Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 69
    Forza INTER!!! Maska e NBAlbania
    Anëtarësuar
    10-04-2005
    Vendndodhja
    Ne Toke
    Postime
    384
    Lionel Messi
    ██████████████████████
    F . C . I n t e r n a z i o n a l e M i l a n o
    ██████████████████████

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    [QUOTE=Der_Kaiser5;2048054]
    Citim Postuar më parë nga rotullusi Lexo Postimin
    [B][I][COLOR="Black"]Nuk e kuptoj gjykimin e ketij zoterise me larte , those se Ronaldo eshte vec per ndeshje te vogla , dhe se ne dneshjet e medha ska treguar gje, deri diku jam dakort , por Messi ne ke ndeshje te madhe ka ber cudira?? Me Getafen ?? Me Santaderin?? Me Rea; Sociedadh??

Po ndeshja me Real Madrid qe i rrasi 3 petlla ste kujtohet ty?
    O Kajzer leri keta te Realit se kane inat kane nja 15 vjet pa nxjerre lojtar me vleren e Messit.Akoma mendojne se do tju vije Ronaldo te Reali prandaj flasin.Mesi eshte lindur per ndeshie te medha kurse ai keci eshte lindur per ti ndjekur vetem me sy,se kur loz eshte vetem per te mbushur 11cen.

Leader Maska e Ribery
    Anëtarësuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    830
    Lionel Messi, definitivisht ai e meriton !

Be the change you want to see in the world!

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar më parë nga strong_07 Lexo Postimin
    Po ne Evropian ku ishte
    ee Po tashi qe nuk pati form te mir d.m.th se nuk esht favorti per Topin e Arte apo qka'???

Nje jam i Sigurt se Messi nuk do te fiton Topin e Arte..
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Nuk e kuptoj gjykimin e ketij zoterise me larte , those se Ronaldo eshte vec per ndeshje te vogla , dhe se ne dneshjet e medha ska treguar gje, deri diku jam dakort , por Messi ne ke ndeshje te madhe ka ber cudira?? Me Getafen ?? Me Santaderin?? Me Rea; Sociedadh?? .....Kur nuk mund te rish drejt , te pakten fol drejte dhe qendro si te duash , ndac dhe horizontalisht , sta ndalon njeri , por te pakten fol drejte dhe me llogjike ....Nga te 2 kantidatet besoj Se e fiton Ronoldo, due marre parasysh golat qe ka shenuar , dhe aq me teper fitimin e Ch L nga Man Unt

Dhe po e mori Messi te garantoj se une si tifoz i Realit jo qe sdo pellcas jo e jo , por do me behet qejfi , pasi Messi eshte nje lojtar me vlera te madhaja ....Por kujdes te se mos ja ben BAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMM kur ndoshta do shofesh qe portieri i Realit do renditet me larte se Messi , per mos te thene qe edhe mund ta mari topin e arte , Fitoj kampionatin Spanjoll+ Europianin me me pak gola te pesuarar nga cdo ekip, apo kto te duken pak ty ?? ....
    Ti rrike me koken poshte e trupin lart kur flet.... Me gje nje ndeshje te madhe qe ka bere Ronaldo keci ?! (Behet fjale me ekipet e medha ) Dhe me gje nje ndeshje qe Messi nuk ka treguar vlerat e tije ?!!!!

LIONEL MESSI eshte futbolli vete, te magjeps, lojtar i paparashikushem, ku ndeshje per ndeshje degjeneron mbrojtesat kundershtar. Lojtar me personalitet ne fushe... Ky djalosh ka lindur per futboll.... Eshte i vetmi qe mendohet s'e do kaloj Maradonen.... Dhe ju na cani derrat me idiotsirat tuaja... Futbolli nuk shifet me inat, por ky lojtar meriton me teper dhe s'e topi i arte..... Ka hyre ne histori qe ne kete moshe, dhe ne moshen e tij te rrall lojtar kane qene qe kane shkelqyer.
    Nuk besoj s'e ka lojtar aktualisht ne qarkullim qe te jete me talent s'e Messi.

Po Casillas mund te kete fituar trofe... Por Messi ka fituar futbollin.... Ka dhuruar spektalin dhe tregon superioritet ndaj lojtarve te tjere.

LIONEL MESSI = MBRETI I FUTBOLLIT.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Do e merr C.Ronaldo, jo se unë them, por sepse statistikat flasin ashtu.

C.Ronaldo u bë golashënuesi më i mirë në Premier Ligë sezonin e kaluar, e fitoi CH.L me djajtë e kuq, andaj ka arritur më shumë se L. Messi edhe pse ky i fundit mund të jetë më i mirë, por topi i artë jepe në baze të meritave dhe arritjeve që ka bërë lojtari në fjalë.
    Sui generis

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Ca thua o mjeshteri i futbollit !!!!!
    Po Owen, Nedved apo Figo fituan ndonje trofe te rendesihem qe moren topin e arte apo ca ?!
    Ca beni kot sikur jeni mejshtra futbolli.

Dhe nese nuk e merr topin e arte Messi..... Perseri mbetet mbreti i futbollit.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar Maska e rotullusi
    Anëtarësuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Ti rrike me koken poshte e trupin lart kur flet.... Me gje nje ndeshje te madhe qe ka bere Ronaldo keci ?! (Behet fjale me ekipet e medha ) Dhe me gje nje ndeshje qe Messi nuk ka treguar vlerat e tije ?!!!!

LIONEL MESSI eshte futbolli vete, te magjeps, lojtar i paparashikushem, ku ndeshje per ndeshje degjeneron mbrojtesat kundershtar. Lojtar me personalitet ne fushe... Ky djalosh ka lindur per futboll.... Eshte i vetmi qe mendohet s'e do kaloj Maradonen.... Dhe ju na cani derrat me idiotsirat tuaja... Futbolli nuk shifet me inat, por ky lojtar meriton me teper dhe s'e topi i arte..... Ka hyre ne histori qe ne kete moshe, dhe ne moshen e tij te rrall lojtar kane qene qe kane shkelqyer.
    Nuk besoj s'e ka lojtar aktualisht ne qarkullim qe te jete me talent s'e Messi.

Po Casillas mund te kete fituar trofe... Por Messi ka fituar futbollin.... Ka dhuruar spektalin dhe tregon superioritet ndaj lojtarve te tjere.

LIONEL MESSI = MBRETI I FUTBOLLIT.
    Me ty djalosh nuk u diskutoka fare , pasi nuk kupton se cfar kam shkruajtur me siper , lexo dhe mundohu ti kuptosh ato ckam botuar per kte teme ....Po leqe ti nga tifozlliku qe ke per Messin (ose me sakte ngaqe eshte lojtar i Braces , se po mos te ishte lojtar i Barces ti do thoje qe topin e arte e mer Bojan ) nuk shef dhe as kupton se cfar ka shkruajtur ....Saper derrat ndoshta ne i cajme , por ti je si puna e asaj historise , qe ishte nje derr ne nje kasolle dhe kush rinte me hsume kohe ne kasollen e derrit fitonte nje shume parash , u futen shume njerez, por nuk duruan shume brenda me derrin , sapo u fute ti dolie derri me vrap jashte ......

Ne histori per cfar ka hyre mo?? Ka fituar ndo1 titull me Barcen , me Argjentinen ndoshta ???...Nuk besoj se ka njeri qe e mohon klasin e tij , por ti ja shet lekuren ariut pa e vrare .....

i/e regjistruar Maska e rotullusi
    Anëtarësuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    [QUOTE=Der_Kaiser5;2048054]
    [B][I][COLOR="Black"]Nuk e kuptoj gjykimin e ketij zoterise me larte , those se Ronaldo eshte vec per ndeshje te vogla , dhe se ne dneshjet e medha ska treguar gje, deri diku jam dakort , por Messi ne ke ndeshje te madhe ka ber cudira?? Me Getafen ?? Me Santaderin?? Me Rea; Sociedadh??

Po ndeshja me Real Madrid qe i rrasi 3 petlla ste kujtohet ty?
    Te them te drejten jo nuk me kujtohen , sepse historiku eshte vertet histori , por po ti hedhesh nje sy , gje te cilen me siguri se ke bere ndo1here, dhe as qe eke idene se per ke flet do shofesh qe nuk te intereson ty dhe as1 tifozi te Barces ...Une kujtoj sezonin e kaluar Barca-Real 0-1, Real-Barca 4-1 ....Kjo eshte me e fresketa ne memon time , por sido qe te jete , po ke deshire e shfletojme dhe historikun midis tyre .......

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    [QUOTE=rotullusi;2048603]
    Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin

Te them te drejten jo nuk me kujtohen , sepse historiku eshte vertet histori , por po ti hedhesh nje sy , gje te cilen me siguri se ke bere ndo1here, dhe as qe eke idene se per ke flet do shofesh qe nuk te intereson ty dhe as1 tifozi te Barces ...Une kujtoj sezonin e kaluar Barca-Real 0-1, Real-Barca 4-1 ....Kjo eshte me e fresketa ne memon time , por sido qe te jete , po ke deshire e shfletojme dhe historikun midis tyre .......
    Une e di qe ti i kujton ato, por ATO ishin merita te nje trajneri qe ti vazhdimisht e shan. Sa per dijeni une jam tifoz me gjermont dhe ne Spanje kam pasur Realin disi me qejf. Shnet e Pare!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Der_Kaiser5 : 10-10-2008 më 21:48

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mjeshtri i Madh, Panajot Pano
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 07-03-2009, 05:22
  2. Loro Boriçi
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2007, 03:19
  3. Cili futbollist është KASAPI i futbollit modern?
    Nga Adriano-10 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 13-04-2007, 16:48
  4. Cili futbollist duhet të ik nga Real Madridi?
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 15-03-2005, 08:40
  5. Cili futbollist ju pëlqen më shumë dhe Pse?
    Nga Blerim London në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 03-02-2005, 08:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •