Lionel Messi
Lionel Messi
██████████████████████
F . C . I n t e r n a z i o n a l e M i l a n o
██████████████████████
[QUOTE=Der_Kaiser5;2048054]O Kajzer leri keta te Realit se kane inat kane nja 15 vjet pa nxjerre lojtar me vleren e Messit.Akoma mendojne se do tju vije Ronaldo te Reali prandaj flasin.Mesi eshte lindur per ndeshie te medha kurse ai keci eshte lindur per ti ndjekur vetem me sy,se kur loz eshte vetem per te mbushur 11cen.
Lionel Messi, definitivisht ai e meriton !
Be the change you want to see in the world!
Ti rrike me koken poshte e trupin lart kur flet.... Me gje nje ndeshje te madhe qe ka bere Ronaldo keci ?! (Behet fjale me ekipet e medha ) Dhe me gje nje ndeshje qe Messi nuk ka treguar vlerat e tije ?!!!!
LIONEL MESSI eshte futbolli vete, te magjeps, lojtar i paparashikushem, ku ndeshje per ndeshje degjeneron mbrojtesat kundershtar. Lojtar me personalitet ne fushe... Ky djalosh ka lindur per futboll.... Eshte i vetmi qe mendohet s'e do kaloj Maradonen.... Dhe ju na cani derrat me idiotsirat tuaja... Futbolli nuk shifet me inat, por ky lojtar meriton me teper dhe s'e topi i arte..... Ka hyre ne histori qe ne kete moshe, dhe ne moshen e tij te rrall lojtar kane qene qe kane shkelqyer.
Nuk besoj s'e ka lojtar aktualisht ne qarkullim qe te jete me talent s'e Messi.
Po Casillas mund te kete fituar trofe... Por Messi ka fituar futbollin.... Ka dhuruar spektalin dhe tregon superioritet ndaj lojtarve te tjere.
LIONEL MESSI = MBRETI I FUTBOLLIT.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Do e merr C.Ronaldo, jo se unë them, por sepse statistikat flasin ashtu.
C.Ronaldo u bë golashënuesi më i mirë në Premier Ligë sezonin e kaluar, e fitoi CH.L me djajtë e kuq, andaj ka arritur më shumë se L. Messi edhe pse ky i fundit mund të jetë më i mirë, por topi i artë jepe në baze të meritave dhe arritjeve që ka bërë lojtari në fjalë.
Sui generis
Ca thua o mjeshteri i futbollit !!!!!
Po Owen, Nedved apo Figo fituan ndonje trofe te rendesihem qe moren topin e arte apo ca ?!
Ca beni kot sikur jeni mejshtra futbolli.
Dhe nese nuk e merr topin e arte Messi..... Perseri mbetet mbreti i futbollit.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Me ty djalosh nuk u diskutoka fare , pasi nuk kupton se cfar kam shkruajtur me siper , lexo dhe mundohu ti kuptosh ato ckam botuar per kte teme ....Po leqe ti nga tifozlliku qe ke per Messin (ose me sakte ngaqe eshte lojtar i Braces , se po mos te ishte lojtar i Barces ti do thoje qe topin e arte e mer Bojan ) nuk shef dhe as kupton se cfar ka shkruajtur ....Saper derrat ndoshta ne i cajme , por ti je si puna e asaj historise , qe ishte nje derr ne nje kasolle dhe kush rinte me hsume kohe ne kasollen e derrit fitonte nje shume parash , u futen shume njerez, por nuk duruan shume brenda me derrin , sapo u fute ti dolie derri me vrap jashte ......
Ne histori per cfar ka hyre mo?? Ka fituar ndo1 titull me Barcen , me Argjentinen ndoshta ???...Nuk besoj se ka njeri qe e mohon klasin e tij , por ti ja shet lekuren ariut pa e vrare .....
[QUOTE=Der_Kaiser5;2048054] Te them te drejten jo nuk me kujtohen , sepse historiku eshte vertet histori , por po ti hedhesh nje sy , gje te cilen me siguri se ke bere ndo1here, dhe as qe eke idene se per ke flet do shofesh qe nuk te intereson ty dhe as1 tifozi te Barces ...Une kujtoj sezonin e kaluar Barca-Real 0-1, Real-Barca 4-1 ....Kjo eshte me e fresketa ne memon time , por sido qe te jete , po ke deshire e shfletojme dhe historikun midis tyre .......
Ndryshuar për herë të fundit nga Der_Kaiser5 : 10-10-2008 më 21:48
Krijoni Kontakt