Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
del piero eshte i madh si futbollist dhe duhet respektuar er lojen e tij. gjithmon ka pasur vazhdueshmeri ne lojen e tij.
respekte!
vari leshte
Thjesht mund ta quash nje shkop magjik i cili ti ploteson deshiratnga te duash te shenon gol
![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
I <3333333 him
Del Piero eshte arsyja qe me pelqen Juventus!
Ľųŧ ļŋ Ťħųūġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
Del Piero nr.1
Eshte njeri nder me te miret te te gjitha koherave ne boten e footballit.
Duhet te jemi krenare qe e kemi CAPITEN.
“Del Piero is like wine, the more it ages, the better it gets.”
Grande Alessandro Del Piero!!!! King of Juventus!!!
Forza JUVENTUS - FoRza DeL PieRo
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bessycool : 02-11-2008 mė 13:32
I will always remember the girl next door .........!
Tė flasėsh keq pėr Del Pieron do tė thotė qė nuk ke lidhje me futbollit nė asnjė aspekt, kėtė e them jo sepse jam tifoz i Juves, por sepse realiteti ėshtėa ashtu dhe atė qė ka bėrė Del Piero pėr gjithė kėto vite dhe qė bėn edhe sot ėshtė thjeshtė fantastike.
Faktin mė tė freskėt e kemi mbrėmė, golin tė cilin e shėnoi nga 30 metra nga njė gjuajtje e lirė tregon mjeshtrin e tij tė vėrtet, ėshtė thjeshtė i paaritshėm.
Sui generis
Po s mundet dot te flase keq njeri per PINTURIKION. Eshte i madh si ne fushe dhe ne jete.
Mjaft te kujtojme dasmen e tij qe s e mori vesh njeri e jo si .......ndonje tjeter qe s la telvizion
pa thirrur. Po vec per nje gje na ka genjyer DEL PIERO per moshen ai me duket se eshte 20vjec mor mik.
Sedi bre xhdo fjale eshte e tepert per ALex Del Piero, une me juventus jam qe ne ndehsjen 6-1 me PSzh nese nuk gaboj, dhe ki ka qene dhe do jete futbollisti me i mir me i madhi ne futboll
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!
Krijoni Kontakt