Close
Faqja 44 prej 145 FillimFillim ... 3442434445465494144 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 1445
    Never say never Maska e besa.a.best
    Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    Citim Postuar mė parė nga Armend Lexo Postimin
    heheh un foli halis si foli per her hehe
    Un ne Press qendren e Partis Demokratike Shqiptare hehehe ciao ju pershendes kitve klm se ika per ne shpaj se e premte sonte dalim hehe bye
    Heheh nejse tej ndoshat ske arrit ti kapish shaum fore te shaum dialekteve po kjo osht nji ane ehhe nejse ather klm korrzos cello mo pengohesh dikund
    ... “Unė besoj se pėrkufizimi mė i mirė i njeriut ėshtė dykėmbėsh pėrbuzės.’..Fyodor Dostoyevsky..

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Citim Postuar mė parė nga Armend Lexo Postimin
    heheh un foli halis si foli per her hehe
    Un ne Press qendren e Partis Demokratike Shqiptare hehehe ciao ju pershendes kitve klm se ika per ne shpaj se e premte sonte dalim hehe bye
    O baba i teqes xhi e ke majt pulen me shkop n'kraje kur te vajsh boma ni tel ene de pajkim ne sher saunde si ceti Xhermes me shocni hahahahahahahahah
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    TU fol per strujat halis mu ndalen ahahahahahhaahahahahahh
    Hehhe Kusi cac mo ene tej danger zar Khij ne pun ne pilici hehe nejse njese te kuptoj hehe ama cello mo hec shaum neper terr se do qorohesh pi shathi gjali i ri apapap shaum kec
    ... “Unė besoj se pėrkufizimi mė i mirė i njeriut ėshtė dykėmbėsh pėrbuzės.’..Fyodor Dostoyevsky..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-09-2008
    Postime
    383
    Citim Postuar mė parė nga KUSi Lexo Postimin
    TU fol per strujat halis mu ndalen ahahahahahhaahahahahahh

Idoll t'kom hehehehheeh ama per idollat ka ni llaf te kec "KILL YOUR IDOLS" heheheheh mos e mer per te kc

Jajaaaaaaaaaaaaaaaa taj me di te shkrujtme rezil me bone ahhahahhahaahahhahahahahahahahaahahahahahah sa kommmmm cesh po paramendo Armendi si m'duron mue xhi rajm m'josh heheheeheh , skije faj cashtau i kom llafet une sedi oshte ne favor apo ne disfavor temin po skom xhi te boj kshau me ka fal nona natyr

sa per aksh-n ku e di oshte ne shkoll te muzikes cataj ke kombit ton ku parkiren sedi nese e dish ehehheheh
    me mvra tej mu
    ta boj hallall
    ene doren ta jap
    ahahahhaa

nuk tbona rezil be
    vec thash
    hahahahaha
    po ene aj Armendi sosht ma i hajrit
    te di ishit .......
    ajo ma sham osht ne disfavor miletit se
    kec per veshet

nauk une shkoj me limuzin
    spres kombi

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Citim Postuar mė parė nga besa.a.best Lexo Postimin
    Hehhe Kusi cac mo ene tej danger zar Khij ne pun ne pilici hehe nejse njese te kuptoj hehe ama cello mo hec shaum neper terr se do qorohesh pi shathi gjali i ri apapap shaum kec
    E ene me u qerrau e kom ni saj rezerv ma kan prau pi Dubai hahahahahahaha ene ce bonu rahat se i kalla dritat se rezil me boni Xhuxhja hehehhehe

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhja Lexo Postimin
    me mvra tej mu
    ta boj hallall
    ene doren ta jap
    ahahahhaa

nuk tbona rezil be
    vec thash
    hahahahaha
    po ene aj Armendi sosht ma i hajrit
    te di ishit .......
    ajo ma sham osht ne disfavor miletit se
    kec per veshet

nauk une shkoj me limuzin
    spres kombi
    Nauk be nauk nuk te vras se idoll te kom

Po nuk thujn kot njerzit me kon rajsh cashtau bohesh ehehehheheheheheheh

Skimi xhi bojm kshau kimi lind kshau de vdesim

Aaaaaaaaaaaaaaaa taj majr e paske me limuzin lumit si taj e mjerit si ne hehehhe

Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    E ene me u qerrau e kom ni saj rezerv ma kan prau pi Dubai hahahahahahaha ene ce bonu rahat se i kalla dritat se rezil me boni Xhuxhja hehehhehe
    Hehhe Xhuxhe tej ku ije au tej hecke ne terr mo ta ka dho helbete kUSI sejvin pi Dubaj hehe se ki e ka zemren sa poroj nejse deniehr bon perjashtime

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Hehhe Xhuxhe tej ku ije au tej hecke ne terr mo ta ka dho helbete kUSI sejvin pi Dubaj hehe se ki e ka zemren sa poroj nejse deniehr bon perjashtime
    Une njer sot kec si kom bojt askujt ene se kom menden ti boj hehehehehehehhee sa per zemeren xhi tet thom ene gishtin e vogel te komes me e pre vdes se kit zemer jom

Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    Une njer sot kec si kom bojt askujt ene se kom menden ti boj hehehehehehehhee sa per zemeren xhi tet thom ene gishtin e vogel te komes me e pre vdes se kit zemer jom
    Heheh po skije ene un deri sa jom ne kete forum skom pa deni deni tkece eheh po normal krenohem per kojshin A sa per at se dij heheh se sjom doktor hehe a tej majsi e dijke ehhe ruju gajl mos tet marin msajsh hehe

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Heheh po skije en eun deri sa jom ne kete forum skom pa deni deni tkece eheh po norma krekonhem per kojshin A sa per at se dij heheh se sjom doktor hehe a tej majsi e dijke ehhe ruju gajl mos tet marin msajsh hehe
    Shtai muhabeti oshte muhabet shaka oshte shaka aaaaa nese dikush e mer per te kec skom xhi te boj se askujt si kom shkrujt ne at still xhi ta ofendoj denise nejse mo bohena shaum serioza hehhehhehehehe me ket llafin xhi ke thon se krenohem per kojshin me skuce pakes se jom njer me mare :P ehheheehehheheeheh besoj se askush sem shef me saj te kec xhi tem mare musajsh po ene nese me shef ska xho se kom nja di koka hudra varet mos me marin musajsh hihihiihihihiihihihiihihih

Bofshi ni nat te majr piplla se dola une , komsho hajt me te majrat ishalla , xhuxhja klm ene taj se idoll te kom ehheheheehe

Tema tė Ngjashme

1. Teoria Dhe Praktika:)
    Nga labi nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 10-08-2002, 03:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •