Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 83
    i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar mė parė nga flory80 Lexo Postimin
    Shqiptarėt janė pijanecė!
    Historikisht burrėria e Shqiptarit tregohej nėpėrmjet tė pirit nėpėr dasma dhe gėzime familjare kėshtu qė ka ndikuar shumė nė formimin e brezave.
    Pastaj dhe papunėsia ka ndikimin e vet kėtu, kėshtu qė ngelėn burrat nė klub gjithė ditėn
    Pika qė su bie p

te pakten rrin gjith diten ne klube nuk i trradhetojne grate

po pika i ka ran dhe si ka ba efekt

PS: flora82 dhe suara seshte vend per muabet te shkallet ktu (:

jeni dhe gra te moshuara skeni turp {plaka}

Cpata un qe lash shishen e rakis tek shkallet kur hyna n'shpi :Ppppp
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 04-11-2008 mė 17:35
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Ja maqedonia si lufton pirjen e alkoolit .

Shitja e alkoolit vetėm me liēencė

Pijet alkoolike prej sot ne Maqedoni shiten vetėm nė objekte tė liēencuara tregtare edhe atė prej orės 6 deri nė ora 19, leja kushton 20 mijė denarė dhe vlen dy vjet.
    Prej sot ndalohet shitja e pijeve alkoolike (duke pėrfshirė edhe verėn dhe birrėn) nėpėr shitore nė pėrbėrje tė pompave tė benzinės, tregjeve tė gjelbėrta dhe kioskėve.

Nėse Inspektorati shtetėror i tregut vertėton se bėhet shitja e pijeve alkoolike nė kundėrshtim me ligjin, aty pėr aty do tė shqiptojė ndalesė pėr punė prej 7 ditėve pėr tregtarė-personat fizik, gjegjėsisht 15 ditė pėr tregtarė-persona juridik dhe do t'i konfiskojė pijet alkoolike.

Pėr kėtė kundėrvajtje parashihen edhe gjoba deri nė pesė mijė euro pėr personin juridik, 600 pėr personin pėrgjegjės, 400 euro pėr person zyrtar dhe 500 euro pėr person fizik.

Kufizohet shitja e alkoolit nė Gjermani

Si pasojė e numrit tė madh tė krimeve tė kryera kryesisht nga tė rinjtė nėn ndikimin e alkoolit, landi (njėsia federale) i Baden-Wurttembergut kufizoi shitjen e alkoolit nė kėtė vend

Sipas ligjit lidhur me ndalimin e alkoolit, ndalohet shitja e alkoolit nėpėr bufetė, stacionet e benzinės dhe nėpėr supermarkete nga orė 22:00 deri mė 05:00.

Statistikat e vitit 2007 tregojnė se 35% tė kryesve tė krimeve nėn moshėn 21 vjeēare janė nėn ndikimin e alkoolit. Ndėrsa nė landet Bavyera dhe Saksonjė kjo shifėr ėshtė afro 50%.

Sa me larg alkoolit shqipe , se asht i damshem , nuk esht burreri alkooli . Ne i njofim ushtaret serb e rus , te cilet para se te shkojn ne front pijn alkool , po sjan ato burra , ne ket gjendje vrasin femijet dhe dhunojn femrat dhe ne ket gjendje humbin koken.

A jan shqiptaret pijaneca, apo nuk kan pune tjeter
    Jo shqiptaret nuk jan pijaneca , un ne jeten time skam arrit me i pa ndonje shqiptari ne shpi shishe te alkoolit. ( flas per ato qe i kam vizitu un) .
    "Askush nuk ėshtė aq i verbėr , se sa ai i cili nuk dėshiron tė shohė"

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

plaka si flaka (ec e quaji gjyshe pastaj), mjaft tu preket nderi i "familijes" dhe
    shif si marrin flake

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-06-2005
    Postime
    360
    Shume njerez ne shqiperi mbas hyrjes se demokracis kane vdeke ne moshen 50-60 vjec ndoshta edhe ma te rinje, per mendimin tim pijet ndikuan shume , pije te berziera me cdo lloj gjeje per ta bere te forte e per te fituar sa me shume. Vdiq filani e la zemra ,vdiq nje tjeter e la zemra, shqiptaret po na dalin me smunje zemre, jo pine pije te pa kontrolluar. Pse shteti nuk don me dit se cfar pine njerezit, shteti don qe njerezit te pin se kshtu harrojne ti kerkojne llogari.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,775
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Ne shqiperi pune ka plot perderisa kemi te bejme me nje shtet te ri qe eshte akoma duke u formuar, por puna eshte se nje pjese e mire e burrave jane dembele e mbahen ne kurriz te gruas ose punojne sa per t'u ushqyer e pjesen tjeter per t'u argetuar.
    Jam shume dakort me shprehjen pijaneca sepse te pakten ne Elbasan jane te panumerueshem, madje fillojne me pijen qe femije 13-14 vjec, qe s'ka gje me te keqe.
    Shpresojme e ndryshoje me kalimin e kohes, sidoqofte nuk eshte fenomen qe do zhduket fare sepse pijaneca fatkeqesisht ka kudo.

p. s pijanec=njeri pa mendje:S
    sic duket pin kur te shofin.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,775
    Citim Postuar mė parė nga detiad Lexo Postimin
    Shume njerez ne shqiperi mbas hyrjes se demokracis kane vdeke ne moshen 50-60 vjec ndoshta edhe ma te rinje, per mendimin tim pijet ndikuan shume , pije te berziera me cdo lloj gjeje per ta bere te forte e per te fituar sa me shume. Vdiq filani e la zemra ,vdiq nje tjeter e la zemra, shqiptaret po na dalin me smunje zemre, jo pine pije te pa kontrolluar. Pse shteti nuk don me dit se cfar pine njerezit, shteti don qe njerezit te pin se kshtu harrojne ti kerkojne llogari.
    Kush pin sic duket ka ndonje pun,po kush shef se sa pin te tjeret!,paguhet?.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga BaBa Lexo Postimin
    te pakten rrin gjith diten ne klube nuk i trradhetojne grate

po pika i ka ran dhe si ka ba efekt

PS: flora82 dhe suara seshte vend per muabet te shkallet ktu (:

Cpata un qe lash shishen e rakis tek shkallet kur hyna n'shpi :Ppppp
    ē'fare turpi kam bere une ketu sipas teje ? pikerisht se jemi ''plaka'' pak me shume respekt.mendoj se une te kam respektuar ,edhe pse je me i vogel ,ta dish qe une nuk ngacmoj njeri keshtu kot ,i kam aq tru.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    ē'fare turpi kam bere une ketu sipas teje ? pikerisht se jemi ''plaka'' pak me shume respekt.mendoj se une te kam respektuar ,edhe pse je me i vogel ,ta dish qe une nuk ngacmoj njeri keshtu kot ,i kam aq tru.
    Edhe kush fitoj nga plakat?
    Ps.dhe mos hapni tema rakie pa mu.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    ne shqiperi njerzit skane c'te bejne tjeter, vetem klubeve i shikon,kush nje kafe, e kush nje raki
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Nuk gjak spara e kemi te jemi pijaneca. Po ckam pare un te gjithe ata qe pijne kan nje hall apo nje brenge....shume pak pijaneca pijne nga qejfi apo nga qe skan cte bejne.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Maqedonia e Republikat e liliputanveve shqiptare
    Nga ngutu=ngadal nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-04-2009, 19:12
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Forumi Mysliman: Presidenti Moisiu ka fyer ndjenjat tona
    Nga Davius nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 88
    Postimi i Fundit: 30-11-2005, 16:53
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeēarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •