Postuar më parë nga goca-bules E kam pas shtepine ke selvija ku ka jetuar dhe PRESIDENTI JON BAMIR TOPI Dhe dua te di a ka ndonje te lagjes time ketu???se me intereson Une e kom te lagja 3,po presidenti e ka pas te gjimnazi Sami Frasheri(shpin e vjeter).
Postuar më parë nga drague Une kom pas berberin ke selvija. Po tavat ku i piqshe te BIMI?
Postuar më parë nga drague Ti goce mos rrej se jom vete nga pazari ri. KU re RRuga HOxha Tasim A Qemal Stafa ? qyqy sa komshi qe paskam.
Postuar më parë nga saura Po tavat ku i piqshe te BIMI? BIMI shkret ka vdek, por furren e mban goca, ashtu si ka qene
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar më parë nga Xhuxhumaku BIMI shkret ka vdek, por furren e mban goca, ashtu si ka qene Gjet ramet se ka qene rob i mire.
Pershendetje te gjithe ata ose ato qe jane nga Tirana. Une e kam shpin tek Shtrivani rruga Qemal Stafa Spresoj te jete ndonje qe e ka shpin aty rrotull
Postuar më parë nga Klea4 Pershendetje te gjithe ata ose ato qe jane nga Tirana. Une e kam shpin tek Shtrivani rruga Qemal Stafa Spresoj te jete ndonje qe e ka shpin aty rrotull Ku se RRUga Qemal Stafa fillon Nga ambulanca e madhe .e mbaron siper ne kufi me porcelanin.Shendet
Lexoje mire pergjigjen dhe do te kujtohet.
KJO KLEA QENKA tek xhamlliku
po ju nga jeni? Ne qoft se me lejohet te pyes.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt