ishte edhe ai djali 10-11 vjeqar nga austria (Duri Krasniqi) qe shkoj poashtu ne finale, te cilin kur e prezantuan treguan qe familja e tije ishin larguar nga Kosova gjat luftes, duke sjellur pamje nga lufta e kosoves. Pastaj kemi edhe Luan Krasniqin qe eshte shum i njoftur ne Gjermani, dua te them qe mbiemri Krasniqi eshte bere me heret shum i njoftur ne Gjermani, dhe gjermanet nuk hajne kasht ... po t'kallxon mbiemri se prej nga eshte. Megjithse nuk do te ishte keq nese Vanesa do ta permendete qe eshte Shqiptare.
Besa me duket qe edhe ato dy motrat qe kendonin ishin gjysemshqiptare, se separi here kur kan kenduar kishin treguar qe jan shqiptare (apo gjysemshqiptare) dhe gjithnje visheshin kuq e zi.
Nga qindra konkurrent ne emisionit e famshem gjerman "Gjermania kerkon Supertalentin" shkuan ne finale dy Shqiptar. Por Vanesa kendonte padyshim me mire, ajo eshte me t'vertet nje supertalent ne kendim.
Mua me erdhi shum gjynah nga Duri Krasniqi qe e keqkuptoj aty ne fund dhe filloj te qaje.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 16-11-2008 mė 10:47
Per keto dyja e kam fjalen, edhe keto dyja ishin shqiptare (apo gjysemshqiptare) qe shkuan deri ne gjysemfinale.
ju falet aja Durit pasi qe ėshtė shume i ri . Mua nuk po me pelqejnė disa gjeste te Vanesės .
Zėu_s : ky emisioni Das Supertalent kishte qenė i populluar me Shqipėtar , une kam pare nje djal tjeter Shqipėtar me maicėn ''Bac U Kry'' ai me grupin e tije me duket se vallzonte .
1.Arsenal
20.Tottenham
Vanesses u uroj suksese edhe me tutje, se vertet eshte nje super talent.
Suksese Vanesa!!!
!Gjeja me e mire dhe me e keqe e njeriut eshte gjuha!
Krijoni Kontakt