gjithanej vetem ne durres jo..por Saranda qenka njish nuk kam qen ndonji here por shume bukur ne fotografi
gjithanej vetem ne durres jo..por Saranda qenka njish nuk kam qen ndonji here por shume bukur ne fotografi
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Me ka lene pershtypjet me te mira Saranda gjithmon. Ne Kakome dhe Borsh te Sarandes per mua jane plazhet nga me te mirat ne Shqiperi !
Por nuk ma pelqyen rërën e plazheve te Sarandes...?
Gjiri i LalsitPlazhi më i mirë në Shqipëri
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
Eshte plazhi patokut. Mund edhe te besh plazh, po edhe te kapesh gaforre/krokodila/akrepa/ te zhytesh ne lluce, eshte yll!
Ndryshuar për herë të fundit nga Apollyon : 24-07-2008 më 13:52
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Plazh me te mire se ne Vlore s'besoj se do gjesh ne ndonje vend tjeter te Shqiperise
paskam qen une dhe ne sarande mer se me tha mami por kam qen e vogel dhe nuk mbaj mend:-)
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Ashtu Tironce?! Shume keq.
Kam pershtypjen se kur te vi dita ty ta rishikosh do jete kthyer Saranda ne nje betoniere.![]()
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
Dhermiu eshte shum i bukur, cmimet pak te kripura po ecmo.Si deti do ishin dhe cmimet.hhahahha
Dhermiu, mbahet si plazhi me i mire, sa per Saranden eshte ndotur shume uji, e dhe Ksamili qe mbahej si vendi i qete ku mund te beje plazh mire me det te paster, eshte ndotur.Une per vete vazhdoj te keshilloj Dhermiun.Gjen shtepi deri ne 3000 leke nata.Kerko lal se do gjesh dicka.
Krijoni Kontakt