Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni te dashuruar?

Votues
100. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

52 52.00%
  • Jo

19 19.00%
  • Jam i/e dashuruar por nuk jam i/e lidhur.

12 12.00%
  • Jam i/e lidhur por nuk jam i/e dashuruar.

4 4.00%
  • Nuk e di.

13 13.00%
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 111
    yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Red face

Citim Postuar më parë nga BaBa Lexo Postimin
    skam gja dhe femrat e buta i bajm dermanin

po ti sbesoj se je e but dukesh ti si peshkaqene je
    po ta marr si kompliment
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar më parë nga Liebe Lexo Postimin
    nje lidhje nuk krijohet nese ska respekt....nqse e ke quajtur te dashur te ka respektuar pa je lidhur.....
    Varet pastaj cfare i ke ofruar ti qe mund te eshte dukur munges respekti sjellja e tij...
    Por nje gje po vej re me shkrimet e tua qe ke probleme shume me karakterin sepse mundohesh te zgjidhesh ceshtje personale duke u drejtuar ne nr shumes aq me keq ne publik...
    Perderisa jemi qenie njerezore dhe kemi nevoja ne jete eshte normale qe nje njeri ne vetvete eshte egoist se po spate egoizem nuk ecen perpara ne jete...

e dyta...do te keshilloja te lexoje librin °°°Psikologjia e Lumturise°°°(ROBERT NAZEB)
    sociolog shume i njohur....

Po te citoj dicka nga ky liber qe te jesh e bindur qe ajo qe quan ti egoizem nuk eshte i tille....

Pengesa kryesore ne bashkimin dhe mirekuptimin ndermjet njerezve nuk eshte egoizmi por pasiguri...

qe do te thote nese njera pale eshte e pasigurte ka frike kjo do te thote qe ka mos perputhje klasash mendimesh etj etj ...
    .gjith kjo pasiguri e akumuluar gjat kohes con ne prishjen e lumturise....dhe te ben te besosh qe njeriu qe ke perball eshte egoist...por pse smendon te kunderten qe mund te jesh ti une apo tjetri me egoist ....

gjithcka sillet rreth nesh...une nuk besoj ne alturizem por ne te mire Bilaterale..
    dmth qe humanizmi eshte nje e mire qe ja bejm dikujt tjeter sepse mireqenia e tjetrit eshte dhe kenaqsia ime...qe neser pasneser mos te na vrase ndergjegja jone...

NE JEMI TE GJITHE NGA NATYRA QENIE EGOCENTRIKE...

p.s mos mendo qe te njoh apo kam dicka kundra teje thjesht u mundova te te shpjegoj qe te shkosh drejt refleksionit....cliroje veten nga energjite negative....
    Mendo pozitivisht te pakten 30 min ne muaj...
    Dhe dicka tjeter.
    Probleme me karakterin ke ti,nqs nuk me njeh dhe jep mendime per karakterin tim.
    Gjithsesi une e njoh shume mire ca do te thote dashuri dhe e njoh shume mire te verteten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pastaj si antar i ri qe je,lexoi nje here lexo pastaj jep mendime te "mencura".
    Ndryshuar për herë të fundit nga clarins : 05-10-2008 më 17:32

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    po ta marr si kompliment

N
    O
    R
    M
    A
    L
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar më parë nga keneta e vogel Lexo Postimin
    ne kete pike jam shum e ngjashme me ty.....jam e dashuruar por fatkeqsisht jo me e lidhur sepse jeta te detyroka ndonjehere te marresh nje rruge qe ti nuk do ta doje.......
    Edhe ne jetes,i tregojme se jemi te zote ta mbajme dashurine.Te mos na rreshqase si loti.Ne vendosim per fatin tone,kenete e dashur.

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    pothuajse e besueshme ...
    dashurine mbaje fort derisa ta kesh...nje here qe te rreshqet nga duart nuk eshte me dashuria jote...behet dashuri e dikujt tjeter ..dhe kur arrin ne kete pike eshte e kote ti biesh murit me koke dhe te pretendosh te kesh cfare nuk te perket me.... shih perpara se jeta eshte e gjate
    Ndryshuar për herë të fundit nga maryp : 05-10-2008 më 17:43
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    yppp xhixhi,

lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anëtarësuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    marrezisht.........
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

Citim Postuar më parë nga Liebe Lexo Postimin
    nje lidhje nuk krijohet nese ska respekt....nqse e ke quajtur te dashur te ka respektuar pa je lidhur.....
    Varet pastaj cfare i ke ofruar ti qe mund te eshte dukur munges respekti sjellja e tij...
    Por nje gje po vej re me shkrimet e tua qe ke probleme shume me karakterin sepse mundohesh te zgjidhesh ceshtje personale duke u drejtuar ne nr shumes aq me keq ne publik...
    Perderisa jemi qenie njerezore dhe kemi nevoja ne jete eshte normale qe nje njeri ne vetvete eshte egoist se po spate egoizem nuk ecen perpara ne jete...

e dyta...do te keshilloja te lexoje librin °°°Psikologjia e Lumturise°°°(ROBERT NAZEB)
    sociolog shume i njohur....

Po te citoj dicka nga ky liber qe te jesh e bindur qe ajo qe quan ti egoizem nuk eshte i tille....

Pengesa kryesore ne bashkimin dhe mirekuptimin ndermjet njerezve nuk eshte egoizmi por pasiguri...

qe do te thote nese njera pale eshte e pasigurte ka frike kjo do te thote qe ka mos perputhje klasash mendimesh etj etj ...
    .gjith kjo pasiguri e akumuluar gjat kohes con ne prishjen e lumturise....dhe te ben te besosh qe njeriu qe ke perball eshte egoist...por pse smendon te kunderten qe mund te jesh ti une apo tjetri me egoist ....

gjithcka sillet rreth nesh...une nuk besoj ne alturizem por ne te mire Bilaterale..
    dmth qe humanizmi eshte nje e mire qe ja bejm dikujt tjeter sepse mireqenia e tjetrit eshte dhe kenaqsia ime...qe neser pasneser mos te na vrase ndergjegja jone...

NE JEMI TE GJITHE NGA NATYRA QENIE EGOCENTRIKE...

p.s mos mendo qe te njoh apo kam dicka kundra teje thjesht u mundova te te shpjegoj qe te shkosh drejt refleksionit....cliroje veten nga energjite negative....
    Mendo pozitivisht te pakten 30 min ne muaj...
    O cuno,shume i cuditshem je.
    U kenaqa me ty,po ta siguroj qe sme njef fare edhe nqs je ai qe une mendoj.
    Gabohesh rende i Dashur.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2008
    Postime
    8
    Citim Postuar më parë nga clarins Lexo Postimin
    O cuno,shume i cuditshem je.
    U kenaqa me ty,po ta siguroj qe sme njef fare edhe nqs je ai qe une mendoj.
    Gabohesh rende i Dashur.
    nuk jam mashkull jam femer! ta siguroj qe nuk me njeh...
    nqse dyshon mund te flasim dhe ne msn

gjithsesi menyra sesi shkruan le shume per te deshiruar kete mos e harro!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2008
    Postime
    8
    @ clarins...

e sheh qe gabohesh ... ske arritur ta njohesh ate qe ke qen lidhur sepse as nga menyra sesi shkruan nuk e njeh..
    gjithsesi une te flas si dikush ne boten virtuale qe te psikollogjikis menyren sesi shkruan ...termat me te cilat shprehesh dhe inatin qe mban prebrenda nuk eshte mire ta nxjerresh ketu...

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Apolineri, luftëtari i dashuruar
    Nga Xhuxhumaku në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-07-2005, 14:32
  2. Gruaja e dashuruar pas elbasanlliut 28 vjeçar detyrohet të shesë
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-06-2005, 01:04
  3. Williams dhe Kate të dashuruar seriozisht
    Nga Shijaksi-London në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2005, 07:50
  4. Historia e trishtë e mjellmës së dashuruar (rm)
    Nga eris në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-12-2004, 09:39
  5. I Dashuruar Me Kembet E Nje Vajze
    Nga eris në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 19-09-2003, 09:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •