Close
Faqja 15 prej 21 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 210
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    396
    Teliomenos1

Ate qe e ke cituar e ka shkruar , Zarathustra. e jo un ,lexo mire pastaj eja edhe me shit mend mua.
    Un per veti nuk e di ndoshta edhe muslimanet tjere Shqiptare ndjehen krenare qe jan Musliman un per veti jam shum krenar.
    Pastaj ajo ka qen lufte ateher! Turku i ka quar te kthehen Musliman para 400 500 viteve , e jo tani.
    Tani nuk me ka quar Turki mua , po me deshiren e prinderve edhe timen jam Musliman !

Te lutem zoteri lexo mire c'do postim pastaj eja ketu edhe hudh postimin tend , jo vetem blla blla blla.

Juve edhe drejtesia me ju ra me shpulle ju nuk e njihni.
    - Imagination is more important than knowledge.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar mė parė nga faruk_01 Lexo Postimin
    ndoshta ky eshte shkrimi i fundit qe te pergjigjem ty pasi qe ke tejkaluar cdo kufi me sjelljen tende antishqiptare, antifetare,,,nese qellimi yt eshte percarja epopullit shqiptar te Fese ISlame, nese qellimi yt eshte pro serb e pro krishterizimit te uroj sukse ne forumet serbe dhe krishtere ketu nuk ke vend, andaj te urdheroj ne menyren me paqesore mos shkruaj me ne kete tem , jo qe te frigohem se ty je askush per te ofenduar dhe degraduar fene Islame por te urdheroj per te miren tende se ke ra shume posht me kete mendje aq te dobet....sukse ne forumet serbe ketu ske vend...tung
    O idiot, sa here qe flet kurre nuk merresh me temen por komenton per ato qe jam apo nuk jam une. Mysliman koketrash na cave trapi_n. A i ke vrare Serbet ne Kamp te Perqendrimit ne Prishtine apo jo? A i vrau Ali Pashe Tepelena, himariotet dhe Suliotet apo jo?

Na i shpife injorant, shko keput qafen ne Buhara ku diskutohet keshtu dallkaukce.

shqiptari Maska e faruk_01
    Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar mė parė nga *Anxhi* Lexo Postimin
    Ia ke futur si kau ne livadh, pasi asgje cfare ke shkruar ketu nuk ka te beje me mua dhe ato qe une kam thene. Me ke ngaterruar me alma07 po nejse. Une qe thua ti bamke, jam ne shekullin e XXI, te eres sone. Nese ty te vjen keq qe keni (te gjithe ju) ngelur ne kete nivel kjo nuk eshte faji im, perkundrazi. Faji im eshte qe ua cilesova apo nenvizova difektin tuaj. Ketu po, s'duhet te jem une qe t'ju hap syte ju, po duhet te jeni ju qe duhet t'i lani e shplani ato. Shume te drejte ke.
    Si te thashe dhe njehere, une nuk kam ndonje vuajtje ne lidhje me pjestaret e fese islame, te krishtere apo budiste etj etj. Nese ti ke ndonje prove konkrete qe te kundershtosh se feja islamike & Co. nuk eshte e prapambetur mjaftueshem, je i ftuar t'i komentosh..
    a je ty anxhi a eshte ky shkrimi yt ................................per kete kam reaguar..............pasi qe je cmendur ke filluar edhe te qerrohesh....................................Postuar mė parė nga *Anxhi*
    Jo mor zoteri se nuk eshte aspak problem i imi personal. Po arrita une te perfundoj me nje kalbesire te tille ka menyra shume me te kollajshme per t'ia hedhur vetes trute ne ere para se te mi hedhe ai njeri i kalbur. Por je shume gabim kur flet keshtu pa fakte. Ai qe ti perdor si fakt, ne cdo vend, eshte nje liber i shkruar kohe e kohe me pare, e qe per ty perben historine tende. (flas per te gjithe ju, jo vetem per ty.) Historia dhe mentaliteti juaj, ndonese jetoni sot, ka mbetur shekuj e shekuj prapa, aty ku pati zanafillen, aty gjendet dhe sot. Pra, me pak fjale, jetoni ende ne shek. VI te eres sone..

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar mė parė nga Zarathustra. Lexo Postimin
    O idiot, sa here qe flet kurre nuk merresh me temen por komenton per ato qe jam apo nuk jam une. Mysliman koketrash na cave trapi_n. A i ke vrare Serbet ne Kamp te Perqendrimit ne Prishtine apo jo? A i vrau Ali Pashe Tepelena, himariotet dhe Suliotet apo jo?

Na i shpife injorant, shko keput qafen ne Buhara ku diskutohet keshtu dallkaukce.
    injorante e paditur dhe xhahile,,shporu jo nga forumi po edhe nga rrethi ku jeton se era qelbesire te vijn 1000 km rotull e qark....ty do te me tregosh ketu kampe esat toptan e esat pasha,,,,kur e harove luften e kosoves cka ishin ata xhahila qe masakruan shqiptaret e pafajshem,,,cka musliman ishin apo krishter ashtu si ty,,,, cka ishin serbet kete tregoma ty........kur harove se motrat dhe vellezerit tane u masakruan nga dora e shkaut krishter e ortodoks e cetnik....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga faruk_01 : 30-07-2008 mė 16:24

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar mė parė nga only truth Lexo Postimin
    Ti me ēdo shkrim po deshmon se je antishqiptar, ēfare kampi te perqenderimit ne prishtine o budall a politik te shkijev po na sjell ketu a . Une do isha i lumtur po te kishte pas asi kampi . Ne qofte se ka pas diēka ka qene nje burg i vogel ku i kane mbyll disa bisha serbe. Edhe diēka ne qofte se nuk e din po te tregoj une shkinat asnjeher nuk ka pas nevoje me i dhunuar , ne fakt shkinat i kane dhunuar mashkujt tone , pyet ēdo Shqiptar kosove e iliride te tregon realitetin per shkinat qe jane kurva e sa leht shiten shkinat perveēse ne qofte se don me degjuar propagande te fliqt ēetnike.

Edhe jahudite kane thene se asnje jahudi nuk eshte vrare ne tokat Shqiptare e ti sjell lloj lloj propagande te shkijev

Ti ke problem me popullin Shqiptar , ke problem me krishteret e meparshem pse e ndrruan fene , ke problem me muslimanet pasardhesit e krishterve , tash ke problem edhe me Shqiptaret e kosoves e ilirides po edhe me ata te Shqiperise qe nuk jane si ti. Ti ke problem me ma shume se 90% te Shqiptarve , nuk je asgje ma i mire se talibancat e afganistanit veēse ke dinakeri ma shume.

Ne Shqiptaret jemi viktime e te gjithe ketyre fliqsirave sllave e ti mundohesh me shpif diēka te kundert , kampet e perqenderimit dhe krimet jane kryer gjithmone nga shtazet shkije.

Ti nuk perfaqson asnje komunitet fetar apo pjese te popullit tone , ti po i perfaqson interesat e shkijev
    Jahudite nuk u vrane ne Shqiperi, ne Kosove te gjithe Jahudite iu dorezuan Gjermaneve. Vete arkivat gjermane deshmojne sesi shqiptaret e Kosoves kane vrare e plackitur popullsi serbe kur kishin mundesi. Kjo nuk do te thote se ne beme gabim. Lexo mire dhe nqs nuk kupton ta shpjegoj prape une, se u pa puna aq merrni vesh ju.

Une thashe qe shqiptaret i kane vrare serbet sa here qe kane pasur ne dore ta bejne kete gje, ashtu sic kane bere Boshnjaket, sic kane bere Kroatet. Kjo nuk eshte gje e keqe, eshte ne fakt instinkti me baze i mbijeteses. Por te vish e te me thuash se myslimanet, qenkeshi ajka e civilizimit human, qe nuk vrisni e nuk prisni kurre kete nuk e ha kush.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Edhe ku eshte lidhja e asaj qe ke shkruar ti me ate qe kam shkruar une sepse nuk po kuptoj gje:

Ja citatet:

Postuar mė parė nga faruk_01
    ose nuk i lexoni mire postimet e mia ose nuk i kuptoni ato, une fjalen e kisha ne periudhat luftarake muslimanet nuk kane bere qera te pista, po edhe ne kete qe mendoni ju kam pergjigje: muslimani i vertet nuk e reh gruan..dhe gruaja muslimane e vertet kur nuk e sjell qe te haj dajak nga buri, nese ty flet nga pervoja yte ajo eshte problem personal i yti dhe mos e lodh opinionin me to....mir mbetsh
    Postuar mė parė nga *Anxhi*
    Jo mor zoteri se nuk eshte aspak problem i imi personal. Po arrita une te perfundoj me nje kalbesire te tille ka menyra shume me te kollajshme per t'ia hedhur vetes trute ne ere para se te mi hedhe ai njeri i kalbur. Por je shume gabim kur flet keshtu pa fakte. Ai qe ti perdor si fakt, ne cdo vend, eshte nje liber i shkruar kohe e kohe me pare, e qe per ty perben historine tende. (flas per te gjithe ju, jo vetem per ty.) Historia dhe mentaliteti juaj, ndonese jetoni sot, ka mbetur shekuj e shekuj prapa, aty ku pati zanafillen, aty gjendet dhe sot. Pra, me pak fjale, jetoni ende ne shek. VI te eres sone..

Postuar mė parė nga faruk_01
    as qe dua as qe kam nevoj te merem me problem e tua personale, as qe merem me ty se a i hedh trut ne ere apo jo, (kerko ndihme nga ndonje psikolog), ne menyrat aq te ulta qe mundohesh ty te ofendosh neve te gjithve kjo tejkalon cdo gje, nese ne gjendemi akoam ne shek.VI ty ne cfar shek,ndodhesh ku azgje nuk flet nga aspekti real por vetem me perbyzje dhe nencim te fese islame, se Feja Islame qenka fajtor kryesor se ty nuk je bashke me djalin tend, sic thashe edhe ne shkrimin tjeter mua me vjen kec,por e ke zgjedhur temen e gabuar per te terguar vuaujtej e tua, e ke zgjedh menyren e gabuar te qasish problemin, duke ofenduar ose nencmuar tjetrin kure nuk mundesh te arish ate cka mendon,
    Ia ke futur si kau ne livadh, pasi asgje cfare ke shkruar ketu nuk ka te beje me mua dhe ato qe une kam thene. Me ke ngaterruar me alma07 po nejse. Une qe thua ti bamke, jam ne shekullin e XXI, te eres sone. Nese ty te vjen keq qe keni (te gjithe ju) ngelur ne kete nivel kjo nuk eshte faji im, perkundrazi. Faji im eshte qe ua cilesova apo nenvizova difektin tuaj. Ketu po, s'duhet te jem une qe t'ju hap syte ju, po duhet te jeni ju qe duhet t'i lani e shplani ato. Shume te drejte ke.
    Si te thashe dhe njehere, une nuk kam ndonje vuajtje ne lidhje me pjestaret e fese islame, te krishtere apo budiste etj etj. Nese ti ke ndonje prove konkrete qe te kundershtosh se feja islamike & Co. nuk eshte e prapambetur mjaftueshem, je i ftuar t'i komentosh..

a je ty anxhi a eshte ky shkrimi yt ................................per kete kam reaguar..............pasi qe je cmendur ke filluar edhe te qerrohesh....................................Postu ar mė parė nga *Anxhi*

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Suretu El Fatiha
    Arabisht
    Bismilahir-rrahmanir-rrahim
    1. El-hamdu lil-lahi rab-bil alemin
    2. Err-rrahmanirr-rrahim
    3. Maliki jeumid-din
    4. Ij-jake nabudu ue ij-jake nestein
    5. Ihdinas-siratal mustekim
    6. Siratel-ledhine en'amte alejhimgajril magdubi alejhim ue led-dalin.
    AMIN!
    Kuptimi ne shqip:

Me emrin e All-llahut, Mėshiruesit, Mėshirėbėrėsit!
    1. Falėnderimi i takon vetėm Allahut, Zotit tė botėve!
    2. Bamirėsit tė pėrgjithshėm, Mėshirėbėrėsit!
    3. Sunduesit nė ditėn e gjykimit (pėrgjegjėsisė-shpėrblimit)!
    4. Vetėm Ty tė adhurojmė dhe vetėm tek Ti kėrkojmė ndihmė!
    5. Udhėzona (pėrforcona) pėr nė rrugėn e drejtė?
    6. Nė rrugėn e atyre, tė cilėt i begatove me tė mira, jo nė tė atyre qė kundėr veti tėrhoqėn hidhėrimin, e as nė tė atyre qė e humbėn veten!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga faruk_01 : 30-07-2008 mė 16:30

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    anxhi un kam reaguar ne kete shkrim.,ketu eshte lidhja,,,e dij cka ka shkruar edhe alma...

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Suretu El Felek
    Bismilahir-rrahmanir-rrahim
    1. Kul e'udhu bi Rabbil felek
    2. Min sherri ma halek
    3. Ue min sherri ghasikin idha uekab
    4. Ue min sherrin-nef-fathati fil ukad
    5. Ue min sherri hasidin idha hased.
    Me emrin e All-llahut, Mėshiruesit, Mėshirėbėrėsit!
    1. Thuaj: I mbėshtetem Zotit tė agimit,
    2. Prej dėmit tė ēdo krijese, qė Ai e krijoi.
    3. Dhe prej errėsirės sė natės kur ngryset plotėsisht.
    4. Dhe prej dėmit tė atyre qė lidhin dhe fryejnė nyja.
    5. Edhe prej dėmit tė smirėkeqit kur sipas smirės vepron.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Po dhe ku e pe ti pervojen time personale qe me paskan rembyer djalin e ku di une cfare sajon ti?

Faruk 01, gabim, shume shume gabim.. te genjesh eshte mashtrim, do te te denoje zoti
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *Anxhi* : 30-07-2008 mė 16:33

Faqja 15 prej 21 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Islami Sot Dhe Nesėr
    Nga llokumi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  2. Intervistė me Myftiun e Kosovės, Mr. Naim Tėrnava
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  3. Personalitete te medha te kombit shqiptar
    Nga DEN_Bossi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 17:23
  4. Genocidi serb nė Kosovė
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-02-2005, 09:14
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •