Close
Faqja 561 prej 1135 FillimFillim ... 614615115515595605615625635716116611061 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 5,601 deri 5,610 prej 11341
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Nuk eshte Shenje e mire, kjo per ty
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    E di lol.She is like an angel
    Po e mori vesh dikush per kete postim me vrau fare

MusLiman El-Hamduli-Lah
    Anėtarėsuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    Kur'an 19:32 Muhammedi: Me ka bere te miresjellshem ndaj nenes sime, e nuk me ka bere krye larte e as te padegjueshem.||Bible Gjoni 2:4 Jezui iu pergjegj Marise: Grua, se cdo bej une, eshte puna ime jo e puna jote?
    Postime
    111
    ju pershendes...
    Zoti i madherishem e krioj njeriun te dobet, e krioj te varur, pra zemra e njeriut ka nevoj per adhurim, njeriu lind zhvillohet dhe rritet, bindjet fillojn te krijohen ne mendje, dhe fiLLon gjithsecili te adhuroj dicka, pra adhurimi mund te jet edhe ne nje person, edhe ne ndonje gje te krijuar nga vet njeriu, mirepo adhurimi i vertet eshte ta Adhurosh vetem Zotin e madherishem, ky eshte adhurimi i vertet.
    Mirepo per ta arrit kete adhurim te vertet te duhet bindje, bindje e fort, e per ta fitu kete bindje duhet me i ndjek mesimet e Zotit te madherishem qe i Solli ne tok, e kjo eshte FEJA, pra per me e adhuru Zotin e madherishem ashtu si duhet duhet ta ndjekesh fen(fesimet e Zotit).
    Shume njerez duke menduar qe keto mesime qe i kemi sot te mesim besimit fetar, jan te gabuara filluan te shpikin fjal ligje DOGMA te ndryshme per ti fut njerezit ne nje besim tjeter... mirepo nuk arriten te bejn asgje ka shume sekte te ndryshme qe nuk perbejne asgje perveq se shume nje perqindje te vogeL.

Pra mendimi Im eshte qe te i Besosh Zotit: qe nuk ka lind, as nuk vdes, qe nuk ka nevoj per askend e qe ne kemi nevoj per te, nuk lodhet dhe nuk pushon, qe eshte i perhershem e qe te gjith te tjeret jane te perkoheshem, un mendoj qe duhet te ndjekesh FEN e Vetme te Zbritur. PO DUHET TE KETE FE
    Jezusi:
    "Unė jam i dėrguar vetėm te delet e humbura tė shtėpisė sė Izraelit."(Mateu15:24)

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Feja ishte ajo qe iu kundervye Sistemit te Jetes se Lakuriqit dhe Qenit Endacak

Kush nuk do fe le te zgjedh sistemet e lartėpermendura
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Feja ishte ajo qe iu kundervye Sistemit te Jetes se Lakuriqit dhe Qenit Endacak

Kush nuk do fe le te zgjedh sistemet e lartėpermendura
    Dalengadale do te kthehesh dhe ti ne rrugen e agnisticizmit.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Me shijen time s ke te krahasuar.Eshte me e mire e imja.Nje engjell vezullues

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Balte pa dhe?
    A ke pare ndonjehere arab me sy?

Tashti pyetja per ty...
    Po pyetja ime ishte konkrete per ju qe mesoni dhe e njihni, pra a dinte Perendia se ēka do te ndodhte me boten? A dinte se nje dite do te kete avione, makina, internet, tv,............?
    ..po e shtoj edhe nje. Po se paku per bicikleten a e kishte parapare? A shkruan ne Kuran per keto se jam munduar ti dekodoj por sja kam arritur?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e THOTI
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    123
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    A ke pare ndonjehere arab me sy?

Tashti pyetja per ty.....po e shtoj edhe nje. Po se paku per bicikleten a e kishte parapare? A shkruan ne Kuran per keto se jam munduar ti dekodoj por sja kam arritur?
    Dijetaret jan ata te cilet mund te pergjigjen, ata te cilet kan perfunduar studimet ne fene islame.
    Ne nuk kemi kompetenca per tu pergjigjur ne keto pyetje andaj te keshilloj te takohesh me ndonje dijetar te njohur ne lemine e islamit dhe konkretisht ata qe kan studjuar kuranin dhe kan doktorruar ne ate drejtim, ose ta lexosh vete kuranin.

Me t'mira
    THOTI

i/e regjistruar Maska e THOTI
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    123
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Une pyeta dhe mundesisht kerkova pergjigje. Une kam kerkuar te njoh Perendine dhe me ka thene qe duhet te pres radhen. Po pyetja ime ishte konkrete per ju qe mesoni dhe e njihni, pra a dinte Perendia se ēka do te ndodhte me boten? A dinte se nje dite do te kete avione, makina, internet, tv,............?
    Pa dyshim i nderuar Perendia i din te gjitha eshte i gjithedishem.

Pa dyshim ai i din te gjitha e din se qka do te ndodh me boten ai e din se cili prej nesh do te shkoj ne parajs edhe cili ne ferr, ai e din se cili prej nesh do te vdes si besimtare e cili si jo besimtar ai e din se qka fshihet ne zemrat tona thjesht eshte i GJITHEDITURI ME I MENQURI I PERSOSURI....

MusLiman El-Hamduli-Lah
    Anėtarėsuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    Kur'an 19:32 Muhammedi: Me ka bere te miresjellshem ndaj nenes sime, e nuk me ka bere krye larte e as te padegjueshem.||Bible Gjoni 2:4 Jezui iu pergjegj Marise: Grua, se cdo bej une, eshte puna ime jo e puna jote?
    Postime
    111
    PO po All-llahu ka dite per gjdo gje qe ka per te ardh TOKE All-llahu s.w.t e ka dite per gjdo gje qe ka per tu arritur nga njerzit.
    Jezusi:
    "Unė jam i dėrguar vetėm te delet e humbura tė shtėpisė sė Izraelit."(Mateu15:24)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •