Hehhe Kusi cac mo ene tej danger zarTU fol per strujat halis mu ndalen ahahahahahhaahahahahahhKhij ne pun ne pilici hehe nejse njese te kuptoj hehe ama cello mo hec shaum neper terr se do qorohesh pi shathi gjali i ri apapap shaum kec
![]()
... Unė besoj se pėrkufizimi mė i mirė i njeriut ėshtė dykėmbėsh pėrbuzės...Fyodor Dostoyevsky..
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
... Unė besoj se pėrkufizimi mė i mirė i njeriut ėshtė dykėmbėsh pėrbuzės...Fyodor Dostoyevsky..
Shtai muhabeti oshte muhabet shaka oshte shaka aaaaa nese dikush e mer per te kec skom xhi te boj se askujt si kom shkrujt ne at still xhi ta ofendoj denisenejse mo bohena shaum serioza
hehhehhehehehe me ket llafin xhi ke thon se krenohem per kojshin me skuce pakes se jom njer me mare :P ehheheehehheheeheh besoj se askush sem shef me saj te kec xhi tem mare musajsh po ene nese me shef ska xho se kom nja di koka hudra varet mos me marin musajsh hihihiihihihiihihihiihihih
Bofshi ni nat te majr piplla se dola une , komsho hajt me te majrat ishalla , xhuxhja klm ene taj se idoll te komehheheheehe
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Krijoni Kontakt