Real Madrid padyshim....![]()
Real Madrid padyshim....![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
1-gjermania
2-milan
3-elbasani
Skuadrat :
1.FC Bayern Munchen
2.Borussia Dortmund
3.Arsenal
Kombetaret :
1.Gjermani
2.Angli
E sa i perket kombetares kombetareve te Shqiperise dhe Kosoves,ato dihet se jane ne zemren e ēdo shqiptari.
Be the change you want to see in the world!
As.Roma
Luan futboll spektakel
Luan me zemer
Ka tifozeri te papame
Kuq e Verdhe jan edhe ngjyrat e Partizanit
Edhe si perfundim, kampionatin per Millenium e fituam ne.
Plasni nga inati tani.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
AC Milan Jam bere qe ne kohen e treshes fantastike Hollandeze. Dhe qe ateher nuk e kam nderuar dhe nuk mendoje se do ta nderroje ndonjeher. Pavaresisht qe ne ekip vetem nje Hollandez eshte, po zemra nuk me ndahet nga kuq e zi.
Holland dihet pse e dua, ben futbollin me spektakolar, pavaresisht se gjithmon deshtojne po i dua jashte mase shum. Per mua ka rendesi loja e bukur dhe spektakli, pavaresisht qe duhen dhe rezultatet.
1- Shqipėria
2-Partizani
3-Milan
EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!
MILAN pa diskutime![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Shof qe dikush ka nga dy apo tre ekipe zemre ndersa une kam vetem nje,FC BAYERN MUNCHEN..
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Unė simpatizoj Interin dhe Argjentinėn.
Tė dyja ekipet e zemrės kanė lidhje me fėmjėrinė time, Pra moti i kam nė zemėr dhe kurrė nuk i kam ndėrruar dhe nuk i ndėrroj pa marrė parasysh ēfarė forme tregojnė.
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
Krijoni Kontakt