hahahahahmos mi thoni te gjitha te vertetat
hihihi
hahahahahmos mi thoni te gjitha te vertetat
hihihi
Per mendimin tim muhabeti ndermejt nje femre me te madhe e nje mashkulli me te vogel shkon shume per arsyen sepse mashkulli i vogel i jep rendesi inteligjences se vajzes me se madhe edhe e degjon ne biseda e gjera te tilla qe per nje femer jane shume te rendesishme.
Mashkulli i te njejtes moshe nuk te len asnje hap e madje te merr frymen duke folur perhere vete ose duke u mburrur sepse si cdo mashkull do po ai te duket perpara se gjithash; pastaj mendimi i femres per te vjen ne rol dytesor.
Per sa i perket mashkullit me moshe te madhe ai te trajton si dicka per t'u mbrojtur duke te mbushur plot me dhurata e me gjera materiale pa pasur parasysh anen e dialogut ndermjet tij edhe partneres.
La vita č bella...
Ke fol shume bukur Era.
Ncuk nuk e dua mashkullin me te ri se une ne moshė, s'kam nerva (ne dashuri) me nje mashkull me te ri se une.
**** ** ** ***** ** ***!
besoj se nje lidhje normale,per tu marre seriozisht nuk do te egzistonte kurre....mund te krijohej thjesht nje aventure e bukur por me shum se kaq nuk besoj....meshkujt edhe ndoshta mund ta bejne dicka te tille po femrat qe te lidhen me nje mashkull me te vogel se vetja do me dukej humbje kohe....
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
E kush e tha qe dun me te mdhoja???
Per mu ata qe kerkojne gra te martume a femra shum me te mdhoja se vetja...jane te papjekur seksualisht. Dun te arrine ate qe nuk mund dhe nuk dine ta arrine me moshataren e tyre ose me nje me te vogel.
Edhe kjo eshte nje ane perversiteti per mu...!
* Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *
Krijoni Kontakt